Şimdi Ara

AĞIR TRAFİK KAZASI YARDIM..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama yardımlarınızı bekliyorum

Bursada yaşıyorum
    3 gün önce gece saatlerinde kırmızı ışıkta geçen bir dolmuşa çarptım
    benim aracım fiat doblo 10.000 liralık masraf çıktı.

Problem şu ki ben yeşilde geçtim ve o da kırmızıda geçti bundan emin haldeyim.
    bir çok şey denedim kamera vs izledik ama malesef kırmızıda geçtiğine dair kanıt bulamadık.
    birtane tanık vardı dolmuşun kırmızıda geçtiğini gören oda dolmuşculara bulaşılmaz diye korktu tanık olmadı.

Şimdi sigortalara dosyaları bildirdik. O yalan yere bana kırmızıda geçti yazdı bende doğal olarak ona kırmızıda geçti yazdım..
    Sizce sonuç ne olur ve nasıl bir yol izlemem lazım yardım istiyorum Masraf 10.000 az değil..

• Elde kanıt tanık yoksa ikinize de ceza yazarlar %50 50 tabi kişisel fikir tekniğini bilemem hiç mi kamera görüntü yok enteresan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaza yeri kavşak, tali yol, geçiş üstünlüğü vs hepsi ortaya konur, ona göre sonuç çıkar.

Siz vazgeçen şahidi ikna etmeye çalışın. Sonuçta sigorta ödeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Kaza yeri kavşak, tali yol, geçiş üstünlüğü vs hepsi ortaya konur, ona göre sonuç çıkar.

gerekirse 300-500 lira teklif edin 10 bin lira haksız zarardan iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin yesilde geçtiğimiz görüntülerle sabit ise, diğer ışığın sinyalizasyonunu gidip çekin derim. Size yeşil yandığında Oraya kırmızı yanıyorsa iyi kanıt elde etmiş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Kaza yeri kavşak, tali yol, geçiş üstünlüğü vs hepsi ortaya konur, ona göre sonuç çıkar.

gerekirse 300-500 lira teklif edin 10 bin lira haksız zarardan iyidir.

Öyle parayla tanıklık yaptırmak haklı bile olsanız büyük sıkıntı girmeyin o işlere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minibüs ve taksiciler terörist gibi araba kullanıyorlar, onları görünce direk uzaklaşın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Minibuslerde belli bir takip cihazi varsa GPS verisinden o gun o saatte minibusun geçtiği ışığın numarasindan hangi renkte olduğu belki anlaşılabilir.

*Belediyenin Trafik ışık otomasyon sisteminden

• Araç kamerası işine bir kez daha yakınlaştım. Piranha nın uygun fiyatlı modeli vardı onu alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Araç kamerası işine bir kez daha yakınlaştım. Piranha nın uygun fiyatlı modeli vardı onu alacağım.
    Gidin kaliteli bi şey alın, bir gün ucuz olsun diye çamur gibi görüntü çekeni aldık plakası okunamıyor diye dert yanarsınız...

Bi laf vardır, ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye...

Ben de keza bu tarz kırmızı ışık ihlali, koşarak yola atlayan yaya vs. gibi durumlarda kanıt olması için xiaomi'nin tutulan modelini aldım:
    https://www.hepsiburada.com/mi-yi-arac-kamerasi-uzay-grisi-1080p-global-versiyon-p-HBV00000A0XRF?magaza=Hepsiburada

5-6aydır araçta takılı. İhtiyacım olduğu durumla karşılaşmadım, umarım kimse de karşılaşmaz...

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sizinle aynı fikirdeyim birçok şeyde kaliteli almaya çalışırım herşeyi... Ama şimdi benim düşündüğüm ürün 69 TL bu 370 tl. Tam darboğazda çıkamam bu kadar malesef. Alacağım üründe plakalar okunuyor ve görüntü hdye yakın kalitede. İş görecek cinsten.

• araç kamerası 200 tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.