Şimdi Ara

-Ailem dışarı çıkmamamdan yakınıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de isterim hergün gezeyim eğleneyim ama imkan olmuyor. Bazen arkadaşlarla geziyoruz ama o kadar, tek başıma asla gezmem.
    Böyle bir konu açmayı istemezdim ama az olan özgüvenim iyice zedeleniyor sayelerinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 7 Şubat 2015; 19:32:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen benimde, ara sıra arkadaşlar ile gezeriz halı saha maçı yaparız ama haftanın 6 günü boş boş oturuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Ben de isterim hergün gezeyim eğleneyim ama imkan olmuyor. Bazen arkadaşlarla geziyoruz ama o kadar, tek başıma asla gezmem.
    Böyle bir konu açmayı istemezdim ama az olan özgüvenim iyice zedeleniyor sayelerinde..

Aynı sorun bende de var,yeni geldiğim bir yerdeyim 1.5 yıldır yaşıyorum gerçi herkesin arkadaş ortamı bilmem neyi var benim de kendi arkadaş ortamım var ama onlarda çoğu zaman evden çıkmayı sevmez,kız arkadaşımla çıkıyorum o da arada,ayda belki 3-4 defa anca çıkarım okullar varken eh işte,bi aralar dışarı çok çıkardım da yaptığımız çok bir şey yok yani sigara içeriz,onlar şu alkollü şeylerden içerler beni de sarmaz.Napabilirsin zaten dışarı da tek başına anne-baba bunu anlamaz pek ben de anlatamıyorum çoğu zaman başımdan savıyorum.

• Benim de öyleydi dışarı çık hep evdesin tarzı şeyler söylediler.Sonra uyuşturucu batığına düştüm.Şimdi tam tersi dışarı çıkınca arıyorlar.Yada istemiyorlar çıkmamı.
  • Benim de kendime gore bir cevrem, arkadas grubum var ama arkadaslarim asosyal. Tek aktiviteleri net cafeye gitmek. O da 2 3 haftada bir. Bu yuzden dolayisiyla ben de asosyal olmus oluyorum.

• Benim de kendime gore bir cevrem, arkadas grubum var ama arkadaslarim asosyal. Tek aktiviteleri net cafeye gitmek. O da 2 3 haftada bir. Arada bir de birkac kiz arkadasla avmye gidiyoruz. Onun disinda pek sosyal bir cevrem yok. Bu yuzden dolayisiyla ben de asosyal olmus oluyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benden Dolayı Kavga Çıktı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.