Şimdi Ara

AirTies Kablosuz Modem Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. AirTies kablosuz modem kullanıyorum ( ttnet'in hediyesi ). Masaüstü bilgisayarım var ve kablolu kullanıyorum. Fakat internetim devamlı yavaşlıyor ve download yapamıyorum. Kanımca birileri kablosuz olarak benim internetimi kullanıyo. Modeme nasıl şifre koyabilirim yada kablosuz kesimini nasıl iptal edebilirim. Teşekkürler..

• merhaba ,
    modem ile bilgisayar birbirne kablo ile bagliysa yapmaniz gereken. internet explorer acip adres cubuguna Ip adresini degistirmemisseniz 192.168.2.1 yazarak enter a basin.
    daha sonra modeme sifre koymamaissaniz tamam a basarak devam edin ve gelismis ayarlar sayfasi acilacaktir karsiniza.
    sol taraftaki menuden "KABLOSUZ" secenegine gelin oradan sifre islemini gerceklestirebilirsiniz. fakat wireless urun kullanmiyorsaniz kablosuz yayini kapama secenegini secerekte modemi kullanabilirsiniz.
  • çok teşekkür ederim arkadaşım deneyeceğim tekrar yazarım takip edersen sevinirim.
  • takip ederim bu arada airties teknik destek hatti 7/24 calismakta detayli bilgiyi oradanda edinebilirsiniz
    kolay gelsin simdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.