Şimdi Ara

AEG Lavatherm T96699IH Çamaşır Kurutma Makinesi Aldık. Yorumlarımız (Fotoğraflı)... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
3
Favori
22.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahsnr
    soruma verdiğiniz detaylı cevap ve alakanız için çok teşekkür ederim.
    böyle bir inceleme, benim gibi birçok kullanıcı için çok çok faydalı olacaktır emin olun. rastgele küçülüyor demektense, istatistiki bir çalışma (hatta yeni alacağınız giysilerin kullanım öncesi ebatlarıyla birlikte 1. kurutma sonrası, 2. kurutma sonrası, ... , 10. kurutma,..., 20. kurutma sonrası ebatlarını da not almanız tam tamına mükemmel olur-yoksa abarttım mı ? :) çok daha kayda değer olacaktır.
    dediğim gibi, alacak olursam sanırım sizin makineye benzer özellikleri olan (beyaz eşyada iyi mala verilen paraya asla acımam) bir kurutma makinesi alırım. ama aldığım cihazın da buruşturma-kırıştırma-küçültme gibi olumsuz özellikleri olmasını istemem.
    siizn bu mesajınızdan sonra objektif bir çalışma yapacağınıza inanım arttı. malum kimse yoğurdum ekşi deme eğiliminde değil (hadi çoğu kimse diyelim).
    sevgiler.

emrahsnr,

Küçültme ile ilgili yaptığım ölçümleri ve yeni bilgileri konuya ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: canoka
    quote:

Orijinalden alıntı: ŞAMAN
    quote:

çamaşır kurutma makinesi kullananlar buraya başlığında, birçok bosch (ve muadilleir olan siemens-profilo) kullanıcıları, çamaşırları küçülttüğünden, bu problemi de hassas kurutma ve ütü kuruluğunu aynı anda devreye sokarak çözmeye çalıştıklarını yazmışlardı (böylece bi dolu programı olmasına rağmen, örneğin dolap kuruluğu, extra kuru gibi programları seçemiyorlamış çünkü küçültüyormuş). hatta bir kullanıcı havlularının falan çok kötü çıktığıı, kenarlarının büzüştüğünü mü ne yazmıştı. bu makinede böyle bir sorun var mı acaba?
    kırışıklık durumu nasıl acaba?
    ben iş gereği bir de çok seyahat ediyorum ve ne zaman dışarda çamaşır yıkatsam, 1 beden küçülterekveryorlar iç çamaşırlarımı. eve aldığım makinede de aynı sorun olsun istemem.

emrahsnr,
    Makinenin hafıza programlarından birini "pamuklular, dolap kuruluğu ve 1000 devir" olarak ayarladım ve hep o şekilde kullanıyoruz.
    Sen havludan bahsetmişsin, ben de ondan devam edeyim: Bu yazdığım programla kuruyan havlu ve bornozlar tam olarak kuruyor ve hiç buruşma olmuyor. Hem havluları hem de bornozları doğrudan kullanabilirsin. Kenarlarda büzüşme filan da yok.
    AMAAA,
    Pamuklu ve penye tarzında kumaştan yapılmış giysileri "acaba biraz da olsa küçültüyor mu?" diye kuşkulanmıyor da değilim. Senin yazdığın gibi "beden küçülmesi" demem zor. Belirgin bir şekilde küçülüyor diye yorum yaparsam makineye haksızlık yapmış olabilirim; göze net görünen bir sorun yok çünkü. %100 pamuklu kumaştan yapılmış pantolonlar giyiyorum; hiç bir değişiklik yok pantolonlarda. Ama sanki "tişörtlerim ve atletlerim vücuduma biraz fazla mı yapışıyor?" diye şüphelenmeye başladım. Şimdilik sadece şüphe duyabiliyorum; çünkü ben yaşa bağlı olarak enlemesine büyüyor da olabilirim.
    Bu işi 1-2 aya kadar net bir biçimde ortaya koyarım ben.
    Şöyle ki:
    Makine gerçekten küçültüyor mu yoksa masum mu, bunu anlamanın yolu gene ölçüm yapmak bence.
    Bunun için yeni bir havlu, yeni bir fanila (kış geliyor) ve yeni bir sweat shirt alıp, bunları hiç yıkamadam bir ölçerim; değerleri kaydederim.
    Bundan sonra her yıkama ve her kurutma sonrasında tekrar ölçüp onları da kaydederim.
    Böylece, çok mütevazı bir uzunlamasına araştırma (longitudinal research) sonucu ortaya çıkmış olur.
    Şaka filan değil; Ekim ayında başlarım ölçümlere, buraya yazarım ölçtükçe.
    emrahsnr, bu durumda sen de araştırmanın teorik fikir babası oluyorsun.

