Şimdi Ara

AirTies'da Fiyatlar Düşmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka modem almaya artık hiçbir sebep kalmadı.
    RT210 'u 99$ dan satıyorlar

• en az 6 aydır

http://www.ideefixe.com/bilgisayar/tanim.asp?sid=SKBY7U8RFT3TQ81DXO06&referer=78921

desenize artık tüm türkiye airties kullanıyor (arkadaşa göre başka modem almaya luzum kalmamış ya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muya123 -- 2 Şubat 2006 20:51:51 >
  • bazı yerlerde 89 $ yaw(+kdv tabii)
  • Ne kadar reklam yapılsa da modemin türk malı olması bana çok itici geliyor.
    Teknoloji konusunda bizimkilere hiç güvenmiyorum , ister kızın ister darılın.
  • Niye elin gavuru kazansın bence çok yanlış diğer ülkelerden neyimiz eksik ben elimden geldiğince türkmalı kullanıyorum hiçbir sorunda yaşamadım ramlarim türk malı, modemim datron fotoğraf makinem datron, monitorüm datron elimde olsa hepsini türk markası alırım inanın hiç bir fark yok ve çok sorunsuz kullanıyorum hiçte pişman değilim bırakın yurtdışı mallarını bir deneyin bakalım yerli malını ondan sonra burda laf atın türk mallarına.
  • arkadaşlar airties alın mutlu olun
  • Bencede AİRTİES number 1 olacak.
    Yani bunu teknik ve kalite anlamında söylüyorum...
    ÖNERİM AİRTİES.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 numara olması zorda ilk 3 e girebilir
  • airties ı istemeyen arkadaşlara katılmıyor değilim.dünyada kendi milletine bu kadar eziyet yapan bir toplum olmadığını düşünerek airties a şüpheli yaklaşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

Niye elin gavuru kazansın bence çok yanlış diğer ülkelerden neyimiz eksik ben elimden geldiğince türkmalı kullanıyorum hiçbir sorunda yaşamadım ramlarim türk malı, modemim datron fotoğraf makinem datron, monitorüm datron elimde olsa hepsini türk markası alırım inanın hiç bir fark yok ve çok sorunsuz kullanıyorum hiçte pişman değilim bırakın yurtdışı mallarını bir deneyin bakalım yerli malını ondan sonra burda laf atın türk mallarına.

Malesef ben kullandığım her türk malı elektronik cihazda sorun yaşadım.
    Demirdöküm klimam 3 kere bozuldu , vestel TV çoktan çöpü boyladı.
    CDnin olmadığı dönemlerde aldığım arçelik kasetçalar 1 senesini doldurmadan berbat bir hale gelmişti.

Bu kadar kötü deneyimden sonra bana hiçkimse türk malını sevdiremez , aldıramaz.

Elin gavuru yaklaşımın çok yanlış ve zaten türklerden teknoloji konusunda çok çok üstünler.

quote:

Orjinalden alıntı: gunhan

airties ı istemeyen arkadaşlara katılmıyor değilim.dünyada kendi milletine bu kadar eziyet yapan bir toplum olmadığını düşünerek airties a şüpheli yaklaşıyorum.

+1
    Almadıkları tek vergi ''gözünün üstünde kaşın var vergisi'' kaldı.

• çok doğru kardeş yahuuuuu
    quote:

Orjinalden alıntı: falcontr

quote:

Orjinalden alıntı: padre
    Başka modem almaya artık hiçbir sebep kalmadı.

reklamın da bu kadarı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.