Bunun nedeni ne olabilir ? İçten geliyor koku.. Dişlerimle alakalı değil.. sanki kusmuk kusmuk kokuyor
hımps hımps ... kokuyor hımps hımps ... kokuyor ................................................. patlar
quote:Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaLhımps hımps ... kokuyor hımps hımps ... kokuyor ................................................. patlarya dişin çürüktür yada boğazların iltahaplı aynı sorun bende de var
quote:Orijinalden alıntı: SaW331ya dişin çürüktür yada boğazların iltahaplı aynı sorun bende de varAlıntıları Göster dişim çürük değil lanet beyaz dişlerim ve pembe diş etlerim var dostum senin sorunun ne ?
quote:Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL hımps hımps ... kokuyor hımps hımps ... kokuyor ................................................. patlar ağlama melis
quote:Orijinalden alıntı: ldydrp0 dişim çürük değil lanet beyaz dişlerim ve pembe diş etlerim var dostum senin sorunun ne ? senın agızının kokmasındakı tek sorunun k.cının kafandan buyuk olması
quote:Orijinalden alıntı: Propranololquote:Orijinalden alıntı: ldydrp0 dişim çürük değil lanet beyaz dişlerim ve pembe diş etlerim var dostum senin sorunun ne ? senın agızının kokmasındakı tek sorunun k.cının kafandan buyuk olması Alıntıları Göster arada kan tadı alıyorum ölücekmiyim lan
quote:Orijinalden alıntı: ldydrp0arada kan tadı alıyorum ölücekmiyim lan Alıntıları Göster dilini temizle
quote:Orijinalden alıntı: psychomaniacfbdilini temizle Alıntıları Göster bence bademciklerinde sorunun var ahbap :D
quote:Orijinalden alıntı: ldydrp0 arada kan tadı alıyorum ölücekmiyim lan bizim bi arkadas vardı hamdi senin gibi ağzım kokuyo derdi sonra öldü.
quote:Orijinalden alıntı: Ducardquote:Orijinalden alıntı: ldydrp0 arada kan tadı alıyorum ölücekmiyim lan bizim bi arkadas vardı hamdi senin gibi ağzım kokuyo derdi sonra öldü.Alıntıları Göster dilinin üzerinde tabaka birikmişse oda yapar koku
quote:Orijinalden alıntı: ldydrp0quote:Orijinalden alıntı: psychomaniacfb dilini temizle Harbimi?Alıntıları Göster mide ve sinuzit problemi de buna sebep olur. diş ve dil bunların ardından geliyor aslında.
quote:Orijinalden alıntı: Ducardquote:Orijinalden alıntı: ldydrp0 arada kan tadı alıyorum ölücekmiyim lan bizim bi arkadas vardı hamdi senin gibi ağzım kokuyo derdi sonra öldü.Alıntıları Göster dişlerini fırçala geçer dişlerim beyaz demişsin ama kesin genetiktir. Dipnot: Dişlerini fırçalarken dilini de, diş etlerini de temizleyebilecek bir diş fırçası al
quote:Orijinalden alıntı: celalcaner2 mide ve sinuzit problemi de buna sebep olur. diş ve dil bunların ardından geliyor aslında. midem bulanıyor çok fazla
quote:Orijinalden alıntı: psychomaniacfbdilinin üzerinde tabaka birikmişse oda yapar kokuAlıntıları Göster mideden geliyo o koku
quote:Orijinalden alıntı: psychomaniacfbdilinin üzerinde tabaka birikmişse oda yapar kokuAlıntıları Göster Dedn azina balgam atti mi?
quote:Orijinalden alıntı: áshtráy quote:Orijinalden alıntı: ldydrp0 arada kan tadı alıyorum ölücekmiyim lan bizim bi arkadas vardı hamdi senin gibi ağzım kokuyo derdi sonra öldü.
quote:Orijinalden alıntı: Ne[M]esisquote:Orijinalden alıntı: áshtráy quote:Orijinalden alıntı: ldydrp0 arada kan tadı alıyorum ölücekmiyim lan bizim bi arkadas vardı hamdi senin gibi ağzım kokuyo derdi sonra öldü. Alıntıları Göster Saksafon çal düzelir belki