Şimdi Ara

Age Of Empires 2-ile-3'ü Ayıran Özellikller nelerdir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu kişi age of empires 2 yi 3 ten daha çok beğeniyorlar ben bu iki oyundan birisini satın almayı düşünüyorum age of empires 3ün grafikleri 2den daha iyi ama neden 2 diyolar onu bilmiyorum bi açıklarmısınız

• Bence en büyük fark oyunun geçtiği dönem farkı.
  • Dönem ve grafik farkları var sadece bence de

EDIT: hocam uygun fiyata bulursanız bana da pm atar mısınız, steamde 60tl kaç yıllık oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the real komp -- 23 Kasım 2015; 11:46:02 >
  • 2 daha zevkli o yüzden 2 diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana sorarsan kesinlikle 3 derim gelişmiş dönem bana daha zevkli geliyor ayrıca 2nin campaignlerin sıkıcı gelmesi ve 3 ün asian dynest gibi bir dlc paketi gibi birşeyi daha olmasıdır ben sana 3 ü öneririm ama kendi seçimin sen bilirsin
  • Şahsen 2 yide 3 üde oynadım 3 daha taktiksel vb. geldi bana lakibn boyut olarak 2 çok avantajlı olduğu için şuanda 2 yi indiriyorum .
    Bir sorum olacak 2 de Hamachi üzerinden lan oynabiliyormuyuz ? Oynayabiliyorsak tadından yenmez
  • 3 iyi oyundur, 2 efsanedir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 zamanında efsaneydi, turnuvaların vazgeçilmeziydi, 3 o kadar tutmadı
  • Arkadşalar age of empires 3 satın aldım age of empires 2 yi de korsandan torrent indirdim age of empires 3 daha güzel grafikleri yapay zekası özellikleri age of empires 2 ye baktım hiç eğlence vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merto55

Arkadşalar age of empires 3 satın aldım age of empires 2 yi de korsandan torrent indirdim age of empires 3 daha güzel grafikleri yapay zekası özellikleri age of empires 2 ye baktım hiç eğlence vermiyor

Eskiler bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonTrotsky

quote:

Arkadşalar age of empires 3 satın aldım age of empires 2 yi de korsandan torrent indirdim age of empires 3 daha güzel grafikleri yapay zekası özellikleri age of empires 2 ye baktım hiç eğlence vermiyor

Eskiler bilir

yaşım 18 neyin kafasını yaşıyorsun
  • quote:

quote:

quote:

Eskiler bilir

Eskiler den kastım eskiden oyunu oynayanlardı herhalde bunu anlayamayacak bir yaşta değilsin diye düşünmüştüm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eskiler bilir

Eskiler den kastım eskiden oyunu oynayanlardı herhalde bunu anlayamayacak bir yaşta değilsin diye düşünmüştüm

O ZAMANLAR MEŞHURDU AMA FAKİRDİK BİLGİSAYARA VERECEK PARAMIZ YOKTU.......

• 2 nin mekanikleri daha iyi.
  • AoE 3 grafikler daha iyi fakat sesler sıkıcı ve monoton,oyunun komut barı ekranın yarısını kaplıyor, bağımlılık yapacak oyun dinamikleri daha zayıf,medeniyet sayısı daha az,
    fakat tüm bunlara rağmen bugüne kadar çıkmış en iyi 5-6 starateji oyunundan biri.
  • Sözkonusu bağımlılık yapmaksa AOE 2nin yerini hiç birisi tutamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki oyun arasındaki en önemli fark üçüncüsünün 3D, ikincisinin ise 2D olmasıdır. 2D derken haritalardaki çizimler ve grafikler zamanının ötesinde ve 3D'deki grafiklere oranla çok daha güzeldir. Hatta şöyle karşılaştırmak belki daha doğru olur, AoE 2 o 2D haliyle yıllar sonra bugün bile rahatlıkla oynanabilirken AoE 3'ün grafikleri artık günümüz koşullarında sönük kalmakta. Tabi 3'ün tutmama sebeplerinden biri de RTS oynayan adam izometrik perspektif (2D) oynar, 3D'ye geçip de ayakta kalabilen bildiğim bir tek Starcraft serisi var.
  • Nacizane AOE fun'ı olarak bir cümlede ben sıkayım konuya

Mesele oyun oynamaksa benzetme yerindeyse satranç oynadığımızı düşünün, önemli olan oyunu oyun yapan kurallardır değil mi? , satranç taşlarının kalitesi tahtasının şekli şemali çokta önemli değildir, 2 ile 3 arasındaki mevzuda budur, 3 daha şekil ama oynanabilirliği verdiği zevk sıfır 2 ise halen efsane , halen turnuvaları yapılıyor halen binlerce oyuncusu var dünya genelinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERIM -- 29 Kasım 2015; 9:57:11 >
  • birinde 2 yazıyor birinde 3

• Age Of Empires 2 dedik mi orda durcan bro.Tarihin en iyi ve efsane oyunlarından biridir kendisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.