Şimdi Ara

AEG Lavatherm T96699IH Çamaşır Kurutma Makinesi Aldık. Yorumlarımız (Fotoğraflı)... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
22.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çamaşır kurutma makinesi olan DH kullanıcıları için SüpürgeMarket firmamızdan tedarik edebileceğiniz kurutma topu ürünlerimizin satış linkini aşağıda paylaşıyorum;

http://www.supurgemarket.com/kurutma-topu-p-5638.html

Kurutma toplarını kumaşta su kurutma işleminin meydana getirdiği sertliği kırmak ve çamaşırların kimyasal madde kullanmadan yumuşatılmasını sağlamak için kullanabilirsiniz. Ayrıca kurutma süresini azaltıp enerjiden de tasarruf etmenizi sağlar.

• selam,
    ben yanlız yaşıyorum çamaşır asmaktan nefret ediyorum, vu yüzden çamaşırlarımı hep makinede unutuyorum, ya da askıda.. nem kokusu çok oluyo ev de dağılıyor.
    kurutma makinesi almaya karar verdim. görünüşe bakılırsa AEG doğru bir tercih gibi görünüyor, samsung çamaşır makinem var, özeliklerini hiç ama hiç bilmiyorum. 2000 TL aslında bütçemi aşıyor ama deüecek gibi de duruyor, o kadar çok seçenek ve özellik var ki aklım çok karıştı. fiyat performans olarak önerebileceğiniz başka makine var mı?
    2000TL ye bu ürünü buldum biraz daha pazarlık yaparak 1900 e bıraktırabilirim gibi geliyor.
  • Herkese Tekrar Merhaba.

Servis o sesin normal olduğunu söyledi.Acaba bir arkadas herhangi bir ısı pompalı kurutma makinasının calısmasını videoya çekebilirmi?Bu ses sadece bendemi var ya:)

http://youtu.be/R2XqDkCGE9A - 5.dakikadan sonra ses başlıyor ve program bitene kadar susmuyorrrrr
  • nevresimlerin fermuarını ya da düğmelerini kapatıp/ilikleyip yıkamak ve kurutmak, içine küçük parça çamaşırların girmesini engelleyebilir bir miktar. Ben nevresim takımlarını biriktirip sadece onları birarada yıkadığım için içine pek bişey girmiyor :)bi ihtimal yastık kılıfları girebilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ankastreci.com.tr/ 'den ürünü 2080TL ye havale ile (kargo dahil( aldım.
    önce biraz cimrilik yapasım geldi ama alıp senelerce kullanacagım dayanıklı ev aleti oldugundan 100 200 hesap yapmak istemedim, önerilen bir makine bulmuşken kaçırmak istemedim. Adana'dan direk istanbul servise yollanacak onlar da ürün ellerine geçince gelip makineyi kuracaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkngc
    Herkese Tekrar Merhaba.
    Servis o sesin normal olduğunu söyledi.Acaba bir arkadas herhangi bir ısı pompalı kurutma makinasının calısmasını videoya çekebilirmi?Bu ses sadece bendemi var ya:)
    http://youtu.be/R2XqDkCGE9A - 5.dakikadan sonra ses başlıyor ve program bitene kadar susmuyorrrrr

vlkngc,

Videoyu baştan sona seyrettim.
    Kurutulan eşyalardaki metal aksesuarların tambura ve ön cama çarpması nedeniyle çıkan sesler için yapılabilecek bir şey yok.
    Ama 5. dakikada başlayan o vızıltı şeklindeki ses bizim cihazda şimdiye kadar hiç olmadı.
    Bana göre o ses normal ve kabul edilebilir değil.
    Ben olsam bu durumda, Elektrolux Turkiye'yle temasa geçip, mağduriyetin giderilmesini onlardan talep ederdim.
    Bence ya o sesin nedeni bulup ses giderilmeli; ya da değişim olmalı.
    Eğer yapabilirsem, ben de bir ara bizim cihazın çalışma anındaki videosunu çekip YouTube'a yüklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: geem
    http://www.ankastreci.com.tr/ 'den ürünü 2080TL ye havale ile (kargo dahil( aldım.
    önce biraz cimrilik yapasım geldi ama alıp senelerce kullanacagım dayanıklı ev aleti oldugundan 100 200 hesap yapmak istemedim, önerilen bir makine bulmuşken kaçırmak istemedim. Adana'dan direk istanbul servise yollanacak onlar da ürün ellerine geçince gelip makineyi kuracaklar.

geem,

Makine hayırlı olsun. İstanbul'da bulamadığın için mi Adana'dan aldın yoksa en iyi fiyata Adana'da mı buldun diye oradan aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAMAN

quote:

Herkese Tekrar Merhaba.

