Arkadaslar yarin sabah akasyaya gitmeyi dusunuyorum telefonumun ekrani gitti tamamen yardimci olurlarmi kacta gitsem daha iyi olur yorumlari alayim
Oguzhann29
kullanıcısına yanıt
Sabah 10 da gitmeniz gerek yani açılır açılmaz. Yardımcı olmaya çalışırlar
Randevusuz geldm diye problem yaratmazlar umarim
quote:
Orijinalden alıntı: Oguzhann29
Randevusuz geldm diye problem yaratmazlar umarim
geçen hafta pazar günü randevu alıp gittim, ekranı değişcek dedi cuma günü aldım telefonumu. çok yoğunlar ve kesinlikle randevusuz yardım etmiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: yazkan
geçen hafta pazar günü randevu alıp gittim, ekranı değişcek dedi cuma günü aldım telefonumu. çok yoğunlar ve kesinlikle randevusuz yardım etmiyorlar
Alıntıları Göster
forumda arkadaslar yazmıs telefonu acılmayanlar kullanılamayacak durumda olanlara ayrı bı temsılcı bakıyo dıyo demıslerdı ama
Oguzhann29
kullanıcısına yanıt
Açıkçası biraz şansınıza bağlı. Bence siz 9.30da akasyanın kapısında olun
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaOzcelik
Açıkçası biraz şansınıza bağlı. Bence siz 9.30da akasyanın kapısında olun
yardımcı olurlarmı pekı ne dıyosunuz forumda yazılanlara gore yardımcı oluyorlarmıs
yazkan
kullanıcısına yanıt
Benimde bugün 18.50 de randevum vardı orada beklerken birine anlatıyordu Genius Bar görevlisi tamir süresini 2 güne düşürdük zar zor diye evet bir yoğunluk vardı ama üstesinden gelinmiş gibi şuanlık
quote:
Orijinalden alıntı: Oguzhann29
forumda arkadaslar yazmıs telefonu acılmayanlar kullanılamayacak durumda olanlara ayrı bı temsılcı bakıyo dıyo demıslerdı ama
randevu günü gittiğimde, bi kişi randevuluları masaya yönlerirken aynı zamanda randevusuz gelenlerin de sorunlarını dinleyip randevu alıp gelin diyip geri yolladıklarını gördüm. sen yinede şansını dene
quote:
Benimde bugün 18.50 de randevum vardı orada beklerken birine anlatıyordu Genius Bar görevlisi tamir süresini 2 güne düşürdük zar zor diye evet bir yoğunluk vardı ama üstesinden gelinmiş gibi şuanlık
Ben kırık ekranlı iPad için gitmiştim randevum yoktu randevusuz yardımcı olamayız dediler zaten fiyat almak için gitmiştim ama durum böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
Ben kırık ekranlı iPad için gitmiştim randevum yoktu randevusuz yardımcı olamayız dediler zaten fiyat almak için gitmiştim ama durum böyle.
Alıntıları Göster
carsamba gunune randevum var ama canımı sıkıyo telefonun bu durumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhann29 -- 13 Eylül 2015; 23:18:20 >
Randevun Çarşamba günüyse Çarşamba'yı bekle erkenden gitmene gerek yok. Telefonsuz kalmak zor biliyorum da sabretmek lazım biraz.
Oguzhann29
kullanıcısına yanıt
Bence bekleyin hocam 3 gun daha 1 hafta olsa randevuya tamam ama bence biraz sabırlı olmalısınız
quote:
Bence bekleyin hocam 3 gun daha 1 hafta olsa randevuya tamam ama bence biraz sabırlı olmalısınız
Bir de ekran kapalı fotoğraf ekler misiniz ? Ekran açıkken sol üstten darbe almış gibi gözüküyor.
Oguzhann29
kullanıcısına yanıt
darbe varmı cihazda
quote:
darbe varmı cihazda
Yarın Akasya Apple Store'da İpad'ın eğitim ve öğretimde kullanımı konulu bir eğitim var..Sabah saat 9 da avm açılmadan evvel başlayacak 10:00 da bitecek,ben de orda olacağım....İstersen sen de sabah 10 da gel adını yazdıralım gün içinde yardımcı olurlar..
quote:
Orijinalden alıntı: besiktas
Yarın Akasya Apple Store'da İpad'ın eğitim ve öğretimde kullanımı konulu bir eğitim var..Sabah saat 9 da avm açılmadan evvel başlayacak 10:00 da bitecek,ben de orda olacağım....İstersen sen de sabah 10 da gel adını yazdıralım gün içinde yardımcı olurlar..
Alıntıları Göster
ekran darbe almadan boyle oldu ekranda kırık catlak hıcbısey yok kozmetık olarakda telefon cok temız kendı kendıne oldu telefon ama kullanıcı hatası demelerınde korkuyorum suan atamam resmı ama ekran kapalıyken cok dıkkatlı bakıldıgında o kısmın rengı bıraz daha acık duruyor besıktas aga kesın alırlarmı sen orda genıusmusun yoksa sendemı cıhaz tamırı ıcın oraya gıdıceksın
Bugün 21:00'da randevum vardı gittim ama hic dolu degildi bomboş gibiydi calisan personelle eşit müşteri vardı diyebilirim, ben de verdim ekranı değişik salı gunü teslim edecekler