Şimdi Ara

Adsl Tarife Degişikligi Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese mrb, benim adsl tarife degişikligi ile ilgili bi kaç sorum olacak yardımcı olursanız cok sevinirim.. şimdiden teşekkürler konu şu;

27 Agustos 2008 tarihinde 444 0 375 adsl destek hattını aradım.ve sınırlı olan 4 GB-1Mbps tarifemi
    1 MBPS sınırsız tarifesine degiştirme talebinde bulundum.Bi kaç sorudan sonra tarifemin degiştigini 24 saat içnde aktif olacagını soylediler..
    Ve bugün itibariyle Kota Miktarım 4.150 GB.
    Aklıma takılanlar şunlar;

1.Eylül ayının 1'inden itibaren sınırsız tarifemi kullanabilcekmiyim..?
    2.Agustos Ayının Faturası kaç Ytl gelebilir ?

benim gibi aynı durumda olanlar bilgilerini paylaşırlarsa memnun olurum..

Şimdiden Teşekkürler ...

• aynı gün içerisinde tarifen deişiyor 1 eylülde deiştrseydin tarifeni daha iyi olcaktı
    senin faturan 49 ytl bidee kota aşım bedeli gelecek banada aynısı olmuştu
    eylül ayında sınırısz tarifeyi kullanabilrsin

• Dogru söylüyosun ayın 1 inde degiştircektim.Ama O zaman 1 ay beklemen gerek yazmışlar çogu forumda bende işimi saglama alayım dedim. 1 ay beklemektense ..
    çok teşekkür ederimm kardeşş bilgilendirdigin için,bu ay 49 kesin gelcekk yani deilmii ayrıca bide kota aşım ücreti başka bi ücret varmı peki yada toplamda agustos ayı faturası ne gelebilir ? ve eylül faturası 49 ytl mi gelcek? ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHalil -- 31 Ağustos 2008; 20:26:01 >
  • o zaman 34 Ytl falan ediyo kardeşş nasıl oluyo bu iş ayrıca sanada tşk ederimm..

Bide son soru.. eylül 1 den itibaren kullanabilcekmiyimm sınırsızı yanii yarınnn öglene dogru adsl arasamm tarife degişikligim onaylandımı diye onaylandı cevabını aldıktan sonra kullanabılırmıyım sınırsız adsl i yanii download manyagı olabilirmiyim :D
  • Anladımm kardeşş çok sagoll ama daha kesin fatura tutarını çıkaramadım bi türlü kusura bakma ama 49 mu gelir 34,35 mi gelir..
  • Tmm Kardeşş tekrar tşk ederimm.. Ama Telekomu aradıgımda ordakii dênges!z 60 Ytl civarı gelebilir faturanızz demişti.. kafam çok karıştı..

"TTNET"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHalil -- 31 Ağustos 2008; 20:53:48 >
  • Yine 60 a razıyımda kardeşş tabi bu aylık olursa razıyım diger aylarda böyle olrsa yapacaz bişeyler..

peki bu ay karambolde 60 geldi diyelim önümüzdeki aylarda ne olrsa olsn 49 gelmesi lazımm degilmii_?

tşk..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarife değişikliği
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım Kardeş çok tşk ederim.. Yarın ilk işim tarifemin degişip degişmedigini sorcam telekomu arayıp. sonra download'a başlıcam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DHalil

Anladım Kardeş çok tşk ederim.. Yarın ilk işim tarifemin degişip degişmedigini sorcam telekomu arayıp. sonra download'a başlıcam..

tarifen zate deişti merak etme anında deişiyor faturanı gelincede buraya yazarsan süper olcak 49 ytl +kota ücretimi gelecek yoksa
    Hayır o şekilde hesaplanmıyor. 27 günlük kotalı kullanım ücreti (yaklaşık 27 YTL) + 27 ağustosta kotayı aşan kısım + 4 günlük sınırsız kullanım kısmı ücreti (yaklaşık 7 ytl) = Fatura tutarınız

arkadaşın dediği gibimi
    bana göre 49 ytl artı kota aşım ücreti gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Tarifenin kesin olarak değişip değişmediğini biz bilemeyiz (tabi ttnet'te çalışıyorsanız o ayrı mevzu), tekrar arayıp sormasında fayda var arkadaşımızın.

Fatura tutarınızı bütün forum dört gözle beklemekteyiz.

bu bilgileri bilmek için t.telekomda çalışmaya gerek yokki aradığında kişiyee söylemiş zaten anında deişiyor zaten tarife bnm tarife öyle değişti şahsen 27 ağustostada aradığına göre 24 saatide çoktan doldurdu...
  • Fatura Tutarını özellikle buraya yazcamm beyler.. Bakalım hangi hesaplama yöntemi dogru cıkacak..

Buraya fatura tutarımı yazarsamm bu tarife degişikligi karışıklıgınada bi çözüm bulabiliriz birazda olsa insanlar rahatlar..?!?!

İlginiz için Teşekkürler..

inş. ikiside dogru cıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHalil -- 1 Eylül 2008; 1:02:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DHalil

Fatura Tutarını özellikle buraya yazcamm beyler.. Bakalım hangi hesaplama yöntemi dogru cıkacak..

Buraya fatura tutarımı yazarsamm bu tarife degişikligi karışıklıgınada bi çözüm bulabiliriz birazda olsa insanlar rahatlar..?!?!

İlginiz için Teşekkürler..

inş. ikiside dogru cıkar

tarifen ise bence deişmiştir yani konuşurlen deiştirebiliyolar olmadı kesin garanti çözüm istiyorsan t.telokom çağrı merkezini tekrar ara sor tarifeni bide faturanı sor ne kadar gelecek diye....

• Agustos Ayı Fatura Tutarım : 32 YTL gelmiş || Kota : 4.292

Aradım sordumm tarifeniz degişti ve sınırsız kullanabilirsiniz dediler yinede içim rahat degill ama hayırlısı..

Aslında bu anlaşmazlıgın nedeni "TTNET" öyle farklı bilgilendiriyolarki herkesii siz bile anlaşamıyosunuz beyler
  • Peki 49 ytl nin üstünde bi rakam gelmesi mümkünmü üstad ?

ve bugün eylül 1 bugünden itibaren sınırları zorlayabilirmiyim..?.. Tam emin olmak için akşama dogru tekrar arıycam neden diye sorarsanız.Babam aramış ben yokken.Pek anlamaz bu işlerden ama. [:S]

ama bu ay faturası 32 YTL onu daha çözemedim.. Aradıgımızda yetkilii 60 Ytl gelir demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHalil -- 1 Eylül 2008; 16:53:52 >
  • Baglantı ücretim falan yok.. Gerçekten çok dogru söylüyosun üstad nerde çalıştıklarını bile bilmiyolardır belki [zhh]

inşallah bu aydan itibaren hep 49 gelir. Bi b*kluk çıkarmazlar umarım..

Herşey için çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.