bugun saat 10:00 da ATATÜRK havalimanında Airex 2010 havacılık fuarı var aşşağıda linkte görüldüğü gibi yanlız fuar için kayıt ,giriş bileti alınıyorsa bu nerden temin ediliyor ve Fiyatı ne kadar, sanırım bugun gelen airbus A380 e yetişebilmem imkansız ama genede gitmek istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.
ben havacılık okulundan aldım ayjet 1 saat içinde yola çıkıyorum.
A380 saat 1 de gelip 5 saat kadar duracakmış.
benim hiçbir havacılık kurumuyla bağlantım yok malesef ama havacılık sektörünün bi hayranı olarak oraya girme olanagım nasıldır bunu öğrenmek istiyorum
@Furkan doğru söylüyorsun 5e kadar vakit var daha ama içeri nasıl girebileciğimi bilmiyorum
Okulla gelcektim kontenjan dolmuş gelemiyorum üst sınıflar geliyo
bende fazladan 1 tane davetiye var ama bugün gidip gitmemekte kararsızım sen nerede oturuyorsun
Yok ben zaten eskişehirdeyim okulla gitseydim derslerde sorun çıkmıcaktı okul götürmüyo artık gelemem.
quote:
Orijinalden alıntı: emure
Yok ben zaten eskişehirdeyim okulla gitseydim derslerde sorun çıkmıcaktı okul götürmüyo artık gelemem.
konuyu açan için demiştim
quote:
Orijinalden alıntı: vrc
quote:
Rezalet
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: vrc
quote:
Rezalet
k.bakmayın geç cevap verdim ben istanbulda oturuyorum k.çekmece semtindeyim eğer yakın bi semtteysen yardımından çok mutluluk duyarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme