Şimdi Ara

AirTies Ap302 Bağlanamıyorum (Yardım Gerekiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar, bir konuda yardımınızı istiyorum. Şuraya özetleyeyim kısaca

Benim şuandaki durumum:

1)Evin alt katında cihazların internete bağlanamaması (modem üst katta)
    2)Elimde bir airties ap302 bulunması.

Yardım istediğim konu:

Elimdeki bu airties ap302yi LAN yoluyla hem bilgisayara hem modeme ayrı ayrı bağlamayı deneyip bir şeyler yapmaya çalıştım, kablolu/kablosuz hiç bir şekilde bilgisayar ap302ye tam bağlantı kuramıyor. 192.168.1.1'di galiba bir de 192.168.2.1 denedim, ikisinde de bağlanamadım. (Ap302nin güç adaptörü olmayabilir, evde kutuda bulduğum bir adaptörle çalıştırıyorum, adaptörün üzerinde yazanlar : input:100-240vac, 50/60hz 0.2A, output +5V --- 1A)

Yapmak istediğim: Alt katta duracak olan ap302nin, kablosuz modemimdeki sinyali alıp, tekrar dışarı dağıtması. Yani modemi alt kata kopyalamak gibi bir şey yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Mümkünse, yukarıdaki sorunumun çözümüyle birlikte bunun da nasıl yapılacağını anlatırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: togidevil

Herkese merhaba arkadaşlar, bir konuda yardımınızı istiyorum. Şuraya özetleyeyim kısaca

Benim şuandaki durumum:

1)Evin alt katında cihazların internete bağlanamaması (modem üst katta)
    2)Elimde bir airties ap302 bulunması.

Yardım istediğim konu:

Elimdeki bu airties ap302yi LAN yoluyla hem bilgisayara hem modeme ayrı ayrı bağlamayı deneyip bir şeyler yapmaya çalıştım, kablolu/kablosuz hiç bir şekilde bilgisayar ap302ye tam bağlantı kuramıyor. 192.168.1.1'di galiba bir de 192.168.2.1 denedim, ikisinde de bağlanamadım. (Ap302nin güç adaptörü olmayabilir, evde kutuda bulduğum bir adaptörle çalıştırıyorum, adaptörün üzerinde yazanlar : input:100-240vac, 50/60hz 0.2A, output +5V --- 1A)

Yapmak istediğim: Alt katta duracak olan ap302nin, kablosuz modemimdeki sinyali alıp, tekrar dışarı dağıtması. Yani modemi alt kata kopyalamak gibi bir şey yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Mümkünse, yukarıdaki sorunumun çözümüyle birlikte bunun da nasıl yapılacağını anlatırsanız sevinirim.

IP adresi:192.168.2.10

Alt ağ maskesi 255.255.255.0

Varsayılan ağ geçidi:192.168.2.x aralığından bir adres olmalı (192168.2.5 olabilir mesela)

2ci sorunu eğer doğru anladıysam cevap mümkün değil

• Mesafesiz kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bilgisayardan ap302ye bağlanamama nedenim ne olabilr acaba? Bağlantı kuruluyor ama bir sıkıntı oluyor orada çözemedim.
  • AP-302 1.0.0.1.2 19.11.2009

• 802.11 b/g uyumlu, 54Mbps hızında Kablosuz Erişim Noktası (Access Point), Köprü (Bridge) ve Tekrarlayıcı (Repeater)
    • Yaygın olarak kullanılan Centrino Laptop'larla ve 802.11b/g cihazlar ile tam uyumluluk
    • Kapsama alanı problemleriyle karşılaşılabilen geniş alanlarda ve beton binalarda kapsama alanını genişleten Airties Mesh Teknolojisi®
    desteği
    • Kablosuz köprü (Wireless Bridge) özelliği sayesinde Ethernet çıkışlı bir cihazı kablosuz ağa dahil etme imkanı
    • WPA2, WPA, WEP ve 802.1x standartları desteği sayesinde en gelişmiş güvenlik özellikleri
    • Dış mekanlarda 400, iç mekanlarda 100 metreye varan erişim mesafesi
    • En son çip teknolojileri sayesinde yüksek performans
    • Auto MDI/MDIX özelliği ile düz veya çapraz Ethernet kablosunu otomatik algılama
    • DHCP server sayesinde bilgisayarlara otomatik IP adresi dağıtma
    • Türkçe web arayüzü sayesinde kullanım kolaylığı
    • Web arayüzü ile yazılım (firmware) güncellenmesi

Bunun kurulum programı yoksa programı burada: => TIKLA <=

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.