Şimdi Ara

Afyon Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buyrun hocam

• Hocam eğitimi nasıl okulun ? Kyk,özel yurt durumları nasıl ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okulun fiziki şartları yeterli mi? mesela kişi başı 1 mikroskop düşüyor mu? maketler vs yeterli mi? kaç tane kadavra var?
  • masky451 M kullanıcısına yanıt
    Histoloji pratiklerinde sınıf 2 ye bölünüyor. Kişi başı bir mikroskop düşüyor. Hoca kendi mikroskobunu ekrana yansıtıyor ve dersi anlatıyor. Ardından lamları alıp hocanın anlattığını şeyleri kendimiz inceliyoruz.

Anatomi pratiklerinde şuana kadar malzeme sıkıntısı olduğunu hatırlamıyorum. Gerek kemik kadavraları gerekse de maketler gayet yeterli. Bütün insan kadavrası olarak dört farklı kadavra gördüğümüzü hatırlıyorum. Daha fazla var mıdır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4A0E76A1 -- 24 Temmuz 2019; 12:13:9 >
  • FreeBlood15 F kullanıcısına yanıt
    Teorik eğitimden ziyade asıl pratik eğitimde stajlarda zorlayan bir okul. Hocalar öğrenci yanlısı. Anlamadığınız şeyi direk bireysel olarak sorabilirsiniz. Kalite olarak da hocadan hocaya değişmekle beraber genel olarak gayet iyiler. Alanlarında donanımlılar.

Yurt olarak kyk var. Özel düşünüyorsan üniyurt var. Birkaç yer daha vardı ama hatırlayamadım. Afyon ucuz bir şehir olduğundan eve de çıkılabilir. Kiralar gayet cazip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4A0E76A1 -- 24 Temmuz 2019; 12:10:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bolu tıp
    6 ay önce açıldı
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Ege Tıp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.