İzmir'de verdiği sokak röportajında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete sert sözlerle yüklenen Dilruba Kayserilioğlu'nun tutuklanması büyük yankı uyandırmış, muhalefet cephesinden de serbest kalması yönünde çağrılar gelmişti. Olayın yankıları sürerken AK Partili Özlem Zengin'den de ezber bozan bir çıkış geldi. "TUTUKLU YARGILANMASINI DOĞRU BULMUYORUM" Ekol TV'de Armağan Çağlayan'a açıklamalarda bulunan Zengin, "Bence tutuksuz yargılansın. Muhtemeldir ki ilk duruşmada serbest kalacaktır. Kendisini dinledim. Kusura bakmasın ama, çıkınca telefonlaşalım, böyle cahil bir konuşma uzun zamandır dinlememiştim. Söylediği her cümle yanlış, tek tek düzeltmemiz lazım. Söylediği meseleyi hiç bilmiyor. Üstelik o kadar üst ifadeler kullanıyor ki enteresan bir tarzı var. Ama ben diyorum ki tutuksuz yargılansın. Ciddi bir üslup sorunu var. Beni tebessüm ettirecek kadar bir cehalet var. Ama tutuklu yargılanmasını doğru bulmuyorum" ifadelerine yer verdi. "EN BEĞENİLEN MİLLETVEKİLİYİM" Öte yandan Zengin "Bunu söylemekten hicap ediyorum ama ben sokağa çıktığımda çok alaka gören bir milletvekiliyim. Sürekli anketler yapılıyor, bu hafta da vardı, yine en beğenilen milletvekili seçilmişim. Kendi partimden ilk sırada seçilen milletvekiliyim" açıklamasıyla da dikkat çekti. DİLRUBA NE DEMİŞTİ? Instagram'a geçici olarak getirilen erişim yasağı ile sokak hayvanları düzenlemesine ilişkin eleştirilerde bulunan Dilruba, kendisine uzatılan mikrofona şu değerlendirmelerde bulunmuştu: "Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni tek adama verirsek, o da çıkıp babasının ahırı gibi, çiftliği gibi kullanır. Bir akşam çat diye "Instagram'ı kapattım" olmaz. Hayvanlar ölsün istiyor. Hayvanları katletmeye yönelik yasa çıkartıyor. Sosyal medyayı kapatması darbe, hayvan katliamıyla ilgili yasa çıkarması darbe. Şu an parmağında oynatıyor bu çok yanlış. Değil Cumhurbaşkanı, dünyanın sahibi bile olsa kafasına göre Instagram'ı kapatamaz." Haberler.com |
AK Partili Özlem Zengin, Dilruba'nın tutuklanmasına karşı çıktı: 'Doğru bulmuyorum'
-
-
devran dönerse diye mi korkuyor aceba?
-
bu kız düzgün konuştu ama sonunda uçtu gayet hakediyor davayıda,tutukluluk tartışılır sonunda kayışı koparmasa problem yoktu eleştirebilir.
ha bazılarıda son cümlelerini algı amaçlı kesiyor çok şekerler şekil a da olduğu gibi.
1:40 tan itibaren izleyin bunun hangi kısmı ifade özgürlüğü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ağustos 2024; 22:58:27 > -
İlk duruşmada serbest kalacak tutuksuz yargılama devam edecek. Tabii Adli tatil olduğu için duruşma günü çok geri verilmiş o ayrı yapacak bir şey yok.
31 Ağustosta adli tatil bitiyor ayın 3 üne duruşma verilmiş ve ilk duruşmada serbest kalacaktır.
Not: Söylediklerini bende hatalı buluyorum. Ama hapse atılacak kadar da değil tabi ki. 1-2 gün tutuklu kalıp serbest kalmalıydı. ( Normalde de öyle olurdu haftasonuna denk gelmez veya adli tatil olmazsa öyle oluyordu.) Zaten kendide biliyor söylediklerinin yanlış olduğunu ki bunları silmeyin yayınlayın benim kimseden korkum yok flan diyor. Bu tarz hakaretler hangi parti partili veya seçmen için olursa olsun yanlış bunu savunanlar neyini savunuyor. Yarın o öbürüne söver öbürü öbürüne bu mu özgürlük ? Hakaret etmeden istediğini söyle tutan mı var !
Onun söylediği cümleleri aynen buraya yazsam ve özneyi DH yönetimi yapsam beni uçururlar mı uçurmazlar mı ? Veya AKP değil özneyi CHP yapsam veya Atatürkçüler için söyelese Atatürk'ün izinden gidenler içni söylese linç edilir miydi edilmez miydi vicdanınızla cevap verin.
-
Kerem Kınık'ın kızı Fatıma Zehra Kınık için de adalet bu kadar hızlı tecelli etseydi keşke. Pardon AKP'li olunca adaletten muaf olunduğunu bir an için unutmuşum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 27 Ağustos 2024; 0:12:31 > -
Şöyle bir çocuğu öldürmeye teşebbüs edip sonra ev cezası gibi inanılmaz ağır bir ceza da alabilirdi.
x (formerly twitter)Haber Report (@HaberReport) on Xhttps://x.com/HaberReport/status/1828050760493654082 -
bu şekil kazaları genelde kadınlar yapıyor... çocuğa çarparken ilginçtir ki gerçekten de görmemiş olabilir ama şaşırdığımız şey bu değil. şaşırdığımız şey kadınların kaza sonrası frene basmadan devam etmesi... kadınlar bunu çok yapıyor. ayrıca köpek sevici bireylerin çoğu kadın...
bence kadınlar psikopat, onlara karşı yeterince sevgi göstermeyince kıyameti koparacak hale geliyorlar, canavara dönüşüyorlar... kadın cinayetleri aslında tam tersi olurdu, yani erkek cinayetleri olurdu ama çok şükür ki kadınlar erkekler kadar güçlü değil...
varya kadınlar kadınlar güçlü olsa fena yaparlardı bizi, günlük dayak yerdik kadınlardan. psikopat abi bunlar.
-
Allah saabına bağışlasın, beğeniyorum...
-
Yeni Akit gazetesi, AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin'i hedef aldı
İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi, geçen günlerde sokak röportajı nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu hakkında "Bence tutuksuz yargılansın” dediği sözlerle gündem olan AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’i hedef aldı.
Zengin’i Ekol TV’de katıldığı bir programda söylediği “Anketlerde en beğenilen milletvekili seçiliyorum” ifadeleri üzerinden hedef alan Yeni Akit, söz konusu haberi “CHP Genel Merkezi’nde yapıldığı tahmin edilen” notuyla alıntıladı.
Özlem Zengin sık sık Yeni Akit tarafından 6284 Sayılı "Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Kanunu"nu savunması üzerinden hedef alınıyor.
T24
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kerem Kınık'ın kızı Fatıma Zehra Kınık için de adalet bu kadar hızlı tecelli etseydi keşke. Pardon AKP'li olunca adaletten muaf olunduğunu bir an için unutmuşum :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X