Şimdi Ara

AIRFEL DE YALAN BİLGİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle EER , COP ve SEER ve SCOP in neler olduğunu bilmeyenler aşşağıdaki linkten araştırsın.

Şimdi gelelim Airfel AS09-0942/SINV ( yeni nesil sezonsal inventer 9.000 btu/h lık klimasına ). Buyrun aşşağıda ki link ürün kataloğu:

http://www.airfel.com.tr/Brosurler/Airfel-Sezonsal-Inverter-Klima-Brosuru.pdf.

Sezonsal SEER ve SCOP değerleri:

SEER: 5,6
    SCOP: 3,8

Bu ürünün normal elektrik tüketimi olan EER ve COP neden yazmıyor ? Soğutmada ve ısıtmada PTASARIM yazan kısımda 2,60 yazıyor eğer bu EER ve COP değerleri ise bu ürün nasıl A+ ürünü ? 3,20 nin altı B sınıfına girer. Bakın şimdi size midea markasının fairwind modelinin kataloğunu koyucam:

http://www.modernklima.com.tr/URUNLER/Fairwind/brosur.pdf

Bakın burda adamlar tek tek Sezonsal verimlilik için SEER ve SCOP ve normal verimlilik değerleri olan EER ve COP değerlerini yazmışlar AIRFEL yeni üretim olan sezonsal inverter Klimasının değerlerini Neden yazmıyor yukarda ki Blogger sayfasında EER ve COP değerlerinin Türkçe anlamını "Performans Katsayıs" olarak yazmışlar ki Airfelin kataloğında PT Katsayısı denilen birşey var eğer bu bizim bildiğimiz EER ve COP değerleri ise ki 2,60 bu klima hiç te A sınıfı değil yani eğer gerçekten bu klimanın yazılan değerleri bu ise ŞU AIRFELCİLER bir baksın buraya bi açıklasınlar bana lütfen !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megas-XLR ver. 2.0 -- 19 Ağustos 2015; 13:37:04 >

• valla sanayı bakanlığına yaz bakalım ne diyecekler.
  • Megas-XLR ver. 2.0 M kullanıcısına yanıt
    hb de açıklamada 940 3küsur 942 5 küsur yazıyor seer değeri bende anlamadım
  • her klima kullanan uzman değil ki, bu rakamların cok büyük bir önemi yok
    Doğru söyleyen markaya rastlamadım, hangisini araştırsan bir kılı tüyü çıkıyor
    Aldığımız cihaz vaad ettiği görevini yapsın yeterli.

Klimayı da 2 ay kullanıyoruz genel de ( sadece yazın kullananları kast ediyorum )
  • Megas-XLR ver. 2.0 M kullanıcısına yanıt
    Valla arkadaşım diğer açtığın konuda da yazdım. Klima rezil bir klima.. Bu tespitine hiç şaşırmadım, ayrıca benim 12 yıllık teba marka klimamdan bile sesli çalışıyor. Daikin güvencesinde diye aldık, aldığıma bin pişmanım 1 haftadır eziyet yaşıyorum, iade edicem. Bunları nereye şikayet edebiliriz, biz yandık başkası yanmasın. Ben Daikin Japonya merkezi bilgilendirmeyi düşünüyorum. Bu şerefszler iademe çamur yapmaya devam ederse Japonyaya şikayet edicem. Sonuçta orası burası gibi Patagonya değil, dünya devi firma ilgilenecektir diye düşünüyorum.
  • Güzel arkadaşım şikayetvar diye google yaz yeşil renkli arayüzlü bir sitedir oraya şikayetini yaz ses getiren bir site ve ciddiye alıyorlar hatta bazılarına şikayetlerini çeksinler diye ürün iadesi kabul ettikleri gibi üstüne telafi parası bile ödüyor markaların bazıları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Valla arkadaşım diğer açtığın konuda da yazdım. Klima rezil bir klima.. Bu tespitine hiç şaşırmadım, ayrıca benim 12 yıllık teba marka klimamdan bile sesli çalışıyor. Daikin güvencesinde diye aldık, aldığıma bin pişmanım 1 haftadır eziyet yaşıyorum, iade edicem. Bunları nereye şikayet edebiliriz, biz yandık başkası yanmasın. Ben Daikin Japonya merkezi bilgilendirmeyi düşünüyorum. Bu şerefszler iademe çamur yapmaya devam ederse Japonyaya şikayet edicem. Sonuçta orası burası gibi Patagonya değil, dünya devi firma ilgilenecektir diye düşünüyorum.