şaman üstad çamaşırlar küçülüyormu kıyaslama yapabildinizmi bir de şu ana kadar ilk kullanım izlenimlerinizden farklı bir izleniminiz varmı?yorumlarınız için teşekkürler!

canoka,

Ölçümleri ve yeni bilgileri konuya ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit
    quote:

quote:

quote:

çamaşır kurutma makinesi kullananlar buraya başlığında, birçok bosch (ve muadilleir olan siemens-profilo) kullanıcıları, çamaşırları küçülttüğünden, bu problemi de hassas kurutma ve ütü kuruluğunu aynı anda devreye sokarak çözmeye çalıştıklarını yazmışlardı (böylece bi dolu programı olmasına rağmen, örneğin dolap kuruluğu, extra kuru gibi programları seçemiyorlamış çünkü küçültüyormuş). hatta bir kullanıcı havlularının falan çok kötü çıktığıı, kenarlarının büzüştüğünü mü ne yazmıştı. bu makinede böyle bir sorun var mı acaba?
    ben iş gereği bir de çok seyahat ediyorum ve ne zaman dışarda çamaşır yıkatsam, 1 beden küçülterekveryorlar iç çamaşırlarımı. eve aldığım makinede de aynı sorun olsun istemem.

emrahsnr,
    Makinenin hafıza programlarından birini "pamuklular, dolap kuruluğu ve 1000 devir" olarak ayarladım ve hep o şekilde kullanıyoruz.
    Sen havludan bahsetmişsin, ben de ondan devam edeyim: Bu yazdığım programla kuruyan havlu ve bornozlar tam olarak kuruyor ve hiç buruşma olmuyor. Hem havluları hem de bornozları doğrudan kullanabilirsin. Kenarlarda büzüşme filan da yok.
    AMAAA,
    Pamuklu ve penye tarzında kumaştan yapılmış giysileri "acaba biraz da olsa küçültüyor mu?" diye kuşkulanmıyor da değilim. Senin yazdığın gibi "beden küçülmesi" demem zor. Belirgin bir şekilde küçülüyor diye yorum yaparsam makineye haksızlık yapmış olabilirim; göze net görünen bir sorun yok çünkü. %100 pamuklu kumaştan yapılmış pantolonlar giyiyorum; hiç bir değişiklik yok pantolonlarda. Ama sanki "tişörtlerim ve atletlerim vücuduma biraz fazla mı yapışıyor?" diye şüphelenmeye başladım. Şimdilik sadece şüphe duyabiliyorum; çünkü ben yaşa bağlı olarak enlemesine büyüyor da olabilirim.
    Şöyle ki:
    Makine gerçekten küçültüyor mu yoksa masum mu, bunu anlamanın yolu gene ölçüm yapmak bence.
    Bunun için yeni bir havlu, yeni bir fanila (kış geliyor) ve yeni bir sweat shirt alıp, bunları hiç yıkamadam bir ölçerim; değerleri kaydederim.
    Bundan sonra her yıkama ve her kurutma sonrasında tekrar ölçüp onları da kaydederim.
    Böylece, çok mütevazı bir uzunlamasına araştırma (longitudinal research) sonucu ortaya çıkmış olur.

