Şimdi Ara

AHMET ÜMİT vs ELİF ŞAFAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar yazdıkları türler bambaşka olsa da yine de merak ettim. Sizin favoriniz hangisi ? Ben Ahmet Ümit diyorum

• Ahmet Ümit'in 7 kitabını okudum özellikle İstanbul Hatırası ve Sultanı Öldürmek çok iyiydi fakat son kitabından bunlar kadar keyif alamadım.

Elif Şafak'dan ise sadece Ustam ve Ben'i okudum gerçekten çok beğendim fakat insanlar, herkesin elinde İskender var diye Elif Şafak okuyor diye düşünmüştüm hep.

Bence ikisi bambaşka alanda yazarlar. Ama Ahmet Ümit özellikle tarih ve polisiyeyi harmanladığı romanlarıyla daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan1910

Ahmet Ümit'in 7 kitabını okudum özellikle İstanbul Hatırası ve Sultanı Öldürmek çok iyiydi fakat son kitabından bunlar kadar keyif alamadım.

Elif Şafak'dan ise sadece Ustam ve Ben'i okudum gerçekten çok beğendim fakat insanlar, herkesin elinde İskender var diye Elif Şafak okuyor diye düşünmüştüm hep.

Bence ikisi bambaşka alanda yazarlar. Ama Ahmet Ümit özellikle tarih ve polisiyeyi harmanladığı romanlarıyla daha iyi.

Bende Beyoğlu'nun En Güzel Abisi ni beğenmedim. Dediğiniz kitaplar benimde favorilerim. Elif Şafak tan Aşk ve İskenderi okudum Aşk güzeldi ama İskender çook sıkıcıydı. Elif Şafak ın dili bana göre değil hiç çok yavaş bir anlatım tarzı var

• Elif şafak'ın kitaplarını ve dilini sevmiyorum
    Evet türleri farklı olsa da her yönden AHMET ÜMİT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Ümit 100e katlar
  • Ahmet Umit diyorum :)

• Elif Şafak'ın Şehrin Aynaları,Araf ve Baba ve Piç romanlarını çok beğendim. Bit Palas'ı iki kez denedim fakat tam olarak hikâyeye giremediğimden yarım kaldı. Diğer kitaplarını henüz okumadım ama benim gözümde Metis Yayınlarından çıkan kitaplarıyla ayrı bir yerdedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ismail murat aydın
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elif Şafak diğer kitaplarında nasıl yazıyor,hangi konuları işliyor? Ben hep bayanların okuyacağı türden yazılar yazdığını düşünürdüm Ustam ve Ben'e kadar :D
  • evet ikisi de birbirinden berbat, ama hangisi daha berbat? karar veremedim şimdi.
  • Ahmet Ümit diyorum.

• Ahmet Ümit'in bir kitabını okudum o da İstanbul Hatırası beğenmedim. Elif Safağın da Aşk isimli kitabını okudum onu da beğenmedim. Zaten sonra da roman okumayı bıraktım tarih okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

evet ikisi de birbirinden berbat, ama hangisi daha berbat? karar veremedim şimdi.

sen çok yanlış gelmişsin kardeş Egoist sin heralde sen yazda beğenelim bakalım nası iyi yazar olunuyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

evet ikisi de birbirinden berbat, ama hangisi daha berbat? karar veremedim şimdi.

Ahmet Ümit'i neden berbat buluyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JessicaHyde

Ahmet Ümit'in bir kitabını okudum o da İstanbul Hatırası beğenmedim. Elif Safağın da Aşk isimli kitabını okudum onu da beğenmedim. Zaten sonra da roman okumayı bıraktım tarih okuyorum.

İstanbul Hatırası hayatımda okuduğum en iyi kitaptır. İstanbul Hatırası nı ya anlamadığınız için beğenmessiniz ya da polisiye sevmiyorsanız.
  • Elif Şafak'ı okumadım okumam bu sebeple oyum Ahmet Ümit'e
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    anlamamak değil de polisiye sevmiyor olabilirim.
  • ahmet ümüit kesinlikle
  • Ümit
  • İkisinide henüz okumadım :D Nedense bilmiyorum Türk yazarlara hep biraz uzak kalmışımdır. halbuki okuduğum kitaplarıda beğendim. Elif Şafak'ın meşhur Aşk'ı almıştım fakat zamanında beğenmemiştim bitiremedim. Bir ara tekrar okumayı düşünyorum. hazır burada da bu iki yazarın hayranlarına rastlamışken tavsiye edebileceğiniz en iyi kitaplarını söyleyebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

İkisinide henüz okumadım :D Nedense bilmiyorum Türk yazarlara hep biraz uzak kalmışımdır. halbuki okuduğum kitaplarıda beğendim. Elif Şafak'ın meşhur Aşk'ı almıştım fakat zamanında beğenmemiştim bitiremedim. Bir ara tekrar okumayı düşünyorum. hazır burada da bu iki yazarın hayranlarına rastlamışken tavsiye edebileceğiniz en iyi kitaplarını söyleyebilir misiniz ?

Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası,Kavim,Sultanı Öldürmek kitapları çok güzel,tavsiye ederim.Birini okuduğunda diğerlerini de okumak isteyeceksin :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.