Şimdi Ara

AIRTIES RT 205 ---100 ytl için uygun modem mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Modemden hiç anlamayan biri olarak ,100 ytl civarında kablosuz bir modeme ihtiyacım var... Çekiş gücü önemli olacak.. çünkü mesafe problemi olabilir.. bunun dışında standart özellikler yeterli olacak... + özelliğe pek gerek yok...
    Biraz forumdaki yaıları takip edip kısa bir araştıma yaptıktan sonra AIRTIES markasında tavsiye yoğunluğu olduğunu gördüm ve aşağıdaki modemi az-çok kaama uygun buldum. Sizce nasıl bir modem ,yorumlarınızı bekliyorum....

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=45&productid=bd61365

İlgilenenlere TEŞEKKÜRLER .........

• Bence iyi fiyat,teknosada 140 ytl civarı satılmaktadır.
  • süper fiyat nerden aldıgınıda yazarsan svinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Bence iyi fiyat,teknosada 140 ytl civarı satılmaktadır.

ama teknosadakinin yanında usb wi-fi alıcısıda veriyor...
  • hocam datron kablosuz modemi tavsiye ediyorum gerçekten güzel modemé
  • quote:

Dün baktığımda TeknoSA'da RT-205'ün 129 YTL, WUS-300'le birlikte paketlenmiş RT-205'in de 139 YTL olduğunu gördüm.... Bilginize. (Ancak bildiğim TeknoSA her zaman pahalıdır...)
  • rt 205 modelini wus 300 le beraber teknosa dan 139 ytl ye aldım sorun yok...alacaklara tavsiye ederim...wi-fi zaten kafadan 50 milyon yani modem 90 a geliyor teknosa da...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

quote:

Dün baktığımda TeknoSA'da RT-205'ün 129 YTL, WUS-300'le birlikte paketlenmiş RT-205'in de 139 YTL olduğunu gördüm.... Bilginize. (Ancak bildiğim TeknoSA her zaman pahalıdır...)

teknosada bu paket 129 liraysa tavsiyem bunu almanız daha karlı olur sizin açınızdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 12 Aralık 2007; 17:16:44 >
  • 65 ytl:
    http://urun.gittigidiyor.com/125-Mbps-Airties-RT-205-Kablosuz-ADSL2-MODEM_W0QQidZZ7255403

Ben dün gidip elden aldım. Smileadsl çıkartması var modemin üstünde. Sanırım smile'ın verdiği ücretsiz modemlerden satıyorlar. Ama ürün kesinlike sıfır ve garantili. Ben henüz çalıştırmadım internet bağlantım kurulmadığı için ama sorun yaşayacağımı zannetmiyorum.
  • Bence 205 ve teknosadan şaşma derim,hem arızalı çıkarsa başlarına binersin.garantili cihaz.
  • okifi bence bu pek önemli değil çünkü garantili olursa heryerde garantili olur başka firmalarada binebilirsin yani
  • bende bu modeli almak istiyorum pikatel combo modemim vardı 3 senedir iyidi son 2 haftadır çook sıkk düşmeler oluyordu r-a-p-i-d dosya indirken tıkanıp kalıyor aırtes rt-205 almak istiyorum sizce iyimi 113 ytl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 20 Aralık 2007; 22:42:46 >
  • ewet güzel fiyat ben bilgisayarcıyım antalyada 125 ytl ye satıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: braveheart655

65 ytl:
    http://urun.gittigidiyor.com/125-Mbps-Airties-RT-205-Kablosuz-ADSL2-MODEM_W0QQidZZ7255403

Ben dün gidip elden aldım. Smileadsl çıkartması var modemin üstünde. Sanırım smile'ın verdiği ücretsiz modemlerden satıyorlar. Ama ürün kesinlike sıfır ve garantili. Ben henüz çalıştırmadım internet bağlantım kurulmadığı için ama sorun yaşayacağımı zannetmiyorum.

bende almayı isityorum burdan benim adsl ttnet modem Smileadsl olduğu için bir sorun olurmu ?? acaba sizce Smileadsl engellemiştir mı ttneti korkuyorum o yüzden almaya çekiniyorum

• yardım edecek yok mu?
  • Kablosuz modem kullanmak için illa bu wus 300 denmi almak lazım. Wifi dışında bağlantı imkanı yokmu?..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.