Şimdi Ara

Ailesi tarafından tercihleri son anda değiştirilen say 20k öğrencisi [Maddi durum nedeniyle]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya babası harçlığını kesse üç gün sonra starbucksta cesedi kokucak insanlar burda şehir dışında okuma hayalleri kuruyor

Based aile; çalışmıyorsan, onlara bağımlı yaşıyorsan onların çizdiği kurallara uyacaksın.

ailesi haklı bu arada. sonuna kadar hakediyor anne baba rızası olmadan tercih yaptığı için

Ailesi tarafından tercihleri son anda değiştirilen say 20k öğrencisi [Maddi durum nedeniyle]

Gezmek eglenmek istiyorum diyor babasi gezemezsin diyor maddi durumlari yok demekki ondan degismisler ne bu ofke

olayın gerçek olduğunu düşünüyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidyTie -- 7 Ağustos 2022; 10:35:50 >

• Bana gerçek gibi geliyor. Arkadaşım diyen kişinin Facebook hesabına baktım. Kırıkkale'de bulunduğu yazıyor. Bütün bunlar doğruysa muhtemelen çocuk 20k ile Kırıkkale cenge(117k) gitmiş. Yerleştirme sonuçları açıklandığında yerleşen ilk kişinin sıralaması 20k yazıyorsa doğrudur. Rez alın kontrol edeceğim ben.

• up

• nereyi ucundan kaciriyorsun soyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazık ya

• Bunları niye paylaşıyorlar onu da anlamıyorum

• fake

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • babası pc diyince nasıl anlasın, fake

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki babası 55 60 yaşında değildir 🤷🏻‍♂️

• personal computer okumak istiyormuşAilesi tarafından tercihleri son anda değiştirilen say 20k öğrencisi [Maddi durum nedeniyle] 

• İki taraf da haklı. Eğer olay gerçekse (buradaki olay sahte de olabilir fakat illaki bu tarz olaylar yaşanıyor) sorumlusu ekonominin bu hale gelmesinde payı olanlar

• loveofdevils kullanıcısına yanıt

değil reel

• pc'yi anlayacak sosyoekonomik leveldaki baba çocuğunu şehir dışında okutacak gelire sahiptir

• Troll değildir büyük ihtimalle

• Babayada yazık aw elinden bir sey gelmiyor

• tamam sustum

• Anlayıp anlamadığını nerden anladın

• TidyTie T kullanıcısına yanıt
    orası da doğru

• Erdoğan mı demeye çalışıyorsun yani? Haklısın ekonominin kötü olmasından 345 tyt türkçe 12li deneme sorumlu değil bu ülkeyi 20 yıldır yönetemeyenler sorumlu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yatay yapar ağlamasın

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.