Şimdi Ara

Ağ bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 haftadır bilgisayarımın bağlantısı ikonu üzerinde "X" olmasına rağmen internet girşinde problem yaşamıyorum. Ancak resimdede göreceğiniz gibi herhangi bir bağlatı olmamasına rağmen internete giremiyorum. Ağ bağlantıları neden gözükmüyor veya bağlı olduğum halde neden ağ bağlantı haritasını göstermiyor.
    Sağ alttaki bağlantı ikonunda éxé işareti var (3) oraya sağ tıladığımda KIZIL ağına bağlandı yazıyor, ama bağlantı sayfasıan geçtiğimde ise herhangi bir ağa bağlı değilsiniz yazıyor.
    Bana yardımcı olabilecek biri var mıdır?

Ağ bağlantısı

Ağ bağlantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raicaip -- 8 Kasım 2011; 16:43:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: raicaip

Selamlar;
    1 haftadır bilgisayarımın ağ bağlantısı ikonu üzerinde "X" olmasına rağmen internet girşinde problem yaşamıyorum. Ancak resimdede göreceğiniz gibi herhangi bir bağlatı olmamasına rağmen internete giremiyorum. Ağ bağlantıları neden gözükmüyor veya bağlı olduğum halde neden ağ bağlantı haritasını göstermiyor.
    Sağ alttaki bağlantı ikonunda éxé işareti var (3) oraya sağ tıladığımda KIZIL ağına bağlandı yazıyor, ama bağlantı sayfasıan geçtiğimde ise herhangi bir ağa bağlı değilsiniz yazıyor.
    Bana yardımcı olabilecek biri var mıdır?

Ağ bağlantısı

Ağ bağlantısı

Bu sorun bende de var.Konuya hiç cevap gelmemiş.Halledebildiniz mi?

• Sorunu format atarak düzelttim kimseden cevap alamadım
  • bununla ilgili sistem dosyları bozulmuş gibi görünüyor. format atarak kesin çözüme ulaşmışsınız zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvr-Ağ geçidi sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.