Aga bu nedir? Kongre, kalabalık, her şehirden gelenler.

-
-
İnsanların gelecekleriyle oynuyorlar bu fotoğrafta. Çok yazık şu zihniyete.
-
Erdoğan büyük bir akıl tutulması yaşıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkemizin geleceği için YÜCE LİDERİMİZ SAYIN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞANIN kongrelerinden daha önemli ne olabilir? Ayrıca adamlar maske takıyor maske!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Mart 2021; 11:28:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Ülkemizin geleceği için YÜCE LİDERİMİZ SAYIN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞANIN kongrelerinden daha önemli ne olabilir? Ayrıca adamlar maske takıyor maske!
sonuna kadar izleyemedim ama güzel ironi
-
gerçekten efe aydal mı izliyorsunuz
-
bizim komsularda uye
msj gelmis..ankaraya gittiler.kongredeler..isterse gitmesinler..atılırlar uyelikten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bir atasözü: Leb demeden aleb'i anlamak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arada bir. Mini podcastlerini dinliyorum genelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Mart 2021; 12:44:44 > -
yazıklar olsun ya bu resim gerçek olamaz, olmamalı. İnanamıyorum gerçekten. Hiç savunulur, elle tutulur bir yanı yok bu işin. Öne çıkardım, daha çok insana ulaşsın da görsünler neyin ne olduğunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 24 Mart 2021; 13:12:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bace3434bizim komsularda uye
msj gelmis..ankaraya gittiler.kongredeler..isterse gitmesinler..atılırlar uyelikten
Cidden doğru mu bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X