Şimdi Ara

Ailemle aram çok kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar olay dün gece meydana geldi annem yine bilgisayar başındayken ders çalışayım diye yanıma geldi ben de yaz ayındayız ne saçmalıyon dedim bi anlık sinirle laptop'ı, lcd televizyona fırlattım yani eve iki kat daha fazla zarar verdim. Babam eve gelmeden kaçtım çünkü yaptıklarımdan haberi olursa beni öldürürdü. Kalacak hiçbir yerim olmadığı için şehrin öbür ucundaki ormana gittim artık hayatı vahşi hayvanlar gibi yaşamayı öğrenecektim çünkü o eve bir daha dönemezdim. Yoldayken hayaller bile kurmaya başladım, önce kendime bi barınak yapar sonra yiyecek stoklar ve hayvanlarla anlaşmayı öğrenirdim. Bölgemi iyice tanıyıp harika bir izci olabilirdim. Tüm bunlar düşünürken ormanın sınırına gelmişim. Tüm hayallerim yok oldu. Önümde kapkaranlık bir orman vardı hayal ettiğim ceylanların yerine baykuş sesleri vardı ve barınak yapacağım yer yerine mezarlık vardı. Epey korkmuştum ama biraz sonra çok daha fazla korktum. Mezar taşlarından birinde adım yazıyordu, hemen ormana doğru koşmaya başladım ve ayağım kaydığı için bi süre yerde kaldım sonra hiçbir şey olmadı çünkü peşimde bişey yoktu. Sebepsiz yere güldüm ve olduğum yerden doğrulup yürümeye başladım bu sırada evin anahtarlarını düşürdüğümü farkettim almak için arkamı döndüğümde elinde kumanda ile beyaz atletli babamı gördüm televizyonu kırdığım için beni ormana kadar takip etmiş. Aniden üstüme atladı, kumandayı kafama vuruyordu, ve vururken söylediğine göre mezarı da o kazmış. Bir anda karşımda annemi gördüm beni uyandırmaya gelmiş kadıncağız televizyonun karşısında uyuyakalmışım ve hepsi bir rüyaymış ama ben rüyanın etkisinden çıkamadığım için bir anlık heyecanla anneme yumruk atıp dişlerini döktüm. Dökülen dişler de televizyona saplandı. Şimdi ormana kaçıyorum, bana şans dileyin...

• Okumayın diş
  • Okumayin sans dilemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyun okutturun

• quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

ailecek okuduk. Çok güzel bir köşe yazısı

Babanız da anımdaki baba figürünü beğendi mi?

• Fena değil geliştirmen lazım.

• Blok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatilde çok sıkılıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel35

Blok

Aman allahım blok yedim senin yüzünden bi daha medeniyete dönemeyecem

• Olmuş
  • amaç ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

amaç ne

Amaç hayatta kalabilmek yani babam çok sinirlenecek ben de mecbur kaçacam artık

• Ailenle sihirdar vadiniz nası xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın elinde kumandayla ormana kadar takip eden beyaz atletli baba.

• Güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.