Arkadaşlar ttnet den gittim statik ip aldım.. amacım bir yere bir camera koyup istediğim yerden onu izlemek.. bunun için kullandığım program WebcamXP pro 2006.. belki bileniniz vardır.. bilgisayarın ip si 192.168.1.2 modemden aldığı.. programı çalıştırdığımda sabit olan ip yi görüyor kendisi ve onun üzerine veriyor.. ama açılmıyor işte.. aldığım sabit ip yi yazıp entere basınca modeme bağlanıyor.. ama program ip nin sonunda birde port ekliyor ipadresi:8080 ben portu yazınca sayfa sayfa görüntülenemiyor diyor..
yaptığım araştırmalarda modemden bir port açmam gerektiğini öğrendim.. internetten baktım ona göre açmayı denedim 8080 şeklinde port.. ama hiç bir değişiklik olmadı..
Modemim Datron RTA1030W.. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.. en azından sağlıklı şekilde 8080 şeklinde bir port açmayı anlatırsanız memnun olurum..
192.168.1.1 gir login ol advanced'i tıkla ordan virtual server'i tıkla port forwarding'i tıkla ordan eklemek istedigin portu yaz daha sonra ip adresini yaz Apply de.Bunları yapınca açılması lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme