Şimdi Ara

aileyle aynı şehirde devlet yurdu problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saygıdeğer dh üyeleri bana bi yardımcı olursanız sevinirim
    dokuz eylül tınaztepe de okuyorum izmirliyim ailemle yaşıyorum devlet yurduna çıkmak istiyorum yol çok uzun geliyor fakat kyk da anneyle baba ikametgahı aynı olanlara yurt başvuru hakkı yyok eğer ikametgahımı manisaya aldırsam yurt çıkar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristonunpsikologu -- 6 Ağustos 2015; 22:54:14 >

• ailenin ikameti izmirde görünüyosa çıkmaz
  • durum çok saçma ya gelmişim 20 yaşıma devlet hala ailemle aynı yerde yaşayıp yaşamadığımı sorguluyor yaşamak zorunda mıyım ?
  • kusura bakmada birader dışardan gelen insanlara KYK çıkmayıp zor durumda kalmaları da bana "ÇOK SAÇMA GELİYOR".
  • aristonunpsikologu A kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım. Özel yurda çıkmak istersek, oradan da kyk'ya başvurduğumuza dair belge istemeyecekler mi bizden?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam zaten geliyor şehrimi kültürümü işgal ediyor bir de onu mu düşüneyim zor da kalıyorsa gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristonunpsikologu -- 11 Ağustos 2015; 22:58:04 >
  • GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    neden böyle bir şey istesinler anlayamadım da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristonunpsikologu -- 11 Ağustos 2015; 22:56:53 >
  • aristonunpsikologu A kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce böyle bir durum vardı, başka bir üniversitedeydim o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    ben dün yurtkura gittim konaktaki anne baba ikametgahı değişmeden olmuyor dediler onun dışında bişi demediler özel yurdun bunu sorun edeceğini sanmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.