merhaba arkadaşlar başlıkta dediğim marka usb + 1 ethernet modemim var usb den komşum ethernetten ben bağlanıyorum fakat modeme 1 saatte bir veya günde 3 4 kere bağlantı gidiyor nasıl gidiyor? modem kapanmıyor fakat hiçbir türlü erişim yapamıyorum 192.168.2.1 şeklinde + internete giremiyorum sonra kendi kendine geliyor ağ bağlantısını onar dediğimde ip adresi yenileniyor diyor öyle kalıyor ethernet, adsl veya kablolarda sorun yok 2 tane ethernet kartında aynısı oldu bir yardım edin hocam iyi günler..
TCP/IP ayarlarınızda IP'yi otomatik al şeklinde ayarlı olup olmadığını kontrol edin..
Kolay gelsin..
Arkadaşım merhaba bendede aynı modem war ama işin ilginç yanı bende de aynı sorun wardı sanırım bi programla falan çakışıo yada yazılımda bi sorun war sana çözüm öneremicem ama harbi ilginç bir sorun bu çünkü ben bilgiisayara format atıorum çalışıo sorunsuz sonra bi format daha atınca bu sefer çalışmıo walla anlamadım ama ben de sorun suz çalıştığıbi zaman yedek aldım onu kullanom işimi görüo eğer biri açıklarsa çok makbule geçer bu arada ayarlar dediğin gibi (ototmatik)
Bende de Air Ties 102 modem var. Benim sorunum daha başka. Modem internete bağlandıktan sonra hiç kopmuyor, fakat modemi ilk açığımda internet hemen gelmiyor. Bazen yarım saat sonra, bazen 1 veya 2 saat sonra internet geliyor. Telekoma soruyorum. Hattınızda internet var, hattınız aktif, Hata modemden kaynaklanıyor olabilir diyorlar.