Bildirim
Ailemiz biraz genişledi c5 2.0 mı Peugeot 3008 mi,
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Peugeot 3008
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamers.
Peugeot 3008
Çok kısa neden alabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ercinoyman
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamers.
Peugeot 3008
Çok kısa neden alabilir miyim
Gerek tasarımıyla gerek konforuyla aileye hitap eden bir araç 3008. Gerçi bir sedan olan C5 ile karşılaştırmak pek doğru değil, çünkü ikisinin de yeri ayrı. Yakıt tüketimi önemli demişsiniz, bu konuda 3008 kullanıcısını üzmez çünkü şehir içinde 5.8 lt yakıt tüketimi var. Aile aracı deyince 3008 bir adım öne geçiyor.
Sorması ayıptır aile kaç kişi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
2.0 C5 in muhtemelen son sahibi olursun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ikisinede fransız kalırdım. c-max aile için en ideal araç gerkse motor teknik verilerini karşılaştırınız. zaten kendisi genişlik yalıtım performans donanım teknoloji bakımından fransızların önünde -
quote:
Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45
ikisinede fransız kalırdım. c-max aile için en ideal araç gerkse motor teknik verilerini karşılaştırınız. zaten kendisi genişlik yalıtım performans donanım teknoloji bakımından fransızların önünde
Yalıtım ile ilgili verilere nereden ulaşabilirim
3008 derim -
Aile icin tabiki 3008 tercih ederdim, bir sedan ile mpv karsilastirmak pek dogru degil. Ailenizin genislemesinden dolayi arac arayisi icindeyseniz yerinizde olsam mpv lerle ilgilenir bu araclari aractirirdim.. mpv aileler icin gercekten cok buyuk avantaj...
Hep aynı hatayı yapıyoruz, ben de dahil olmak üzere. Büyük araba sevdasının ne kadar yanlış olduğunu ileride anlayacaksınız. Sırf bagaj için büyük araç almak çok yanlış. Kaliteli bir bebek arabası zaten iyi katlandığı için yer kaplamıyor. Şehir dışı kullanımda büyükçe bir port bagaj tavana bağladınız mı fazlası ile işinizi görürü. 300-700 TL arası kaliteli büyük tavan bagajları mevcut. Tercih sorduğunuz iki araç da size ileride para kaybettirir. Ülkemizde tutulan markaların C sınıfı araçlarından birini alıp tavana ihtiyaç halinde ki memursanız bu senede 1-2 kez demektir, çok daha mantıklı. Ticaret yapmıyorsanız eğer sırf bagajı için araba almayın, tercih etmeyin derim. Bu süt içmek için inek beslemekten farksız yani... -
Hydractive III+ varsa şahsen C5'i tercih ederdim, yoksa 3008 aile aracı olarak biraz daha öne çıkıyor bence. -
3008 1.6 diye biliyorum ve kasa yeni her türlü tercih edilesi ve önde bemce.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2.0 C5 Executive aldığınızda Hydra mevcut olduğundan tüm dengeler değişiyor.O süspansiyonun keyfi diğer muadili ve hatta çoğu üst sınıf araçta yok.Özellikle 3008 çok konforsuz kalır C5'in yanında.
Tabi 3008 daha geniş, tüketimi daha az, vergisi daha düşük, daha yüksek.Ancak C5 kesinlikle 3008'den çok daha kaliteli ve keyifli bir araç. -
quote:
Orijinalden alıntı: Agorian
Aile icin tabiki 3008 tercih ederdim, bir sedan ile mpv karsilastirmak pek dogru degil. Ailenizin genislemesinden dolayi arac arayisi icindeyseniz yerinizde olsam mpv lerle ilgilenir bu araclari aractirirdim.. mpv aileler icin gercekten cok buyuk avantaj...
3008 mpv değil crossover
Duzelttiginiz icin tesekkur ederim, peugeot modelleri hakkinda pek bilgisahibi degilim. Dis gorunusune bakinca mpv e benzettim.
nuna bebek arabası alin az yer kaplar 70 kg taşır. butceniz uygunsa.
konfor olarak tabiki c5.
tuyulmayan araba diye bisey vardir ama bundan zarar eden ilk sahibi olur.
2. elde satilmayacak arac yoktur her aracin musterisi vardır ama tabi biraz beklemek gerekir.degerinde satmak icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 23 Kasım 2015; 13:04:12 >
2. el BMW 1 serisi bakın.Dün BMW nin sitesindeki ikinci el bölümünde Estoril Mavi (Yani M Paket) benzinli 105.000 TL idi. 2015 model
-
quote:
Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı
2.0 C5 Executive aldığınızda Hydra mevcut olduğundan tüm dengeler değişiyor.O süspansiyonun keyfi diğer muadili ve hatta çoğu üst sınıf araçta yok.Özellikle 3008 çok konforsuz kalır C5'in yanında.