şaman üstad çamaşırlar küçülüyormu kıyaslama yapabildinizmi bir de şu ana kadar ilk kullanım izlenimlerinizden farklı bir izleniminiz varmı?yorumlarınız için teşekkürler!

Bende Sizin Önerinizle Bu Makineden Almayı Düşünüyorum Ama En Çok Kafama Takılan Elbisleri Ufaltıyormu ve Elbiselerin Üstünden Ufak Ufak Aşındırıyor mu ? Bilgi Verirseniz Sevinirim Gerçekten ?

MMMacit,

Küçültme ile ilgili ölçümleri ve bilgileri konuya ekledim.

Aşınma ile ilgili endişende haklısın. Çünkü makinenin çalışma şeklinin bir gereği olarak, kuruyan her şey defalarca hem birbirine hem de tamburun iç yüzeyine sürtünüyor. Ama biz kıyafetleri aşındırma ile ilgili bir sorun yaşamadık. Çünkü kıyafetlerin mutlaka tersini çevirip o şekilde kurutuyoruz. Galibe doğrusu da böyle yapmak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

emrahsnr,
    AMAAA,
    Şöyle ki:

canoka,

Ölçümleri ve yeni bilgileri konuya ekledim.

şaman! yaptığınız özenli ve tarafsız ölçümleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler. makinenizi sorunsuz bir şekilde güle güle kullanınız.

• quote:

şaman! yaptığınız özenli ve tarafsız ölçümleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler. makinenizi sorunsuz bir şekilde güle güle kullanınız.

Teşekkür ederim.
  • http://www.arcelik.com.tr/kurutma-makineleri-yogunlastirmali-2772-KT-Kurutucular.html

Arkadaşlar linkteki ürünü 699a satıyorlarmış. Çamaşır kurutma makinesi hakkında hiçbir bilgim yok. Bildiğim sadece makineye ihtiyacım var. Şimdi çıkıp bana öyle şeyler söyleyin ki. Bende lavatherme yöneliyim. Forum tecrübemle tabiki Lavatherm alırım ama niye lavatherm? Isı pompası nedir ne işe yarar? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Mükemmel bir ürün seçmişsiniz. Bence de AEG Electrolux'e göre daha donanımlı ve özenli üretiliyor. Bu arada ben olsam dolap kapaklarını söküp cihazın güzelliğini ortaya çıkarırdım :)

Sevgili candogan62,

4-5 yıl kadar önce senin önerinle bir çamaşır makinesi almıştık; bize ilk günkü performansıyla hâlâ hizmet ediyor; hiç sorun çıkarmadı. Bu nedenle, bir ürün için senden olumlu değerlendirme almak çok önemli. Bu makinede iyi bir tercih yapmış olduğumuza sevindim.

Ben fotoğrafları çektikten sonra dolap kapaklarını eşim istemedi. Makinenin güzelliğinden pek bahsetmedi Ama bizde hemen hemen her gün (hatta bazı günler birden fazla) çamaşır yıkandığı için kapaklarla uğraşmak istemediğini söyledi; ben de söktüm. Kapaklar şu anda yok.

hangi çamasır makinesini almıstınız acaba

• Sayın ŞAMAN,bu ölçüm yapılan giysileri giydiğinizde çok mu rahatsızlık hissediyorsunuz sizi çok mu sıkıyor?Bende Boschun kurutucusunu aldım daha yeni olduğu için pek tecrübem yok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyacıyım
    quote:

quote:

Mükemmel bir ürün seçmişsiniz. Bence de AEG Electrolux'e göre daha donanımlı ve özenli üretiliyor. Bu arada ben olsam dolap kapaklarını söküp cihazın güzelliğini ortaya çıkarırdım :)

Sevgili candogan62,
    4-5 yıl kadar önce senin önerinle bir çamaşır makinesi almıştık; bize ilk günkü performansıyla hâlâ hizmet ediyor; hiç sorun çıkarmadı. Bu nedenle, bir ürün için senden olumlu değerlendirme almak çok önemli. Bu makinede iyi bir tercih yapmış olduğumuza sevindim.
    Ben fotoğrafları çektikten sonra dolap kapaklarını eşim istemedi. Makinenin güzelliğinden pek bahsetmedi Ama bizde hemen hemen her gün (hatta bazı günler birden fazla) çamaşır yıkandığı için kapaklarla uğraşmak istemediğini söyledi; ben de söktüm. Kapaklar şu anda yok.

siyacıyım,

Profilo CM1000CTR almıştık. Çoktan üretimi bitmiştir büyük ihtimalle.
    O zaman, o fiyat için iyi bir makineydi. Şimdiye kadar hiç arıza yapmadı; hâlâ kullanıyoruz.
    Tabii şimdi piyasada gerçekten çok üst düzey makineler var; karar vermek zor.
    Kolaylıklar dilerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sevgili candogan62,

siyacıyım,

Profilo CM1000CTR almıştık. Çoktan üretimi bitmiştir büyük ihtimalle.
    O zaman, o fiyat için iyi bir makineydi. Şimdiye kadar hiç arıza yapmadı; hâlâ kullanıyoruz.
    Tabii şimdi piyasada gerçekten çok üst düzey makineler var; karar vermek zor.
    Kolaylıklar dilerim.

teşekkürler şaman gerçekten karar vermekte çok zorlanıyorum 5 aylık kızım var çıkıp bayilerde ürünleri inceleyemiyorum . bosh un WAY SERİSİ VE AEG arasında kalmış durumdayım hem çamaşır hem kurutma mak almak istiyorum toplamda 3500ü geçmemem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@
    Sayın ŞAMAN,bu ölçüm yapılan giysileri giydiğinizde çok mu rahatsızlık hissediyorsunuz sizi çok mu sıkıyor?Bende Boschun kurutucusunu aldım daha yeni olduğu için pek tecrübem yok teşekkürler.

@CAN@,

Bosch hayırlı olsun.
    Evde çamaşır işi eskisine göre çok daha kolaylaşacak.
    Eğer evliysen, eşin muhtemelen ara sıra "iyi ki almışız bu mekineyi" diyecek.
    Bekarsan ve anne-babanla yaşıyorsan, aynı şeyi muhtemelen annen söyleyecek.
    Eğer yalnızsan, kendi kendine ne kadar iyi bir iş yaptığını düşüneceksin.

Bu küçültme işiyle ilgili ben kendi çapımda mütevazı ölçümler yapıp sonuçları paylaştım.

Kıyafetlerin küçülmesine karşı da evde şöyle bir uygulama başlattık:
    * Bornoz, havlu, nevresim takımı, çarşaf, vb. şeylerin küçülmesinin bizim kullanımımıza herhangi bir etkisi yok; onları normal alıp, kullanıp, yıkayıp, kurutucuda kurutmaya devam ediyoruz.
    * İç çamaşırı, pijama, eşofman, pamuklu diğer kıyafetleri vb. (hem bizim hem de çocuğunkileri) bir beden büyük almaya başladık. 2-3 yıkama ve kurutmada küçüleceği kadar küçülüyor; sonrasında sorun kalmıyor.
    * Pahalı gömlek, T-shirt ve benzeri eşyaları ise balkonda asarak kurutuyoruz. Bunlar da zaten fazla yer kaplamadığı için sorun oluşturmuyor.

Aslında iki fanila ve bir havlu satın alıp, benim yaptığıma benzer bir ölçümlemeyi sen de yapıp sonuçları paylaşabilirsin.

