Şimdi Ara

Ağ kablosunun içindeki 8 kablodan kaçı çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kablosunun içindeki 8 kablodan sadece ikisinin bağlanarak çalıştığını gördüm ama bu kabloların hangileri olduğunu kaçıncı sıradakiler olduğunu hatırlamıyorum ilk gördüğümde fazla dikkatimi çekmemişti ama şimdi merak ediyorum bişey deneyeceğim.bana olmaz öyle şey v.s gibi şeyler demeyin ben bunu gözümle gördüm o makineden internetede girdim

• ağ kablosu olamayabilir o. 56k larda 2 kabloydu yanılmıyorsam. 56 k modeme giren bir kablo olabilir seni kazıklamış biri.

desem gene inanmican. gördüm diyosun çünkü. bilen varsa söylesin gerçi ben wireless kullanıyorum ama garibime gitti.
  • benim bir bilgisayarcı dükkanım var casper ın ilçedeki bayisiyim ayrıca bi internet cafem var bunu herşeyi bilirim anlamında söylemiyorum sadece onu ayırt edemicek kadar aptal olmadığımı gerekli teknik bilgiye sahip olduğumu söylüyorum.yanlış anlama bana aptal dediğini falan sanmadım.ben kendim söylüyorum bunu. beni kazıklayan falanda yok servise gittiğim bir müşterinin evinde görmüştüm.56 k falan değildi ağ kablosu olarak kullanıyorlardı üst kattaki komşusundan internet almak için kullanıyordu.ben o an önemsemedim.
  • Turuncu beyaz, turuncu, yesil beyaz, yesil renkteki kablolar calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 30 Mart 2007; 23:05:45 >
  • Renginden ziyade

1. (T/B)
    2. (T)
    3. (Y/B)
    6. (Y)

Sırada ki kablolar çalışır.
  • dostum hemen celallenme burda kimsenin bilgisayar bilgisini sorgulamıyoruz heralde. sormuşun bişey benimde dikkatimi çekti. kazıklama olayıada espiriydi zaten hemen yanlış analamaya gerek yok
  • jack ın 1,2,3 ve 6 dişlerine takılansadece 4 kablo çalışır.2 kablo hiç görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi ozaman biri şema versin ve kablo standartı nedir .? 568A-B ?
  • benim zoom x5 marka modemin yanında gelen 3 kabloluydu. Yanlız 3 kablolu olunca performansı düşüyordu(ağ içinde) yani 8 kablo da kullanılıyo aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

Renginden ziyade

1. (T/B)
    2. (T)
    3. (Y/B)
    6. (Y)

Sırada ki kablolar çalışır.

Doğrudur.

Ben şu an evimde, 40 metrelik bir mesafede aynı bu düzenle bodrumda duran modemden (daha doğrusu modem çıkışına bağlı switch'den) üst kattaki bilgisyara internet bağlantısını sağlıyorum. Hatta biraz daha şımarıklıkta bulunarak, boştaki diğer 2 çift kablonun bir çifti üzerinden bir de telefon hattını üst kata iletiyorum!
  • Eski tip bnc kablo görmüş olabilirsin anten kablosuna benzer ve içinde iki kablo vardır
  • sadece 1-2-3-6 bağlarsanız 10mbit alırsınız.

ilave olarak 4-5-7-8 bağlarsanız 100mbit alırsınız.
  • Istersen 2 tanesi istersen 8 tanesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.