Şimdi Ara

adsl modem yada telekomda problem var galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dosya indirirken (özellikle rapidden) %99'a gelip 1 saniye kaldı yazıp bekliyor. ne kadar beklesem de dosya inmiyor. bazı sayfaları açarken de çok problem yaşıyorum. sayfa açılmıyor yada çok geç açılıyor. ama mesela yahoo, ttnet yada microsoft sitelerinde bir problem yok, gayet güzel açılıyor.

sizce bu neden kaynaklanır ve nasıl çözülür? acaba son 1-2 aydır telekomda mı problem var yoksa benden mi kaynaklı? telekomdan hız testi falan da yaptırdım, gayet güzel sonuçlar verdi ama problem devam ediyor.

bazı yerlerde okudum, flashget kullan gibi öneriler yazmışlar. onlar da işe yaramadı malesef. yardım lütfen!

• Bazı dandik modemler sürekli açık kaldığında ısınma problemi yapıyor(benimkide dahil). Modemini yarım saat dinlendir. eğer sürekli sorun yaşıyorsan TTnet ten dir inş. en kısa zamanda kurtulursun.
  • ben ttnetten kaynaklandığını sanmıyorum. dosya norma iniyor ama sonunda probem çıkıyorsa. senin bilgisayarda problem vardır bence.internet tarayıcını değiştirsen belki problem hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt335 -- 17 Haziran 2007; 15:02:10 >
  • CyberX_reel : modemim dandik olabilir, açıkçası pek bilmiyorum. markası smartnet arc4p. ama problemin ısınmadan kaynaklandığını da sanmıyorum çünkü modemi sık sık açıp kapatıyorum. zaten bilgisayar kapalıyken hep kapalı duruyor.

ttt335 : aslında ben de ttnet kaynaklı olduğu kanısında değilim ama pcde de sorun olduğunu sanmıyorum çünkü aynı modeme 2 pc bağlı, ikisinde de aynı sorun var.

modemi değiştirmeden düzeltemez miyiz bunu? bir arkadaş daha var galiba aynı modemden kullanıp aynı sorunu yaşayan. modemi servise götürmüş ve olumsuz yanıt almış. modemin sağlam olduğunu iddia etmişler. açıkçası modemi bazı program yada sitelerde test edince çok güzel sonuçlar veriyor ama yukarıda anlattığım gibi bir sorunu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU adsl modem nasıl ???
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.