Airfeli hangi firma üretmiş , daikin kendisimi üretiyor ?. Dış ünitenin yanında üretici yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klimatavsiye -- 24 Ağustos 2015; 20:35:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megas-XLR ver. 2.0

Güzel arkadaşım şikayetvar diye google yaz yeşil renkli arayüzlü bir sitedir oraya şikayetini yaz ses getiren bir site ve ciddiye alıyorlar hatta bazılarına şikayetlerini çeksinler diye ürün iadesi kabul ettikleri gibi üstüne telafi parası bile ödüyor markaların bazıları :)

Hesabım var şikayetvarı kimse sallamıyor artık, müşteriye dönüş yapılmıştır gibi klişe copy-paste mesajla olayı kapatıyorlar.. Bugün gelip arıza tespitini yaptılar bakır-alüminyum bağlantısında çatlak varmış, bu yüzden gaz kaçağı olmuş. Tamirini istemediğimi iade istediğimi bildirdim, servise de arızayı gidertmeyip sadece arıza tespit tutanağı tutturdum. İade talebimle ilgili yarın dönecekler bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: klimatavsiye

quote:

Airfeli hangi firma üretmiş , daikin kendisimi üretiyor ?. Dış ünitenin yanında üretici yazar.

Gree'ye yaptırmış.

• quote:

servis kurulum sorunları malesef olabiliyor. bu sadece bir markaya ait değil hepsindede olabiliyor.

şunu herzaman derim ne kadar ekmek o kadar köfte.

baştan alırken üç kuruşun hesabını yapıyoruz sonra yandım allah diyoruz.

arkadaşım ucuza kalite olmaz. bu heralanda geçerlidir.

hem ucuz alacaksın hemde sessiz ve süper olacak yok öyle birşey.

ha sizin durumunz zaten farklı. servis ve firma sorunu.

klima alırken klimadanda önemli olan işte bu servis ve genel merkezin müşterisinin yanında ne kadar durduğu ve sorununu ne derece çözdüğüdür.

• quote:

Öncelikle EER , COP ve SEER ve SCOP in neler olduğunu bilmeyenler aşşağıdaki linkten araştırsın.

http://klimalar.blogspot.com.tr/2012/03/cop-ve-err-degeri-nedir-ne-anlama-gelir.html

Şimdi gelelim Airfel AS09-0942/SINV ( yeni nesil sezonsal inventer 9.000 btu/h lık klimasına ). Buyrun aşşağıda ki link ürün kataloğu:

Bu ürünün normal elektrik tüketimi olan EER ve COP neden yazmıyor ? Soğutmada ve ısıtmada PTASARIM yazan kısımda 2,60 yazıyor eğer bu EER ve COP değerleri ise bu ürün nasıl A+ ürünü ? 3,20 nin altı B sınıfına girer. Bakın şimdi size midea markasının fairwind modelinin kataloğunu koyucam:

Bakın burda adamlar tek tek Sezonsal verimlilik için SEER ve SCOP ve normal verimlilik değerleri olan EER ve COP değerlerini yazmışlar AIRFEL yeni üretim olan sezonsal inverter Klimasının değerlerini Neden yazmıyor yukarda ki Blogger sayfasında EER ve COP değerlerinin Türkçe anlamını "Performans Katsayıs" olarak yazmışlar ki Airfelin kataloğında PT Katsayısı denilen birşey var eğer bu bizim bildiğimiz EER ve COP değerleri ise ki 2,60 bu klima hiç te A sınıfı değil yani eğer gerçekten bu klimanın yazılan değerleri bu ise ŞU AIRFELCİLER bir baksın buraya bi açıklasınlar bana lütfen !

Bir şeyler araştırmışsınız ,güzel ama,değerler birbirine girmiş.P tasarım başka bir değer EER-COP-Seer-SCOP başka değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Öncelikle EER , COP ve SEER ve SCOP in neler olduğunu bilmeyenler aşşağıdaki linkten araştırsın.

http://klimalar.blogspot.com.tr/2012/03/cop-ve-err-degeri-nedir-ne-anlama-gelir.html

Bir şeyler araştırmışsınız ,güzel ama,değerler birbirine girmiş.P tasarım başka bir değer EER-COP-Seer-SCOP başka değer.

Ben markayı zaten yermek için açmadım topiği Ben bu marka alıcaktım zaten araştırıklarımın arasında ama ürünlerinde EER ve COP değerlerini görmeyince kıllandım madem farklı birşey anlat bize de bilelim ana genede benim bildiklerimi anlatacan gibi de... zaten bu konuyu ben öğrenelim hepimiz birşeyler olay nedir ne değildir diye açtım buyrun meydan sizin hakikaten tüm samiyetimle söylüyorum merak ediyorum bu ürünlerde neden EER ve COP değerleri yok SEER ve SCOP çok farklı birşey çünkü ve normal verimliliklerle ben alakası yok diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.