• sizin makineniz hakkındada birkaç sorum alacak cevaplarsanız sevinirim
    -kızım çoook alerjik ve kurutucu mutfakta olacak .bizim mutfaksa çok geniş oturma odası gibi kullanıyoruz zamanımz orada geçiyor .deterjan kokusu çok yayaıyor mu ve ortamı çok ısıtıyor mu
    -çamaşırlar biraz küçülmüş dert edilecek boyuttamı hala giyebiliyor musunuz
    -bosh kondersen temizliğini kendi yapıyor siz makineyi nasıl temizliyorsunuz
    -hiç nemli çıkan ürün oldumu çarşafları nasıl koyuyorsunuz katlayarak mi mesela
    ve bana makine hakkında söyleyeceğiniz olumsuz birşey var mı diğer mesajlarınızdan ne kadar objektif olduğunuzu gördüm
    saygılar
  • quote:

teşekkürler şaman gerçekten karar vermekte çok zorlanıyorum 5 aylık kızım var çıkıp bayilerde ürünleri inceleyemiyorum . bosh un WAY SERİSİ VE AEG arasında kalmış durumdayım hem çamaşır hem kurutma mak almak istiyorum toplamda 3500ü geçmemem lazım

siyacıyım,

Kurutma makinesi gerçekten çamaşır işini çok kolaylaştırıyor.
    Bizim bebek de 4 aylık oldu. Salya ve kusma devam ediyor. Bazen günde 8-10 tane önlük, 3-4 tane kıyafet değiştiği oluyor.
    Onun eşyalarının toplamda 3-4 saat içinde tekrar kullanılabilir duruma gelmesi çok büyük bir kolaylık.
    Bakıcı, kurutmadan çıkanları hemen ütüleyip kullanıma hazır hale getiriyor.

Bence 3500 lira, çamaşır makinesi+kurutma makinesi için fena bir bütçe değil.
    Karar verirken hesaba katılacak onlarca şey oluyor. Ama bu paraya ikisinden de güzel cihazlar alınabilir.

candoğan62 yeni çamaşır makinesi almış, incelemiş ve konu açmış.
    Ben şu anda çamaşır makinesi alacak olsam, o makineyi düşünürdüm.
    candoğan62 burada (ben dahil) pek çok kişiye pek çok ürün aldırmıştır; onun tavsiyeleri dinlenir.

• quote:

quote:

siyacıyım,

Kurutma makinesi gerçekten çamaşır işini çok kolaylaştırıyor.
    Bizim bebek de 4 aylık oldu. Salya ve kusma devam ediyor. Bazen günde 8-10 tane önlük, 3-4 tane kıyafet değiştiği oluyor.
    Onun eşyalarının toplamda 3-4 saat içinde tekrar kullanılabilir duruma gelmesi çok büyük bir kolaylık.
    Bakıcı, kurutmadan çıkanları hemen ütüleyip kullanıma hazır hale getiriyor.

Bence 3500 lira, çamaşır makinesi+kurutma makinesi için fena bir bütçe değil.
    Karar verirken hesaba katılacak onlarca şey oluyor. Ama bu paraya ikisinden de güzel cihazlar alınabilir.

candoğan62 yeni çamaşır makinesi almış, incelemiş ve konu açmış.
    Ben şu anda çamaşır makinesi alacak olsam, o makineyi düşünürdüm.
    candoğan62 burada (ben dahil) pek çok kişiye pek çok ürün aldırmıştır; onun tavsiyeleri dinlenir.

teşekkürler şaman,
    haklısınız cadoğan beyin makinesi çok hoşuma gitti tavsiyelerini de önemsiyorum zaten bu forumu okumadan önce AEG hiç aklımda yoktu.
    sizin makine ile ilgili bir önceki mesajda sorularım olmuştu onlara ne dersiniz acaba

• quote:

sizin makineniz hakkındada birkaç sorum alacak cevaplarsanız sevinirim
    -kızım çoook alerjik ve kurutucu mutfakta olacak .bizim mutfaksa çok geniş oturma odası gibi kullanıyoruz zamanımz orada geçiyor .deterjan kokusu çok yayaıyor mu ve ortamı çok ısıtıyor mu
    ve bana makine hakkında söyleyeceğiniz olumsuz birşey var mı diğer mesajlarınızdan ne kadar objektif olduğunuzu gördüm
    saygılar

