2001 ASTRA ELEGANCE HB KULLANIYORUM BUGÜN YOLDA GİDERKEN AİRBAG IŞIĞI YANDI. KENARA ÇEKTİM KONTAĞI KAPATIP AÇTIM TEKRAR ÇALIŞTIRDIĞIMDA SÖNDÜ BU SEFERDE NEDEN YAPAR ACABA?
arkadaşım aynı arabadan bende de var. airbag ışığı ile ilgili benimkide yanıyordu. baktırdım. airbag soketleri koltukların altında. koltuğun ayarıyla falan oynadıysan (şoför ya da yan koltuk) büyük ihtimal soketler yerinden oynamış olabilir. soketin tekrardan takılması yeterli oluyor. bende şu anda bir problem yok. fakat bende de bir kutunun içinde yıldız işareti olan ışık yanıyor. klima ile ilgili dediler. tam akü ışığının üstünde acaba ne yapmalı ki o ışık sönsün. klima çalıştırdığım zaman çalışıyor ama acaba sorunu nedir anlayamadım. bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. bu arada arabanın orjinalliğinden bozulması önemli değilse o soketleri kaynak yaptırabiliyormuşsun. bir daha çıkmasın diyerek. ama orjinalliğini bozmak istemezsen o soketleri bulup tekrardan yerine takman gerek. saygılar.
mustafa bey arabaınızı yetkili veya özel servise götürüp bilgisayara taktırınız ordan size bilgi verirler
kullanma klavuzunda yazanlar resimde ama ingilizce
soğutma cooling falan yazıyor ve sayfa 233 e bakın diyor oda burda