Şimdi Ara

aft (pamukçuk) tedavisinde bulduğum şok yöntem!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
11.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki aranızda vardır bilen 1 seneden fazladır sürekli aft problemi çekiyorum.her türlü mikro biyoloji labaratuar testi yaptırdım, elizadan kanser testine kadar herşeyimle sapa sağlam çıktım, bağışıklık sismemim bile mükemmel seviyeye yakın durumda.her türlü vitamini alıyorum ve stresten uzak duruyorum,kbb asmeliyatı, diş temizletme hepsini yaptım.ama sürekli aft çıkıyor ağzımda dilimde.tesadüfen bir şey fark ettim.ne zaman soda (maden suyu) içsem ağzımdaki aftların iyileşme süreci azalıyor daha seyrek olarak çıkmaya başlıyor.büyük bir ihtimalle mineral eksikliği çektiğimi düşünüyorum.ve günde 1 şişee maden suyu tüketiyorum.bu problemi çekenlere tavsiyem maden suyu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 12 Ekim 2011; 14:36:36 >

• behcet hastalığı açısından romatolojik testler yaptırdın mı ?
  • ağızda çıkan beyaz küçük yaralar sanırım bu aft bende de sık sık oluyor bazen dilimde de

maden suyunu deneyeceğim

benimde dikkatimi çeken şey düzenli olarak ağız sağlığına dikkat etmek ve sigaradan uzak durmak sigara da etkiliyor
  • sigarayı 3 yıl önce bıraktım (ünideyken içiyordum) düzenli dişlerimi fırçalar ağzımı oralb solüsyonla gargara yaparım, behçet hastalığı konusunda: o konuda da cildiyeiyle bir kaç kere görüştüm bendeki tek belirti aft behçetin diğer belirtileri:
    -cinsel bölgelerde pullanma
    -eklem ağrıları
    -ggörme bozuklukları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 12 Ekim 2011; 14:46:23 >
  • behçet hastalıgındaki agız yaralarına iyi gelirmi ozaman kardeşime haber verim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31clone

behçet hastalıgındaki agız yaralarına iyi gelirmi ozaman kardeşime haber verim

hacım behçet hastalığı ap ayrı bişey. o yüzden bişey diyemeyeceğim ama maden suyunun ne gibi bir zararı olabilirki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

sigarayı 3 yıl önce bıraktım (ünideyken içiyordum) düzenli dişlerimi fırçalar ağzımı oralb solüsyonla gargara yaparım, behçet hastalığı konusunda: o konuda da cildiyeiyle bir kaç kere görüştüm bendeki tek belirti aft behçetin diğer belirtileri:
    -cinsel bölgelerde pullanma
    -eklem ağrıları
    -ggörme bozuklukları.

behcetin zaten serolojik özel bir markırı yani testi yoktur.klinik bulgulara bakılır sizin saydıklarınıza yani.HLA-B5 e bakılabilir.paterji testi de var ki çoğunlukla (+) çıkar behçet sendromun da.

@31clone
    behçette ağız da çıkan aftların tedavisi zordur.sodayı deneyebilir tabi ama faydalı olacaağından şüpheliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende çok çektim bu aft tan , şimdi çok nadir çıkıyor. yapmanız gereken aktardan 100-200 gram(çok almayın) SUMAK almak(kuru üzüme benziyor). Sumagı cezveye koyun kaynatın sogumasını bekleyin gargara yapın tükürün. aftın çıkacagını anladıgınızda yaparsanız 1 günde iyileştiriyor, geç yaparsanız acısını azaltıyor, iyileşme sürecini kısaltıyor. günde 1-2 kez uygulayın. birisi afttan bahsettiğinde beni hatırlayın bi Allah razı olsun deyin yeter...
  • tşk
  • teşekkürler
  • bir şey dha öğrendim yeni doğan bebeklerin ağzına yemek sodası sürerlermişki ağzında aft oluşmasın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.