Ailem benim ailem değilmiş sanki zorla dünyaya gelmişim gibi eve her girdiğimde bacaklarım sanki evden çıkmak istiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aileye yabancı hissetmek
-
-
Aileme hep yabancıyım üzüldüğümde ya da mutlu olduğumda hiçbirşeyimi anlatmıyorum onlara arkadaşlarıma anlatıyorum daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki kendini bu dünyaya ait değilmiş gibi de hissediyor musun?
-
Bazen oluyor bazen olmuyor şuan mesela evet öyle
ergenlik tripleri olur böyle şeyler. ergenusların en az %90-95i bu duyguları yaşamıştır. hatta kendini daha bilgili, anlayışlı, moderen, afilli, janjanlı vs de hissedebilirsin aile bireylerinden.
"dünyayı tüm aradıktan sonra, mutluluğun kendi öz yuvanda olduğunu öğreneceksin." voltaire
"anne gezdiğin bağ, baba yaslandığın dağdır. ömrünün en güzel çağı annen ve babanla olandır." ataol behramoğlu
ortalama bir ailede yaşıyorsan zamanla yaşlandıkça bunları anlıyorsun.
-
Ergenlik hezeyanları, çok zorluyorsa psikolog..
-
Ergen değilim 25 yasındayım
Ergen değilimm
25 yaşındayım her şeyin farkındayım.
-
Öyle demek istemedim ama ergen değilimdir heralde hala
Ergenlik uzamış biraz. 30a kadar yolu var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akıl yaşta değil baştadır.
-
O zaman umarım ergenliktendir 😁
Kadinmissin şimdi fark ettim kadınların çocuklukları da ergenlikleri de ölene kadar sürüyor maalesef ki.
nerdeyse yaşıtız bilmiyorum bu durumu doğuracak şeyler yaşadın mı ama 20 yşımdan beri yaşadığım ve üstlediğim şeylerden sonra ben de bu duruma geldim ama mevcut duruma üzülmüyorum maalesef artık tamamen hissizleştim. haklarındaki tek düşüncem " allah sağlık versin hayatlarını yaşasın" minivalinde
-
Yabancı hissetmeden nefret ediyorum direkt
Geçmiş yaşamından tamamen farklı bir ortamda dünyaya gelmişsindir. Hatta belki de başka bir uzak gezegenden geldin.
-
Kahkahayı bastım
Bi konu açmış 50 tane etiket yapıştırmışlar
-
Ailenin kıymeti 30' lara doğru daha iyi anlaşılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X