Bende aradım 2 Aralık bitti dediler |
Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (7. sayfa)
-
-
Alakası yok mh ile konuştum ,100 k koysan yeter dedi koydum bende,dedi kampanya katılmışsınız bekleyin.
-
Ayın 19 una kadar hesaba 100 k atsak oluyor muydu? -
olmuyor,en geç 6sına kadar yatması gerekiyordu,zaten kampanya 2sinde bitti
-
Senin taktiği deneyim dedim kampanya bitirmişler
-
Hala yatiracakisiniz hocam kampanya sonlandirilmis
-
Hocam bizim plan çökmüs para atacakmidiniz yinede
-
Ben para yatırmanın son günü olan 6 kasımda para yatıracaktım ama son anda kampanyaya katılmaktan vazgeçtim.
Sebep: Kampanya devam ederken değiştirilen şartlar, kampanyanın erkenden bitirilmesi vb. belirsizlikler.
-
Bunların ne yapacağı belli olmuyor bir sorun olsa talep oluşturup öylece bırakıyorlar geçen beymen 2 bin hediye çeki kampanyasına katıldım ekstra fazladan faiz vermeleri gerekirken winwin hesaba vermediler durduk yere zarar ettim parayı 1 hafta orada tutarak.Beymen kod geldide bi nebze iyi oldu.Şimdi ben 20 aralıkta 100 bin atıcam bakalım ne olacak ne kadar kampanya bitmiş olsada.quote:
Orijinalden alıntı: KimsediilSenin taktiği deneyim dedim kampanya bitirmişler
-
bu işlerden anlıyorsanız mh nin söylediklerinin hiçbir anlamı olmadığın bilmeniz gerekirdi. onlar sadece konuşur, tutturamazsa başka telden konuşur.
-
Hocam dediğiniz yanlış kampanya öncesi dönemde hesabınızda 10 TL varsa 100.000+10 TL atmaniz gerekiyor demişsiniz ancak sadece 100.000 TL atmanız gerekiyor kampanya şartlarını detaylıca okuyunca bu anlaşılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold34 -- 17 Aralık 2024; 16:4:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: arnold34Hocam dediğiniz yanlış kampanya öncesi dönemde hesabınızda 10 TL varsa 100.000+10 TL atmaniz gerekiyor demişsiniz ancak sadece 100.000 TL atmanız gerekiyor kampanya şartlarını detaylıca okuyunca bu anlaşılıyor.
Kampanya öncesi yani 20 kasım ve öncesinde hesabımda 60.000 tl vardı.Bu konuyu 21 kasımda akbank mh. arayıp sormuştum.
Mh. kampanyadan yararlanabilmem için bu paraya ek 100.000 daha getirmem gerektiğini yani hesabımda toplamda 160.000 tl olması gerektiğini söylemişti.
-
Aynen hocam bende onu diyorum.
-
Bu işlerden çok iyi anlarım 2000 den beri kartlarım var kampanyaları takip ederim bilen bilir 100k attınmı iş bitti nokta.
-
-
Akbank mobilde kampanyasının tekrar oluşturulması gerekiyor ki kofu pazartesi günü alabilelim ama pek hareket yok -
Yanlış hatırlıyorsunuz çünkü kampanyanın başladığı gün ekran görüntüsünü çekmiştim ve 6 Aralık olarak belirtiliyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X