vlkngc,

Videoyu baştan sona seyrettim.
    Kurutulan eşyalardaki metal aksesuarların tambura ve ön cama çarpması nedeniyle çıkan sesler için yapılabilecek bir şey yok.
    Ama 5. dakikada başlayan o vızıltı şeklindeki ses bizim cihazda şimdiye kadar hiç olmadı.
    Bana göre o ses normal ve kabul edilebilir değil.
    Ben olsam bu durumda, Elektrolux Turkiye'yle temasa geçip, mağduriyetin giderilmesini onlardan talep ederdim.
    Bence ya o sesin nedeni bulup ses giderilmeli; ya da değişim olmalı.
    Eğer yapabilirsem, ben de bir ara bizim cihazın çalışma anındaki videosunu çekip YouTube'a yüklerim.

Yetkili servisi çağırdım yorumları:bu sesin kompresör sesi olduğu ve normal bir ses olduğu.Kendilerine videolarımı gönderdiğimde ise çekimlerimin gece olduğundan (gece sakinliği) o sesin daha fazla çıktığı gündüz ise o kadar çıkmayacağıydı:)
    Aralık 16 sına kadar ürün değişimi talep etme hakkım var.O tarihe kadar eğer video yükleyebilirseniz sevinirm ki en azından elimde gösterebileceğim örnek olur.
    O sesi tüm programlarda yapıyor,hata hava akımı rahat olsun diye odanın ortasına koydum makinayı ama bir işe yaramadı.Bazı videolarda duvara sıfır makineler ve hiç ses yok.Odadaki prizde voltaj az gelebilir diye onuda kontrol ettik voltajdada sıkıntı yok.Özetle ne yapsam ses gitmiyor:)

• selam Şaman,
    teşekkür ederim.
    Valla ben internette fiyat araştırması yaparken en uygun fiyata ankastrecim.com'da buldum, netteki fyat üzerinden de 50 tl indirim yaptılar, bu sebeple ordan aldım. aldığım sırada firma merkezinin adana olduğunu dahi bilmiyordum.
  • quote:

selam Şaman,
    teşekkür ederim.
    Valla ben internette fiyat araştırması yaparken en uygun fiyata ankastrecim.com'da buldum, netteki fyat üzerinden de 50 tl indirim yaptılar, bu sebeple ordan aldım. aldığım sırada firma merkezinin adana olduğunu dahi bilmiyordum.

geem,
    Ürün teslim edildi mi? Kurulum yapıldı mı?
  • quote:

quote:

selam Şaman,
    teşekkür ederim.

geem,

@geem görmedi sanırım.

Ürün genel merkezden direk Perşembe günü AEG servisine gönderilmiş. Servis ise (cumartesi) dün akşam kurmuş.

Nerdenmi biliyorum Bende alma arefesindeyimde

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo
    quote:

quote:

selam Şaman,
    teşekkür ederim.

geem,

@geem görmedi sanırım.
    Ürün genel merkezden direk Perşembe günü AEG servisine gönderilmiş. Servis ise (cumartesi) dün akşam kurmuş.
    Nerdenmi biliyorum Bende alma arefesindeyimde

El-Diablo,

Bilgi için teşekkürler.

• quote:

Yetkili servisi çağırdım yorumları:bu sesin kompresör sesi olduğu ve normal bir ses olduğu.Kendilerine videolarımı gönderdiğimde ise çekimlerimin gece olduğundan (gece sakinliği) o sesin daha fazla çıktığı gündüz ise o kadar çıkmayacağıydı:)
    Aralık 16 sına kadar ürün değişimi talep etme hakkım var.O tarihe kadar eğer video yükleyebilirseniz sevinirm ki en azından elimde gösterebileceğim örnek olur.
    O sesi tüm programlarda yapıyor,hata hava akımı rahat olsun diye odanın ortasına koydum makinayı ama bir işe yaramadı.Bazı videolarda duvara sıfır makineler ve hiç ses yok.Odadaki prizde voltaj az gelebilir diye onuda kontrol ettik voltajdada sıkıntı yok.Özetle ne yapsam ses gitmiyor:)

vlkngc,

Dün video çekimi için, en zor kuruyan eşyalardan iki tane bornoz kuruttum.
    Videoyu kurutma işlemi boyunca parça parça (değişik dakikalarda) kaydettim.
    Aslında çektiğim video parçaları çok yüksek çözünürlüklü ve kaliteli (1920x1080p ve 50fps) idi.
    Ama bu parçaları birleştirirken, birleştirme programı video kalitesini biraz düşürmüş.
    Sonuç olarak YouTube'a bu videoların birleştirilmiş halini yükledim.
    Görüntü kalitesi benim çektiğim orijinallerden daha düşük. Ama seste sorun yok.
    Hem ses, hem de zaman ölçümü yaptım.
    Videodan da göreceksin; senin makinenin çıkardığı ses bizim makinede çıkmıyor.
    Kurutma boyunca ses 60-65 desibel civarında çıktı.
    Bu nedenle, ben gene derim ki: Servis o sese "normal" diyerek sallamasın.
    O sesi giderebiliyorlarsa gidersinler. Ses gitmiyorsa, ben senin yerinde olsam değişim talep ederdim.

