Şimdi Ara

Afyon hakkında bilgisi olan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Afyonda okuyan veya afyonlular Afyon nasıl bir şehirgezilecek yerleri ve öğrenci ortamları kız arkadaşla gidilebilecek yerleri varmı bilgisi olan yardımcı olabilirmi

• Ygslysuzmanı vardı. Afyon diyince artık aklıma o geliyo asfgjsk

Çağıralım o anlatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: favored

Ygslysuzmanı vardı. Afyon diyince artık aklıma o geliyo asfgjsk

Çağıralım o anlatır
    bölümünde kızda varsa kız ortamı her zaman vardır :d çok buyuk bısey bekleme bolca cafe var
  • bu soruyu tercihlerden sonra sorman saçma olmuş. eğer büyük şehirden geliyorsan afyon seni çok üzecek. başta bunalıma girebilirsin. köyden farksız bir yer , ama zamanla alışırsın .. umarım . (14 yıl oldu hâlâ sevemedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitarci107

bu soruyu tercihlerden sonra sorman saçma olmuş. eğer büyük şehirden geliyorsan afyon seni çok üzecek. başta bunalıma girebilirsin. köyden farksız bir yer , ama zamanla alışırsın .. umarım . (14 yıl oldu hâlâ sevemedim)
    böyle adamlarında köyden farksız bir yer gibi yorumlarınada itibar etme tabii kardeşim
  • legendwaitforit L kullanıcısına yanıt
    yahu sen bir kere afyonu geldin gördünmü ? sen sokakta kız arkadışının elini tutmayı yanyana bile zor yürürsün 10 kere laf yersin. saat 23:00 gibi hayat durur afyonda. halkı yobazdır tahsili yoktur. gelipte burda bitarafınızdan uydurup yorum yazmayın. vanda okuyan arkadaşım var , yatay geçiş yapabiliyorken yapmadı afyona yemin ederim. afyondan iyidir burası diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitarci107

yahu sen bir kere afyonu geldin gördünmü ? sen sokakta kız arkadışının elini tutmayı yanyana bile zor yürürsün 10 kere laf yersin. saat 23:00 gibi hayat durur afyonda. halkı yobazdır tahsili yoktur. gelipte burda bitarafınızdan uydurup yorum yazmayın. vanda okuyan arkadaşım var , yatay geçiş yapabiliyorken yapmadı afyona yemin ederim. afyondan iyidir burası diye.
    afyonluyum yapraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, o dediğin insan tipi senın deyımınle turkıyenın en cok tahsıl gormus yerınde bıle var adama bak sankı turkıyeyı bılmıyorsun, ayrıyeten türkiyedeki şehırlerın 20 sinin 19unda gece 11 de hayat biter nere gıtsın bu adam valla gidebiliyosa gitsin antalyaya izmire aydına muglaya bana kalırsa
    bu kin neden sokakta kız arkadaşınla el ele gezdin diye dövdülermi seni
    Kız arkadaşım oraya gidecek dün son anda tercihleri değiştirdim ben bi sene daha kaldım inş seneye oraya gidiyorum tercih yaptıktan sonra baktım biraz yobaz bir halkı varmış hiç doğru dürüst memnun kalan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhkılıç

Kız arkadaşım oraya gidecek dün son anda tercihleri değiştirdim ben bi sene daha kaldım inş seneye oraya gidiyorum tercih yaptıktan sonra baktım biraz yobaz bir halkı varmış hiç doğru dürüst memnun kalan yok

Geçmiş olsun kardeşim. O kız arkadaşını eylülden sonra kaybedebilirsin. Kız nüfusu az olduğundan Abaza Afyonlu lar atlayabilir kıza.

Afyon yazmayın yazdırmayın diye kaç kere yazdık. Gidin de görün
  • bende afyonluyum (afyonda yaşamıyorum fakat yazların çoğunu orda geçiriyorum) hiç öyle halkı fln yobaz değil. kızla dolaşanları da görüyoruz oldukça rahatlar.Muhafazakar yönü vardır orası ayrı. kafe oldukça fazla özdilek afium var eğlence merkezi olarak park afyonda açıldı yeni anlayacağın yavaş yavaşda olsa gelişiyor.Ortalama kolay yaşanabilir bir yer olduğunu düşünüyorum. soruların varsa cevaplayabiliri
  • quote:

Orijinalden alıntı: emırkozcuoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Rhkılıç

Geçmiş olsun kardeşim. O kız arkadaşını eylülden sonra kaybedebilirsin. Kız nüfusu az olduğundan Abaza Afyonlu lar atlayabilir kıza.

Afyon yazmayın yazdırmayın diye kaç kere yazdık. Gidin de görün

''Geçmiş olsun kardeşim. O kız arkadaşını eylülden sonra kaybedebilirsin. Kız nüfusu az olduğundan Abaza Afyonlu lar atlayabilir kıza'' kardeş sen nasıl bır beyınsız ahlaksız eğitim görmemiş insanlık bilmeyen cahil cühelanın tekısın ya , ulan insanda bıraz saygı olur adam bana dm den 5 paragraf yazı attı afyon nasıl bır yer dıye ne kadar onem verıyor kız arkadaşına yazdıklarına bak senın gıbılerınden utanıyorum ya bu forumun beyın yası 5 6 falan

• Kaymağı meşurdur. Köfte piyazı efsanedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo11

Kaymağı meşurdur. Köfte piyazı efsanedir.
    güzel kardeşim benim bu aptalın yazdıklarına bakma kız arkadaşının eli elinde dıye kımse sızın ustunuze atlamaz lan oyle bı dunyamı var ya gezin rahat rahat kac tane sevgılı var orada bu kadar duz kafalılık olamaz ya
    Tamam kardeşim sen öyle diyorsan artık araştırmayacm zaten saçma sapan yorumlar görünce moralim bozuluyor ama afyonluların kendisi kötü şeyler söylemiyorlar gidince kız arkadaşım bana anlatır zaten :) ayrıca kız arkadaşımın çevresinde onlarca erkek olsun başını kaldırıp bi defa bakmaz geçtik artık biz bunları
  • reyiz03 R kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim afyonu Afyonlulara sormak lazımmış urfa gibi bi şehri bilmeyenlere sorsak o kadar kötü şeyler duyarız ki halbuki sadece yazın sıcak olması kötü insanları yaşanırlığı gelişmişliği konusunda hiç bir sıkıntı yok
  • reyiz03 R kullanıcısına yanıt
    Sorularım olursa pm atarım kardeş çok sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBkılıç2811

Sorularım olursa pm atarım kardeş çok sağolasın
    önemli değil kardeşim yardımımız dokunduysa ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyiz03

önemli değil kardeşim yardımımız dokunduysa ne mutlu
    Ne oldu kazandın mı Afyon'u

• quote:

Orijinalden alıntı: ParisHildon

Ne oldu kazandın mı Afyon'u

Alıntıları Göster
    Galatasaray kazandınız Afyonlular mı yollamadı ?

• ParisHildon kullanıcısına yanıt
    Yanlış tercih İstanbul Aydın beslenme ve diyetetik ücretli geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.