Şimdi Ara

Ailem Evcil Hayvan Almama İzin Vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir kedi yada köpek istiyorum. Apartmanda Oturuyoruz O Yüzden Annem Nerde Bakacaksın diyor. Evde Kalır dediğimde Olmaz Diyor.Alırsam barınaktan alacağım zaten.Babama Söylediğimde köpek İçin İt ide sevmem itoğlu itide sevmem diyor.Kedi diye sorduğumda Oğlum Vazgeç Şunlardan Diyor Bağırarak.
    Bana geçen günlerde kuş Aldılar Kuşla Kedi Gibi oynanmıyor. Babamı ikna edersem Annem Tamam.İkna etmem için Yollar söylermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaratas2002 -- 2 Ekim 2013; 17:13:14 >

• apartmanda cok zor. birkere komsular bile sorun cikarir. bizim bahçemiz olmasina ragmen cok zor ikna etmistim kopek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balkonda yaşatsam sorun olur mu yemek yedirirken falan içeri alırım balkonda yatar
  • ahmetkaratas2002 A kullanıcısına yanıt
    Balkonda ne kedi ne de köpek beslenir.Anladığım kadarıyla 2002 doğumlusun yani 4. veya 5. sınıfa giden bir ilkokul öğrencisisin.Bir canlıya bakabilmek sorumluluk ister yaşın nedeniyle bu sorumluluğu alabilecek bilinçte olamazsın.Tamamen ailene bağımlı yaşıyorken bir canlıyı beslemen mümkün değil özellikle de ailen istemiyorken.Umarım içindeki bu sevda hiç bitmez ileride yaşamını paylaşacağın bir dost edinirsin.
  • Benim yaşımda çoğu insan besliyor bende zaten ailemden yardım alacağım beslerken. Tabi bütün yükü bırakmam 6. sınıf öğrencisiyim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaratas2002 -- 2 Ekim 2013; 17:46:46 >
  • ahmetkaratas2002 A kullanıcısına yanıt
    Şuan besleyeceğin canlıya verebileceğin tek şey sevgi.Diğer herşeyi ailenin yapması gerek.Almakla iş bitmiyor köpeğin veya kedin sürekli sağlıklı olmayacak hasta olduğunda bolca zaman ve para harcamanız gerekecek.Ailenin tutumunu açıkça belli etmiş baban değişik söylemlerde bulunmuş düzgün bir bakım sağlayacaklarını hiç düşünmüyorum.Çoğu aile çocuklarının ısrarlarına dayanamayıp alıyor sonra hayvanın hiç suçu yokken sorumsuzca onu sokağa bırakıyor.
  • Benimkilerde ikna olsa keşke 1 hafta denerim olmazsa geri veririm barınağa ikna etmem lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alma o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.