Şimdi Ara

AirPods vs Beats Solo 2 Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sporda kullanacağım dolayısıyla rahatlık benim için önemli. Tabii rahatlık kadar ses kalitesi ve görünüşte önemli. Hemen hemen aynı fiyattalar. Sizce hangi üründen memnun kalırım veya hangisini almalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tartışmasız AirPods
  • Spor ise aiırpods.Onun dışında herşey de beats tercih edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Beats öneririm , earpods,airpods bu ürünler konforlu fakat ses kaliteleri beni asla tatmin etmiyor benim düşüncem bu. Ayrıca bir tavsiyem beats düşünürseniz ve spor için kullanacağınızı belirtmişsiniz solo yerine powerbeats bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkarea

Kesinlikle Beats öneririm , earpods,airpods bu ürünler konforlu fakat ses kaliteleri beni asla tatmin etmiyor benim düşüncem bu. Ayrıca bir tavsiyem beats düşünürseniz ve spor için kullanacağınızı belirtmişsiniz solo yerine powerbeats bakabilirsiniz.

Teşekkürler. Peki beatsle AirPods arasındaki ses farkı amatör kulaklardan hissedilebilir mi yoksa çok fark yok mu ?

• RhAimsTeryy123 R kullanıcısına yanıt
    Ben BeatsX ve AirPods kullandım. Şu an AirPods kullanıyorum. BeatsX kulak içi olduğu için daha güzel ses veriyordu, ayrıca dışarıdaki sesi kestiği için gürültülü alanlarda daha rahattı. Ama AirPods’un kullanışlığı ve rahatlığı yüzünden onu tavsiye ettim. Eğer EarPods kulaklarınızdan düşmüyorsa AirPods hiç düşmez. Ve spor için Solo gibi kulaküstü kulaklıklar sizi gereğinden fazla terletebilir. Genel kullanım olarak AirPods tavsiye ederim. Ama gittiğiniz spor salonu gürültülüyse, arkada da müzik çalıyorsa BeatsX ya da Powerbeats (tere karşı dayanıklılığı var ve kulağın etrafına dolanıyor düşmesin diye) daha iyi bir seçim olur.

• RhAimsTeryy123 R kullanıcısına yanıt
    Evet fark ediliyor tabi kişiden kişiye değişir bu fark ben mesela kullanamıyorum çünkü ses izolasyonu çok kötü kalabalık yerlerde veya gürültülü alanlarda dinlediğimden hiç bir şey anlamıyorum ve ses yükseltince de bu sefer dışarıya çok fazla ses veriyor seçim sizin biraz daha araştırın powerbeats iyi bir seçenek olabilir
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben powerbeats 2 kullanıyordum fakat başlık kısmı kırıldı ki çok güzel kullanmama rağmen.ben pek sevemedim powerbeats serisini. Siz airpods uda beats x ide kullanmışınız ses kalitesi, basslar, ses yüksekliği vb. şeyleri göz önüne alırsak hangisi daha kaliteli?

• beats studio wireless süngerleri ayrılıyordu sürekli. sporda kullanmamak gerekiyormuş. almadan önce tere dayanıklı mı bunu da sor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki cihazı da kullandım suan hala beatsX kullanıyorum. Tavsiye ederim.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    BeatsX daha iyi. Powerbeats 2 ben de kullandım, kulaklık kısmı kırıldı benim de, iki tarafın da hem de. Babama verdim babam yapıştırdı oraları o kullanıyor şimdi :D

• SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Çok dandik yapmışlar yaa direk lap diye kırıldı ki hep kabında kullandım.yurtdışı cihazı olmasa garantiyi zorlucamda pek bişey çıkmaz garantiden de. Çok soğudum cihazdan ama yapıştırıp devam edicem kullanmaya. Ben airpods iyi diye duydum ama beatsx iyiyse ilerde uygun fiyata almayı düşünebilirim.

• bose soundsport öneririm airpodsdan daha iyi bass performası veriyor izalosyanıda çok ii pil konusuda çok ii incelemenizi tavsiye ederim
  • Arkadaşlar ben de yeni Beats Solo 3 aldım ancak son seste bile ses seviyesi istediğim düzeyde değil. Kabloluda da aynı. Ancak Mediamarkt'ta Beats standında test ettiğimde gümbür gümbür ses vardı..
  • Sporda kulak üstü kulaklık kullanılmaz. Aşırı terleme yapıyor ve hareket özgürlüğünüzü kısıtlıyor. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama bu ürünler oldukça pahalı. Amazonda çok ürünler var fiyatları da gayet makul. Yok ben marka bir ürün alacağım diyorsanız Bose Soundsport Wireless tavsiye ederim noise cancelling konusunda çok başarılı sesi kulaküstü kalitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RapiD_ -- 1 Ocak 2018; 17:43:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.