Şimdi Ara

ADSL yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 20 gündür yurtdışındaydım masaüstü bilgisayar ve zyxel modem kullanıyorum. Ancak eve bugün geldim ve bilgisyaardan internete bağlanmak istedigimde adslin bilgisayarı görmedigini farkettim daha dogrusu ethernet kablosunu bilgisayara baglamama ragmen adsl de hiç bir baglantı gözülmüyor. Adslin arkasında 4 ayrı giriş var hepsini ayrı ayrı denedim. Farklı kabloda denedim. Belki bilgisayarda sorun var 20 gün boyunca ne bilgisyar yerinden oynadı ne de ethernet kablosuna biri dokundu. NAsıl oldu bu anlamadım. Fakat suanda wifi ile telefondan baglanabiliyorum sadece. Adsl ethernetleri görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grugum -- 25 Ağustos 2014; 1:50:22 >

• Port ışıkları yanıyor mu
    Modeme Wifi üzerinden modem ip si ile giriş yapın ....kablolu bağlantı ayarlarını kontrol edin
    Yada modemi fabrika ayarlarına getirip kurulum yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaqado -- 25 Ağustos 2014; 2:54:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam POWER,WLAN,DSL,INTERNET ışıkları yanıyo hiç bi sıkıntı yok. Ama nedense ethernet ışıklarından hiç biri yanmıyo tek tek bağladım hepsine, diğer dediklerinizide deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.