Şöyle soru-cevap şeklinde yazayım mesajımı:

-kızım çoook alerjik ve kurutucu mutfakta olacak. bizim mutfaksa çok geniş oturma odası gibi kullanıyoruz zamanımz orada geçiyor .deterjan kokusu çok yayaıyor mu ve ortamı çok ısıtıyor mu
    *Bizim mutfak, salonla birleşik açık bir mutfak. Büyük de sayılabilir. Bizim kurutma makinesi de mutfakta duruyor. Kurutma makinesini almadan önce onun yerinde çamaşır makinesi vardı. Mutfakta çamaşır ve kurutma makinesi için sadece bir makinelik yer ayrılmış. Bu nedenle, kurutma makinesini alınca, çamaşır makinesini ve tüm deterjan, sabun, yumuşatıcı gibi şeyleri, hiç kullanmadığımız 2. tuvalete taşıyıp oraya monte ettik. Şu anda çamaşır orada yıkanıyor; mutfakta ise sadece kuruyor. Biz şimdiye kadar deterjan kokusu veya rahatsız edici diğer başka bir koku hiç almadık. Makine, mutfakta kendi bulunduğu bölgeyi (özellikle de tam karşısında durulunca) biraz ısıtıyor. Kışın bu güzel bile oluyor. Ama yazın klimayla beraber sorun kalmıyor.

*Küçültme ile ilgili her şeyi ayrıntılı yazdım. O yazdıklarıma bakabilirsin. Küçülme oluyor; ama küçülme nedeniyle giyilemeyecek duruma gelen herhangi bir eşya şimdiye kadar olmadı.

*Her kullanımdan sonra suyu döküyoruz ve hav filtresini elle veya ıslak kağıt havluyla temizliyoruz. Buna ek olarak, ben her hafta sonu elektrik süpürgesiyle diğer iki filtreyi ve hav biriken yerleri temizliyorum. Filtre temizlikleri hem makinenin ömrü, hem iyi kurutma performansı, hem de elektrik tüketimini azaltmak açısından önemli.

*Özellikle nevresim ve çarşaflar kururken, birbirinin içine girip top olursa, zaman zaman içi kısmın tam kurumadığı oluyor. Ama buna bakıp, top olmaya başlamışsa mekineyi durdurup, içindekileri dağıtıp kaldığı yerden devam ettiriyoruz. Biz makineye her şeyi dağınık olarak, katlamadan koyuyoruz. Galiba doğrusuda bu şekilde olması.

-ve bana makine hakkında söyleyeceğiniz olumsuz birşey var mı diğer mesajlarınızdan ne kadar objektif olduğunuzu gördüm
    *Eşyaların küçülmesi dışında bir olumsuzluk yok.

• quote:

quote:

Sayın ŞAMAN,bu ölçüm yapılan giysileri giydiğinizde çok mu rahatsızlık hissediyorsunuz sizi çok mu sıkıyor?Bende Boschun kurutucusunu aldım daha yeni olduğu için pek tecrübem yok teşekkürler.

@CAN@,

Bosch hayırlı olsun.
    Evde çamaşır işi eskisine göre çok daha kolaylaşacak.
    Eğer evliysen, eşin muhtemelen ara sıra "iyi ki almışız bu mekineyi" diyecek.
    Bekarsan ve anne-babanla yaşıyorsan, aynı şeyi muhtemelen annen söyleyecek.
    Eğer yalnızsan, kendi kendine ne kadar iyi bir iş yaptığını düşüneceksin.

Bu küçültme işiyle ilgili ben kendi çapımda mütevazı ölçümler yapıp sonuçları paylaştım.

