Şimdi Ara

AK Partili vekilden depremzedelere: Çekip gideriz, kim geliyorsa bu köye sahip çıksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve jandarma komutanları ile birlikte dün öğlen saatlerinde depremin meydana geldiği Gelenler ve Özpınar köyüne gitti. Burada birçok köylü yardımların sağlıklı ulaşmadığını belirterek tepki gösterdi.

Tepkilerin artması üzerine burada konuşma yapan Arvas, “Valimiz ve bakan yardımcımız sizin hizmetinizde. Cumhurbaşkanımız talimat vermiş. Üç gündür sizin için buradayız. Eğer beğenmiyorsanız tüm ekibimizle kalkıp gidelim, onlar gelsin size baksın. Talimat verelim diyelim biz bu köyü terk ediyoruz. Diyeceğiz bu köyün ihtiyacı yoktur ve perişan olmamıştır. Bu köy zengin ve ağa köyüdür. Kim geliyorsa gelsin bu köye sahip çıksın. Bunu da yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

https://www.gazeteduvar.com.tr/gundem/2020/02/29/ak-partili-vekilden-depremzedelere-cekip-gideriz-kim-geliyorsa-bu-koye-sahip-ciksin/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suriyeli olsalardi, ayaklarinin suyunu icerdi vekilimiz.

Pis, pasakli, koylu turk olunca boyle oluyor iste.
  • Vatandaşımıza "Ananı da al da git" demişti tarihte AKP'nin genel başkanı, şimdi de vatandaşımıza "anamı da alır giderim bu köyden, kim geliyorsa gelsin" diyor sanki AKP'li milletvekili.
  • Ne demek yardımlar sağlıklı ulaşmıyor.

Ak partimizin van millet vekili köylerine kadar gitmiş, şu halkın yaptığı terbiyesizliğe bak.

Devlet depremzedeye yardım etmek zorunda değil.
    Depremzedeler acilen para toplayıp devlete yardım etmeli.
    Audiler Mercedesler su yakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Ne demek yardımlar sağlıklı ulaşmıyor.

Ak partimizin van millet vekili köylerine kadar gitmiş, şu halkın yaptığı terbiyesizliğe bak.

Devlet depremzedeye yardım etmek zorunda değil.
    Depremzedeler acilen para toplayıp devlete yardım etmeli.
    Audiler Mercedesler su yakmıyor.
    Van depreminde kırmızı ışıkta Kızılay tırları yağmalandı.
    Akutta görevli bir bayan anlatmıştı eğitime geldiğinde bize: 7 aylık hamileyim yarım litre suyu 20 liraya sattılar bana demişti.
    Hüküm sizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee işte devlet adami değil de kendini patron zannedenler başta olunca bunlar olur. Hesap vermek, şartları düzeltmek yerine kaçar gider.

Ama halk başına gelen herşeyi hakediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Eee işte devlet adami değil de kendini patron zannedenler başta olunca bunlar olur. Hesap vermek, şartları düzeltmek yerine kaçar gider.

Ama halk başına gelen herşeyi hakediyor.
    Köylü milletin efendisidir lafını köylüler bilseydi böyle olmazdı.
    Bu adamları efendi bellediler, adama defolup gidin size oy moy yok bundan sonra deseydi daha iyi olurdu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan sırf acunun topladığı para ihya ederdi oraları kaldı ki devlette 116milyon para vermiş güya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Ulan sırf acunun topladığı para ihya ederdi oraları kaldı ki devlette 116milyon para vermiş güya.
    Belki böyle olmuştur...
    Streamable
    video_2020-02-29_14-43-24 - Streamable
    https://streamable.com/5ocur

• kürtçü bir gazetenin yaptığı haberi ciddiye alamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • djoz kullanıcısına yanıt
    edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 2 Eylül 2020; 2:37:40 >
  • Böyle saça böyle tarrak.

• ben bu yardim paralarini cok merak ediyorum
    o ses turkiye desen 30 ya da 50 milyon tl toplamisti, youtuber bi iki kisi 2.5-5 milyon tl arasi bagis toplamisti
    diger aklima gelmeyenleri ve kizilayi yazmiyorum bile
    la sirf o ses turkiyeden gelen bagisla kanal van yaparsin oraya.. nerde bu para???

• -dead kullanıcısına yanıt
    Dostum çok detaya girmeden yazayım. İşi bilen biri o toplanan paralarla sıfırdan yeni Elazığ yapılır o derece...

• resmen Türk milletini alenen tehdit ha :)
  • hepsi kaçakçı köyü sendne benden zenginler biz oranın ciğerini biliriz adam kim bilir ne terbiyesizlikler gördü ki kalkıp bunu dedi merak etmeyin boş laflarla devlet yürümüyor kaçakçıların yanında olacağınıza azıcık ta devletinizin yanında olun
  • wtersad kullanıcısına yanıt
    Kaç kere gittin doğuya. Senin Ankaradan bir adım ileriye gittiğini sanmıyorum...

• Vallaha sataram köyü haa
    Üstün PALAyoutube
    Vallaha Sataram Köyü Ha...
    https://www.youtube.com/watch?v=rwfVOCZVR6I&feature=youtu.be

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.