Ayrıca bu kurutmada, zaman olarak da ölçüm yaptım:
    Videoda da görüldüğü gibi, başlangıçta 2 saat 40 küsür dakika tahmini kurutma süresi verdi.
    Ama bornozlar kuruduğu için, 1 saat 40 küsür dakikada kurutma bitti.
    Yani, başta öngörülenden yaklaşık 1 saat daha erken kuruttu.
    Bu da güzel bir şey.

Gelişmelerden haberdar edersin.

Kolaylıklar dilerim.

http://www.youtube.com/watch?v=8KJBiFaS94I&feature=youtu.be

• quote:

quote:

vlkngc,

Aslında çektiğim video parçaları çok yüksek çözünürlüklü ve kaliteli (1920x1080p ve 50fps) idi.
    Ama bu parçaları birleştirirken, birleştirme programı video kalitesini biraz düşürmüş.
    O sesi giderebiliyorlarsa gidersinler. Ses gitmiyorsa, ben senin yerinde olsam değişim talep ederdim.

Videoda da görüldüğü gibi, başlangıçta 2 saat 40 küsür dakika tahmini kurutma süresi verdi.
    Bu da güzel bir şey.

Kolaylıklar dilerim.

Merhaba,

Oncelikle emegin icin cok tesekkur ederim.Kurutma makinesi dedigin boyle olur:)

AEG merkez teknik mudurluge videolar dahil mail attim,herhalde bu hafta icinde geri donus yaparlar.Cevaplarini merakla bekliyorum.Herhangi bir gelismede ayrintilari paylasirim.

Tekrar tesekkur ederim.

• quote:

quote:

vlkngc,

Bu da güzel bir şey.

Kolaylıklar dilerim.

ŞAMAN,

Merkezden ilk cevap aşağıdaki gibi;

Sn Volkan Bey;

Gönderim yapmış olduğunuz videoyu izledim..

Cihaz üzerinde kullanılan Rotary kompresörler ısıtma işlemi gerçekleştirerek kurutma işlemi gerçekleşmektedir.Bu ses Rotary kompresör doğal çalışma sesidir.Bu normal bir sestir.

Bilginize......

Şaka gibi bir cevap,videodan izleyip o anki psikolojisiyle normal demiş.Belki kulaklık taksa anormal gelecekti:)Teknik bir departmandan şöyle bir cevap beklerdim:videonuzdaki ses benim size gönderdiğim videodaki sesle aynı olduğundan..yada makinanızı teste alacağız sonucu size bildireceğiz..sadece verilerle yorum yapmasını beklerdim fakat kendileri oturduğu yerden normal deyip kestirip atmış.

Bir üst amirine mail attım bakalım ondan ne cevap gelecek..Gelince onuda paylaşırım..

• Merhaba,

Telefonla arayip ^galiba sizi makinamizla mutlu edemedik makinamizi geri alip paranizi iade edecegiz ^ dediler bende kabul ettim:)Makinayi 1900 TL ye almistim suan 2400 TL civaari galiba..o yuzden bosch?siemens marka alabilirim.Yine makina arastiricam galiba..
  • Samsung alin:) sorunsuz makine, hemde ultra sessiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba,

Telefonla arayip ^galiba sizi makinamizla mutlu edemedik makinamizi geri alip paranizi iade edecegiz ^ dediler bende kabul ettim:)Makinayi 1900 TL ye almistim suan 2400 TL civaari galiba..o yuzden bosch?siemens marka alabilirim.Yine makina arastiricam galiba..

fatura isterler bana kalırsa :) ayrıca makineyi begenerek almıssınızdır; değişim isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Samsung alin:) sorunsuz makine, hemde ultra sessiz

Samsung'un kurutma makinesi yok ki :) Hangi varsayıma dayanarak sessiz dediniz merak ettim.
  • quote:

Merhaba,

Mesajı yazan kişiye gerçekten "işini baştan savma yapma" Oscarı vermek lâzım.
    Bu teknik servis çalışanları galiba dünyayı sadece kendi zihinlerinden ibaret görüyorlar.
    Forumları takip eden, okuyan, araştıran ve zaman zaman ürünü kendilerinden daha iyi tanıyan, bilinçli müşterilerin olabileceğinden habersizler.
    Bu sesi normal kabul etmeyerek doğru davrandın bence.
    Bu durumda ürünü geri verip para iadesi almak en mantıklı hareket olur; ben de aynı şekilde davranırdım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.