Şimdi Ara

ADSL Servis Sağlayıcı Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su anda 1 Mb sınırsız Smile adsl kullanıyorum, taahhütlü olarak almıştım ve taahüdüm yaklaşık 2 ay önce bitti. Hem hızımı 4 Mb.'e çıkartmak hemde uygun bir tarife seçmek için biraz araştırdım.
    Araştırma sonucu ortaya çıkan tablo aşağıda arkadaşlar. Bu rakamlara göre Biri veya Doping'e geçmeyi düşünüyorum netice olarak Fiber hariç hepsinde TT'nin alt yapısı kullanılıyor diye biliyorum.

Gözden kaçırdığım bir durum, kampanya vs. varmıdır?
     ADSL Servis Sağlayıcı Seçimi

Birde duyduğum kadarı ile yeni çıkan 850 alan kodlu göçebe numaralardan alınırsa TT'nin sabit ücretinden kurtulabilme ihtimali varmış. Eğer TT sabit hattımı iptal ettirip, örneğin Koçnet'ten 850'li sabit hat alıp, bu hat üzerinde millenicom'un markası olan DopingADSL kullanabilir miyim?

Özellikle ikinci soru belki müşteri hizmetlerinin bile cevaplayamayacağı zor bir soru oldu ama bilgi paylaşımının zararı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnrs -- 22 Kasım 2010; 0:27:43 >

• 2 günlük araştırmaların sonucu;

Yasalarla numara taşınma başlamış olmasına rağmen, Turk Telekom inadım inat diyor ve Sabit ücreti almaya devam ediyor. Evdeki tek telefon hattı için Turktelekom'dan sabit ücret için bir fatura, seçtiğiniz operatörden de yaptığınız görüşmeler için kullanım faturası geliyor.

850 'li hat alsanız bile bişey değişmiyor, sabit ücret devam ediyor. 850'li numara aslında sanal numara ve sizin sahip olduğunuz telekom hattına yönlendiriliyor.

Bakalım bugün Smile ile iptal ettirme konusunda bir kavgaya girişecez, bakalım ne zaman iptal edecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.