Tabi 3008 daha geniş, tüketimi daha az, vergisi daha düşük, daha yüksek.Ancak C5 kesinlikle 3008'den çok daha kaliteli ve keyifli bir araç.
Kesinlikle yaşadığım çelişkinin adı,
quote:
Orijinalden alıntı: Daerohn
Opel Zafira 1.6CDTI tek geçerim. Otomatik Peugeot incelemek gereki ancak eski tip kuru kavramada sıkıntı olduğunu söylüorlar. 3008 bence Zafira yanında bir aile arabası değil.
neden zafira:
arkada 3 tam genişlikte koltuk
gerektiğinde 7 kişiye kadar taşıma kapasitesi
sınıfının en geniş bagajı
1.6 136 beygir dizel makine
neden C-Max değil
bagaj görece olarak zafiradan çok daha küçük
arkada 2.5 koltuk var. anca 2 kişi sığar ya da 2 çocuk kolduğu
neden C5 değil:
araç yere yakın, inme binme çocuk koltuğuna çocuk yerleştirme zor
Zafira'nın sunduğu iç hacmi sunamaz.
Zafira'nın sunduğu bagaj ve kullanım kolaylığını sunamaz (SW hariç)
oturma düzeni olarak yere yakın olması ve kısıtlı tavan mesafesi olarak yeterli ancak Zafira değil.
Ha illa zafira al demiyorum. eğer aile için alacaksan
1. Zafira (geniş iç mekan, 3 tam arka koltuk, geniş bagaj)
2. 5008-Grand Picasso (geniş iç hacim, 3 tam arka koltuk, geniş bagaj-zafira'dan biraz daha küçük, otomatik şanzuman-dikkat etmek gerekir, arka süspansiyon bağımlı)
3. Verso (geniş iç hacim, arkada 3 tam koltuk, bagaj diğerlerinden küçük, dizel motor diğerlerine oranla zayıf, donanım seviyeleri nedeni ile daha uygun fiyata bulunabilir, ses yalıtımı diğer araçlara göre daha zayıf diyorlar lastik kaynaklı da olabilir.)
5. C-Max ya da grand c-max (iç hacim kısıtlı, arkada 2,5 koltuk, bagajı Verso kadar, arkada tavan mesafesi kısıtlı.)
Malzeme kalitesi işçilik olarak ise 5008-Picasso pek beğenmedim. 2. el bir kaç tane inceledim, makyajsız kasa, bazılarında düğme üzerlerinde soyulma vardı. Yol testi yapmadım. Zafira sadece bayiide inceledim. içi biraz kasvetli. özellikle 5008-picasso sonrasında koyu renk koltuklar ve opsiyonel olarak gelen cam tavan ve panaromik ön cam olmaması nedeni ile içi bariz olarak karanlık. işçilik ve malzeme kalitesi olarka bir insignia değil ancak bana göre yeterli. Verso, tamamen sert plastikten imal edilmiş orta konsol ve yıpranan kaplamalar nedeni ile bana zayıf geliyor. C-Max zaten bildiğimiz ford kalitesinde. orta konsolu falan ben beğeniyorum. ancak diğerleri ile kıyaslandığında araç bariz olarak daha basık ve arka tarafı daha dar. bagajı da bu hacimden beklenmeyecek kadar küçük.
Aile için alınacaksa, inme binme kolaylığı, oturma posizyonu, kullanışlı bagaj ve yükleme alanı nedeni ile MPV'ler çok daha avantajlıdır. İlla D olacak ise SW alınmalı. Özellikle yeni nesil D segment sedanlar CC gibi olduğundan arkada tavan mesafesi çok kısıtlı. Passat ve Superb haricinde bu araçların arkası yetişkinler için değil. SW olanları ise daha başarılı. Ayrıca SW araçların bagajları daha kullanışlı.
Hocam çok teşekkürler, amacım ikinci eli popüler olmayıp kaliteli arabaya binmek,bundan önce 15bine 2006 c4 vtr aldım o fiyata 92 model Toyota alan vardı, yine amacım bu üst segment ya da hakeden bir aracı ucuza almak, bu yönde tavsiyeniz ne olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45
ikisinede fransız kalırdım. c-max aile için en ideal araç gerkse motor teknik verilerini karşılaştırınız. zaten kendisi genişlik yalıtım performans donanım teknoloji bakımından fransızların önünde
C-max ın otomatiği varmıydı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vti motor nedir
- 2 milyona alınacak sıfır arabalar
- f1 şanzıman hangi araçlarda var
- passat 1.6 fsi
- en az yakan minivan panelvan araç
- en az yakan arabalar
- psa group
- uçan araba fiyatları
- dacia 7 kişilik jogger
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X