Şimdi Ara

Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zoombye , alpikk , mrtsrky45 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil
5 sn
307
Cevap
38
Favori
38.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş doğru hatırlıyor. Hatta ben 20 aralık olarak not almıştım. 6 aralık sonradan çıktı. Kampanya değişikliğe uğradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 21 Aralık 2024; 19:24:41 >
  • --kemal-- - kullanıcısına yanıt
    kampanya başında 20 aralığa kadardı.

hatta burada ya da ana konuda ayın 19unda para atar katılırız muhabbeti oldu. daha sonra revize edildi.
  • --kemal-- - kullanıcısına yanıt

Ekran görüntüsü attım ordan da mı okumuyosunuz. Koskocaman yazıyor 3. Maddede 20 kasım-20 aralık diye

• muhyul M kullanıcısına yanıt
    Görüyorum fakat benim aldığım ekran görüntüsünde 6 Aralık yazıyor. O yüzden söylemiştim.
  • muhyul M kullanıcısına yanıt
    Ben de “20 Aralık’a kadar bir gün atar 3 gün sonra çekerim” diyordum, sonra konuyu takip ederken 6 Aralık’a değiştirildiğini görünce 6 Aralık’ta attım. En sondaki maddeye sığınacaklar eğer sizi dahil etme konusunda sıkıntı çıkartırlarsa: Akbank kampanya şartlarını değiştirme hakkına sahiptir.
  • Pazartesi parayı aynen geri götürürüm. Salı şikayet kaydı açarım. Bakalım Hepsiburada kampanyası gibi pürüzsüz geçecek mi?
  • kod Alan gelen var mı

• aktasonline A kullanıcısına yanıt

23 ünde değil miydi?

• Kod gelen varmı?
  • lightjedi80x L kullanıcısına yanıt
    Kod zaten kampanya sayfasından alınacaktı normalde ama kampanya da gözükmüyor, nasıl alınacak bakalım
  • lightjedi80x L kullanıcısına yanıt

evet saat 00.00 da geldi

• hocam sms yoluyla mı iletildi yoksa uygulama üzerinden mi ?

• BayTakamoz kullanıcısına yanıt
    banka mesaiye başlamadı daha 😀
  • meslektaşım bizi işletiyor o zaman :D akbankın böyle bir performans sergileyeceğini beklemiyorum zaten

• Alooo Akbank, ayın 23u geldi ve migros kodu halen görünmüyor
  • Sonder7878 S kullanıcısına yanıt

yanlış bilmiyorsam kodlar 23-27 aralık arası yüklenecek yazıyordu,akbank kodları 27 sinden önce bence vermez zaten.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    23ünden itibaren alınabilir halde olması lazım, son güne kalırsa zaten vermezler. Öğleye kadar hareket olmazsa öğleden sonra arayacağım müşteri hizmetlerini
  • tüm şartları eksiksiz yerine getirdim, bende de görünmüyor. HepsiBurada hediye çeki kodunuda göndermemişlerdi akbank saçmalamaya başladı

• para çok durduk akbankta. bugün çıkartıyorum parayı. ppf teydi. önceki sayfalarda biri kampanya sayfasının mobilde açılacak şekilde linkini paylaşmıştı. o linke tıkladım. kampanya sayfasını mobilde açınca kod alacak buton yok.

• Henüz gelen giden yok.

Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.