Şimdi Ara

Akasya apple

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yarin sabah akasyaya gitmeyi dusunuyorum telefonumun ekrani gitti tamamen yardimci olurlarmi kacta gitsem daha iyi olur yorumlari alayim

• Oguzhann29 kullanıcısına yanıt
    Sabah 10 da gitmeniz gerek yani açılır açılmaz. Yardımcı olmaya çalışırlar
  • Randevusuz geldm diye problem yaratmazlar umarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhann29

Randevusuz geldm diye problem yaratmazlar umarim
    geçen hafta pazar günü randevu alıp gittim, ekranı değişcek dedi cuma günü aldım telefonumu. çok yoğunlar ve kesinlikle randevusuz yardım etmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

geçen hafta pazar günü randevu alıp gittim, ekranı değişcek dedi cuma günü aldım telefonumu. çok yoğunlar ve kesinlikle randevusuz yardım etmiyorlar

Alıntıları Göster
    forumda arkadaslar yazmıs telefonu acılmayanlar kullanılamayacak durumda olanlara ayrı bı temsılcı bakıyo dıyo demıslerdı ama
    Açıkçası biraz şansınıza bağlı. Bence siz 9.30da akasyanın kapısında olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaOzcelik

Açıkçası biraz şansınıza bağlı. Bence siz 9.30da akasyanın kapısında olun
    yardımcı olurlarmı pekı ne dıyosunuz forumda yazılanlara gore yardımcı oluyorlarmıs
  • yazkan kullanıcısına yanıt
    Benimde bugün 18.50 de randevum vardı orada beklerken birine anlatıyordu Genius Bar görevlisi tamir süresini 2 güne düşürdük zar zor diye evet bir yoğunluk vardı ama üstesinden gelinmiş gibi şuanlık
  • quote:

forumda arkadaslar yazmıs telefonu acılmayanlar kullanılamayacak durumda olanlara ayrı bı temsılcı bakıyo dıyo demıslerdı ama
    randevu günü gittiğimde, bi kişi randevuluları masaya yönlerirken aynı zamanda randevusuz gelenlerin de sorunlarını dinleyip randevu alıp gelin diyip geri yolladıklarını gördüm. sen yinede şansını dene
  • quote:

Benimde bugün 18.50 de randevum vardı orada beklerken birine anlatıyordu Genius Bar görevlisi tamir süresini 2 güne düşürdük zar zor diye evet bir yoğunluk vardı ama üstesinden gelinmiş gibi şuanlık
    Ben kırık ekranlı iPad için gitmiştim randevum yoktu randevusuz yardımcı olamayız dediler zaten fiyat almak için gitmiştim ama durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Ben kırık ekranlı iPad için gitmiştim randevum yoktu randevusuz yardımcı olamayız dediler zaten fiyat almak için gitmiştim ama durum böyle.

Alıntıları Göster
    carsamba gunune randevum var ama canımı sıkıyo telefonun bu durumu

Akasya apple

Akasya apple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhann29 -- 13 Eylül 2015; 23:18:20 >

• Randevun Çarşamba günüyse Çarşamba'yı bekle erkenden gitmene gerek yok. Telefonsuz kalmak zor biliyorum da sabretmek lazım biraz.
    Bence bekleyin hocam 3 gun daha 1 hafta olsa randevuya tamam ama bence biraz sabırlı olmalısınız
  • quote:

Bence bekleyin hocam 3 gun daha 1 hafta olsa randevuya tamam ama bence biraz sabırlı olmalısınız
    oyle yapıcam galıba eyvallah saolun yorumlar ıcın :)
  • quote:

oyle yapıcam galıba eyvallah saolun yorumlar ıcın :)
    darbe almıs gıbımı duruyor telefon resımlerden ?
  • quote:

darbe almıs gıbımı duruyor telefon resımlerden ?
    Bir de ekran kapalı fotoğraf ekler misiniz ? Ekran açıkken sol üstten darbe almış gibi gözüküyor.
    darbe varmı cihazda
  • quote:

darbe varmı cihazda
    Yarın Akasya Apple Store'da İpad'ın eğitim ve öğretimde kullanımı konulu bir eğitim var..Sabah saat 9 da avm açılmadan evvel başlayacak 10:00 da bitecek,ben de orda olacağım....İstersen sen de sabah 10 da gel adını yazdıralım gün içinde yardımcı olurlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Yarın Akasya Apple Store'da İpad'ın eğitim ve öğretimde kullanımı konulu bir eğitim var..Sabah saat 9 da avm açılmadan evvel başlayacak 10:00 da bitecek,ben de orda olacağım....İstersen sen de sabah 10 da gel adını yazdıralım gün içinde yardımcı olurlar..

Alıntıları Göster
    ekran darbe almadan boyle oldu ekranda kırık catlak hıcbısey yok kozmetık olarakda telefon cok temız kendı kendıne oldu telefon ama kullanıcı hatası demelerınde korkuyorum suan atamam resmı ama ekran kapalıyken cok dıkkatlı bakıldıgında o kısmın rengı bıraz daha acık duruyor besıktas aga kesın alırlarmı sen orda genıusmusun yoksa sendemı cıhaz tamırı ıcın oraya gıdıceksın

• Bugün 21:00'da randevum vardı gittim ama hic dolu degildi bomboş gibiydi calisan personelle eşit müşteri vardı diyebilirim, ben de verdim ekranı değişik salı gunü teslim edecekler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.