Kıyafetlerin küçülmesine karşı da evde şöyle bir uygulama başlattık:
    * Bornoz, havlu, nevresim takımı, çarşaf, vb. şeylerin küçülmesinin bizim kullanımımıza herhangi bir etkisi yok; onları normal alıp, kullanıp, yıkayıp, kurutucuda kurutmaya devam ediyoruz.
    * İç çamaşırı, pijama, eşofman, pamuklu diğer kıyafetleri vb. (hem bizim hem de çocuğunkileri) bir beden büyük almaya başladık. 2-3 yıkama ve kurutmada küçüleceği kadar küçülüyor; sonrasında sorun kalmıyor.
    * Pahalı gömlek, T-shirt ve benzeri eşyaları ise balkonda asarak kurutuyoruz. Bunlar da zaten fazla yer kaplamadığı için sorun oluşturmuyor.

Aslında iki fanila ve bir havlu satın alıp, benim yaptığıma benzer bir ölçümlemeyi sen de yapıp sonuçları paylaşabilirsin.

Çok teşekkür ederim zaten almadaki amacım ev işlerine yardımcı olması ve tüyleri temizlemesindendi. Bana yazdığınız bu detaylı cevap için teşekkürler. Bende artık küçültme hissedersem sizin gibi yaparım İlginiz için tekrar çok teşekkürler. Artık sorum oldu mu sizin gibi deneyimli bir kişiden yardım isterim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Makinayi gecen hafta aldik ve 3 kere kullanma sansimiz oldu..makinamizdan asiri ses geliyor..ultra sessizde denemedim,ilk kurutmada denicem.sizdede bu ses varmi?ikinci sorum ultra sessizde calistirirsam enerji tuketimi degisirmi?
  • quote:

Çok teşekkür ederim zaten almadaki amacım ev işlerine yardımcı olması ve tüyleri temizlemesindendi. Bana yazdığınız bu detaylı cevap için teşekkürler. Bende artık küçültme hissedersem sizin gibi yaparım İlginiz için tekrar çok teşekkürler. Artık sorum oldu mu sizin gibi deneyimli bir kişiden yardım isterim :)

Her zaman.
    Tabii bu arada "deneyimli" derken, fazla üstüme alınıp haddimi de aşmayayım.
    Alıp kullandığım makineyle ilgili deneyimlerimi, olabilecek en hakkaniyetli biçimde paylaşırım.

• quote:

quote:

Her zaman.
    Tabii bu arada "deneyimli" derken, fazla üstüme alınıp haddimi de aşmayayım.
    Alıp kullandığım makineyle ilgili deneyimlerimi, olabilecek en hakkaniyetli biçimde paylaşırım.

Gerçekleri doğru bir şekilde yazıp paylaşmanız ben ve diğer kurutucu telaşı içinde olan tüm arkadaslar için çoooooook faydalı oldu. Teşekkürler üstad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkngc
    Merhaba,
    Makinayi gecen hafta aldik ve 3 kere kullanma sansimiz oldu..makinamizdan asiri ses geliyor..ultra sessizde denemedim,ilk kurutmada denicem.sizdede bu ses varmi?ikinci sorum ultra sessizde calistirirsam enerji tuketimi degisirmi?

vlkngc,

Makineniz hayırlı olsun.

"Aşırı ses" tanımlaması zor bir ifade gerçekten. Benim gürültü algılama eşiğime göre, bizim makineden "aşırı" diyebileceğim bir ses gelmiyor. Tabii kişilerin sesleri algılama eşikleri nedeniyle, kimine normal gelen ses kimine aşırı gelebilir.

Ben cep telefonunda çalışan bir android desibel ölçüm uygulamasıyla, çalışır durumda makinenin sesini ölçüp, üreticinin verdiği değerlere yakın değerler (60-65 desibel arası) bulmuştum. Görselleri de ilk sayfaya koymuştum. Bu aşırı dediğin sesi bir şekilde desibel olarak ölçmen mümkün mü? Ya da çalışır durumda video çekip YouTube'a yükleyebilir misin?

Ultra sessiz fonksiyonunu ben bir-iki kez kullandım. Bu durumda kurutma biraz uzun sürüyor. Bu yüzden, ondan sonra bir daha kullanmadım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.