Şimdi Ara

Affet Beni Brezilyalı Çingene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 29 Temmuz 2018; 19:35:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim ne derse desin Souza adamdır. Yeteneği sınırlı olabilir ama mücadelesini sonuna kadar verir.
  • Bugün helal olsun

yarın yine küfür ederim o ayrı

• Bruna balonuda patladı adam gibi savunma görünce 0

• Lan sneijder zaten nefes alamıyor, canlı ceseti tuttu diye 8 milyon euroyu haketmiş mi oldu?Souza 2 maç sonra yine leş olur.
  • Yarın yine söveceğiz işte neden konu açıp kendinizi rezil ediyorsunuz ki?
  • Ss aldım. Souza çöpünü övmek nedir la? Makarnaya fazla alışmış bu insanlar. Her şeyi unutuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helal olsun adam gibi adam
  • gençlerbirliği topçusu tosic yada alman 2.liginden gelen rhodolfo yoktu karşısında. çok normal yani
  • souza bu sezon her maç iyi zaten.

ayrıca anadolu defansını ipe dizmekle büyük oyuncu olunmaz bruma bey. kjaer skrtel duvarı fazla geldi
  • Bazı hataları oldu ama çok hırslıydı çok

• Tek sözle büyüleyiciydi.
  • Geldiği günden beri Souza bu takımın en büyük futbolcularından biri. Alan savunması konusunda kusursuza yakın, tertemiz bir dmc. Sadece forumda futboldan anlamayan ergen sayısı fazla.

• souza > 5 x topal
  • Muazzamdı muazzam. Her ne kadar 2 gol atmış olsa da maçın yıldızığı van Persie değil Josef'ti bana göre.
  • Son 2-3 maçta çok iyiydi, özellikle kapandığımız anlarda muhteşem oynuyor ama ne zaman topu ayağına alsa geçmiş olsun. Bu arada Bruma'ya laf atanlar kusura bakmayın da herif tek başına ne yapsın, sonuçta Messi değil. Yanında 2 tane kendisine ayak uyduracak oyuncu olsa görürdüm sizi, bence çok iyi oynadı. Avrupa'da iyi bir takıma giderse çok daha iyi bir futbolcu olabilir.
  • Souzanın kalitesine hep inandım,
    tüm eleştirilere sebep olan performansı geçmişteki oyun taktiğinden kaynaklanıyordu.

Helal olsun sana souza, bu formayı sonuna kadar hak ediyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her seyden önce karakter koyuyor ortaya, bu sezon da takımın en íyi 3 oyuncusundan biri

Yürüyedur, bu taraftar hep arkanda

• souza adamdır iyidir hırslıdır ama bonservisi 8 milyon edecek adam değildir. tebrikler galibiyet için
  • 9 maç 2 gol 2 asist yapmış vay be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.