Şimdi Ara

airties 5760 bittorrent sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evimdeki net hızım 50 mb vdsl2 hızım mevcut .pc de indirme yaparken bu hızlarda indiriyorum fakat hard disk modeme bağlı iken bittorent olayında indirme yaparken 500 kb ve 1 mb e kadar hızlara çıkabiliyor anca. ve mevcut internetime göre çok yavaş indiriyor.indirme gönderme hızlarında sınırlama yok bittorent ayarlarında bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla.bunun bir çözümü varmıdır?yoksa hep böylemidir pc kapalıyken torrent indirme işlemleri yavaş mı olur hep yardımlarınızı ve ya çözümü var ise desteklerinizi bekliyorum teşekkürler.

• Nasıl memnunmusunuz bu modemden bende almayı düşünüyorumda,Bittorenti modemden kapatmanın yolu yok mu kapatım gitsin hızınıza etki eder.Hattınız kaç mb destekliyor bağlantı kopmaları oluyor mu ping kaç.Bende asus ac 68 nu17 falan düşünüyordumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Nasıl memnunmusunuz bu modemden bende almayı düşünüyorumda,Bittorenti modemden kapatmanın yolu yok mu kapatım gitsin hızınıza etki eder.Hattınız kaç mb destekliyor bağlantı kopmaları oluyor mu ping kaç.Bende asus ac 68 nu17 falan düşünüyordumda.

memnunum hiç bi sıkıntı yaşamadım.2 aydır kullanıyorum.kompa vs gibi şeyler yaşamadım hiç.asus bi tık daha iyi diye duymuştum ama birazda ha pahalıydı alamadım airties i tercih ettim.72 mb kadar destekliyor hattım ama türk telekomun belirdeği 51 e kadar hız veriyor. 15 bazen de 30 pinglerde değişiyor. vodafone vdsl net kullanıyorum(ttnet alt yapısını kullanıyor)bittorenti modem üzerinden kapatma derken anlayamadım dediğinizi modemin üstünde öyle bir tuş yok.masaüstü bilgisayarımdan modem arayuzune girip bit torente torrent dosyası eklediğimde biraz bekliyorum kaçlarda indircek diye 400 500 en fazla 1 mb ler de indiriyor filmleri. sonra pc yi kapatıyorum indirme işlemi devam ediyor. ama masüstü bilgisayarımda torrent dosyayı indirirken 50 mb lerde dosyayı indiriyor.bu sorunu çözemedim işte neden yavaş indiriyor.?

• Torrent programında hız limiti vardır. Onu limitsiz yapın, yine buna benzer hız ayarlari var. Internet kullaniliyorsa bloke etmemek icin hiz dusuk tutuluyor. Bende ayni modemi kullaniyorum. 16 mbit internet hizim var, öyle dusuk hizlarla indirme yapmiyor pek. Zaten 50 mbit demek 50 mb ile indirecek demek degil. En fazla 50/8 yani 6 kusur mb indirir en fazla. Bu üst sinirdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Nasıl memnunmusunuz bu modemden bende almayı düşünüyorumda,Bittorenti modemden kapatmanın yolu yok mu kapatım gitsin hızınıza etki eder.Hattınız kaç mb destekliyor bağlantı kopmaları oluyor mu ping kaç.Bende asus ac 68 nu17 falan düşünüyordumda.

Çözüm bulabildiniz mi Hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklediğiniz torrent bir türlü indirmeye başlayamıyorsa port yönlendirme yaptığınız port numarasını bittorent istemicisinde de girmeniz gerekiyor.

EKLEME:
    quote:

bittorrent olayında aklım karıştı biraz zira private trackerları kullandırtmıyor. daha doğrusu download hiç başlamıyor. public trackerlar çatır çatır iniyor ama zamunda, arena-tr, turktorrent gibi sitelerden indirdiğim dosyalar hiç başlamıyor. halbuki pc açıkken de indirsem (ki o zaman iniyor haliyle) de aynı ip adresini kullanmış olmuyor muyuz... acaba bir tür "converter" ile private torrentleri public yapabiliyor muyuz..

--- spoiler ---

sayın okuyucu,

sen de bu sorunları yaşıyorsan eğer biraz sonra okuyacaklarını 7/24 hizmet veren airties çağrı merkezindeki elemanlar bile bilmiyor. ben sadece 15 yıldır bilgisayar kullanan sıçırık bir kullanıcı olarak kendi deneyimlerimi yazdım ve şuan için başarılı oldum.
    --- spoiler ---

edit: "hat modunu" t1.413 yaptım, nedense çalıştı. şuanda zamunda'dan pink floyd'un son albümünün flac versiyonunu indiriyorum..

edit2 : "hat modunu" t.1.413 yaptıktan 2 gün sonra tekrar çalışmamaya başladı torrent zamazingosu (private trackerlardan bahsediyorum) "dns sunucusu" sekmesinde ttnet'in kendi verdiği dns ayarlarını değiştirip; masaüstümde kendim kullandığım "google dns" ile aynı yapınca tekrar çalışmaya başladı...
    kaynak: eksi sozluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 2 Nisan 2018; 13:42:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.