Şimdi Ara

AIRTIES İNTERNET SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Bugun 1 Saatir Netimde Bir Ağrıza Var Ne Olduğunu Anlayamadım Sizlerle Paylaşmak İstedim.

5 Dakikada Bir Airties RT205 Markalı Modemim ADSL VE PPP Işıkları Kapanıyor Tekrar Kendiliğinden 1 dk de Açılıyor.

Bu Sorun Neden Kaynaklanmış Olabilir Acaba..

Şimdiden Herkeze Teşekkür Ederim..

• aynı sorun bendede oluyor ara sıra adsl ışığı yanıyor ama ppp sönüyor 2-3 saat bağlanamıorum. sorun senle alakalı deil tamamen ttnet ile alakalı. müşteri hizmetlerini arayıpta bişeye ulaşamayacağımı bildiğim için. sakin sakin tv izliyorum 2-3 saat : )) yapacak bişey yok çünkü ne sorun olursa olsun bahaneleri hazır , "altyapı çalışması" ,"sistemlerimizde sorun var" "bağlantınız normal görünüyor" bunlardan birini duyacağım için aramıyorum.
  • Haklısın Şu an İnternet Var Ama Eminim Birazdan Yine Söncek.Nese Biraz Böle İdare Etcez Artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter_0258

Merhabalar;

Arkadaşlar Bugun 1 Saatir Netimde Bir Ağrıza Var Ne Olduğunu Anlayamadım Sizlerle Paylaşmak İstedim.

5 Dakikada Bir Airties RT205 Markalı Modemim ADSL VE PPP Işıkları Kapanıyor Tekrar Kendiliğinden 1 dk de Açılıyor.

Bu Sorun Neden Kaynaklanmış Olabilir Acaba..

Şimdiden Herkeze Teşekkür Ederim..

ben de airties rt-211 var aynısı banada oldu ama ışıklar sönmedi
  • allah allah rt 103 ü takıyorum bağlantı 10-15 dk.gidiyor.rt 101 i takıyorum 1 dk ara ile gidip geliyor.modemim servise gönderdim geri yoladılar bir şey yok diye .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.