Şimdi Ara

Ağırlık Seçimim Doğru mu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 14 yaşındayım. Boyum 1.69 ve kilom 46. 2kg dumbell lar ile ağırlık çalışıyorum. Boyuma kötü etkisi olur mu ve ağırlık seçimim doğru mu?
    Son olarak kaslarım ne zaman belirginleşmeye başlar?
    Şimdiden Teşekkürler...

• 2 kilo ne kas yapmana yardım eder ne de boyunun uzamasına engel olur.
  • affiliation kullanıcısına yanıt
    Neden kas yapmama yardım etmez?
  • yaşın daha küçük ağır kilolara girmemeni tavsiye ederim
    barfiks çekmeni öneririm boy uzamana katkı sağlar
    spor olarakta yüzmeye gidebilirsin
  • Git basketbol oyna bana kalırsa 2kg ile uğraşacağına.
  • kesnek kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Peki 2 kg dumbell lar ile kol kaslarımda yumurta çıkarabilir miyim?
  • fitnessismylife F kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Boksa gitmeyi düşünüyorum. Bana bu konuda ne yararları olur?
  • Kardeşim eğer kas yapmak isiyorsan en fazla 8 tekrar yapabileceğin ağırlıkları tercih etmelisin son tekrarı zor yapman gerekır..2 kılolık dambılla hıc bısey olmaz..ve herkesın bıldıgı bı yanlıstır bu..vucut gelıstırme sporu boy uzamasına engel degıl için rahat olsun :)
  • Kendini yormaya değmez inan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu forumu hergun düzenli takip ediyorum bişey alacaksam falan ilk buraya bakarım en güvendigim sitedir bu teknolojik aletler konusunda lakin sporla ilgili hiçbirşeye burdan bakmam çünkü doğru dürüst ne bilgili adam var nede adam akıllı spor ile ugraşan adam var.
    Şimdi yaşın tam iyi, 2kg ilede boşa ter atma git ilindeki bi gençlik merkezine yazıl kardeşim gidiyosun genclik merkezine konusuyosun hocayla forum alıyosun dolduruyosun tamamdır yazılamam dersende 1 sene daha şınav barfiks gibi temel hareketlerle idari et daha faydalı olur.
    Diğer konu duzenli protein hesabı gelişimi beslenme belirler.
    Boy konusundada 100 150 kilo ile squat deadlift yapmaya kalkmazsanda birşey olmaz antremanların sonunda barfiks demirine asıl ayaklarınada agırılk koy esne daha boyun bile uzar.İllede evde agırlık yapacam diyosan git 4-5 kg dambıl al sana programdada yardımcı olurum pm atarsan ama 2kg ile olmaz
  • Teşekkürler. Boksa gitmeyi düşünüyorum yararı olur mu?
  • Dr.Bookman D kullanıcısına yanıt
    olur tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.