arkadaşlar diş macunlarıda aft yani ağız içi yara oluşumunu hızlandırıyormuş.kullanabileceğim bir diş macunu önerebilir misiniz ? sls diye bi kimyasal aft oluşumunu hizlaniriyormuş orani %1.25 olmaliymiş.böyle bi diş macunu var mı ?
eczanelere gidersen yardımcı olurlar ya da direk diş doktoruna
aft oluşumunu dişmacunlarının hızlandırdığını hiç sanmıyorum dostum. Aft çıktığı zaman dişimi günde 5 kere fırçalarım 2-3 güne geçer aft. Hızlandırsa ölürdüm herhalde
evet bazı diş macunları ağzı yara ediyor.Ben ne zaman dişimi fırçalasam ağzım yara oluyordu doktora gittim diş macununun içinde ki bir madde hassas diş etlerine sahip insanlarda yaraya neden oluyormuş, hassas olanlar için özel üretilmiş diş macunları varmış ondan tavsiye etmişti artık yara olmuyor. yaralar içinde naneli bir gargara verdi hemen iyileştiriyordu.şu anda colgate sensetive kullanıyorum bir sorun olmuyor
aftı tedavi eden bir ilaç yoktur eğer çok rahatsızsanız kenacort-a-orabase tarzı bir pomad kullanabilirsiniz sadece semptomlar azalır...
macundaki sls diye bi madde oluşumu hizlandiriyomuş diye duydum ama. sensodyne falan kullansam olur mu acaba ne dersiniz ?
her diş macunu bu afta yan etki yapar kesin çözeni yok sürekli çektiğim bir problem olduğu için ben yumuşak jel macunları kullanıyorum sizede öneririm bide kenakort var akşam sürülmesi tavsiye ederim
Bende de tam tersi yani.Diş fırçalamı seven bir tip değilimdir.Arada bende de çıkıyor ve olduğu bölgeyi özellikle fırçalayınca çabucak geçiyor.Ağız içi yaraların kesin çözümü benim için fırçalamaktır.Sensodyne kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme