Şimdi Ara

Airties RT 205 web temelli yonetim ekrani ve sifre sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    11 yil kadar kablo modem kullandiktan sonra artik kablo firmasi illallah dedirttigi icin adsl'e gectim. uyelik ile verilen airties rt 205 modem'in ilginc bir ozelligi var. eger modeme network kablosu ile bagliysaniz, web arayuzunden her isi yapabiliyorsunuz, ama eger wireless ile bagli iseniz, web arayuzunde bir sorun ortaya cikiyor.
    Sorun da su: 192.168.2.1 ile modem'e ulasmaya calisinca, hem kullanici adi hem sifre soran bir ekran geliyor. Sorun da kullanici adi diye bir seyin modemin hic bir ayarinda olmamasi. tabi turk telekomun baglantisi icin gereken bir kullanici adi sifre var ama, burada soz konusu olan modemin yonetimi icin kullanici adi sifre.
    sonra bir noktada nasil olduysa sadece sifre olan bir ekran gelmeye basladi, o da kablosuz modemin access point icin kullandigi sifreyi kabul etti. simdi onceden gelen kullanici adi ve sifre alani olan ekran gelmiyor. ama kardesimin ayni marka/model modemine laptop ile kablosuz ile baglandim, onun login ekrani hala hem kullanici adi hem sifre soruyor.
    Biraz karisik olmus olabilir ama sorunum su: bu modemde yonetimsel islemler icin sifre koyacak, kullanici adi belirleyecek vs bir yer yok! benimki nasi olduysa kullanici adini bosverdi, kablosuz agin paroloasi ile yonetimsel ekrana gecmeme izin veriyor. Modemin uzaktan konfigurasyonunun degistirilmesi icin bir ayar yapmayi dusunuyorum, ama nasil o uzaktan erisimi nasil sifreleyecegime dair hic bir fikrim yok. Isin komigi bu ayarin yapildigi web sayfasinda (modemin uzerinde) uzaktan erisime izin verirseniz sifre koyun diyor. Nasil olacagini bulsam sifreyi koyarim zaten ama, ortada oyle bir olanak yok?
    Bedava atin disine bakilmaz ama yine de bir bilen varsa diye sorayim dedim. Yoksa parayi verip USRobotics alip rahat etmek en temizi olacak.

Saygilar
    Seref Arikan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.