Şimdi Ara

AİRBAG ISIGI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 ASTRA ELEGANCE HB KULLANIYORUM BUGÜN YOLDA GİDERKEN AİRBAG IŞIĞI YANDI. KENARA ÇEKTİM KONTAĞI KAPATIP AÇTIM TEKRAR ÇALIŞTIRDIĞIMDA SÖNDÜ BU SEFERDE
    NEDEN YAPAR ACABA?

• arkadaşım aynı arabadan bende de var. airbag ışığı ile ilgili benimkide yanıyordu. baktırdım. airbag soketleri koltukların altında. koltuğun ayarıyla falan oynadıysan (şoför ya da yan koltuk) büyük ihtimal soketler yerinden oynamış olabilir. soketin tekrardan takılması yeterli oluyor. bende şu anda bir problem yok. fakat bende de bir kutunun içinde yıldız işareti olan ışık yanıyor. klima ile ilgili dediler. tam akü ışığının üstünde acaba ne yapmalı ki o ışık sönsün. klima çalıştırdığım zaman çalışıyor ama acaba sorunu nedir anlayamadım. bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. bu arada arabanın orjinalliğinden bozulması önemli değilse o soketleri kaynak yaptırabiliyormuşsun. bir daha çıkmasın diyerek. ama orjinalliğini bozmak istemezsen o soketleri bulup tekrardan yerine takman gerek. saygılar.
  • mustafa bey arabaınızı yetkili veya özel servise götürüp bilgisayara taktırınız ordan size bilgi verirler

kullanma klavuzunda
    yazanlar resimde ama ingilizce

soğutma cooling falan yazıyor ve sayfa 233 e bakın diyor oda burda

aracın yağını kontrol edin bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AİRBAG ARIZASI
    10 yıl önce açıldı
    Airbag Işığı Sönmüyor
    geçen yıl açıldı
    Sönmeyen airbag lambası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.