Şimdi Ara

Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
307
Cevap
38
Favori
38.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt

Bende aradım 2 Aralık bitti dediler

• kaldirmatik K kullanıcısına yanıt

Alakası yok mh ile konuştum ,100 k koysan yeter dedi koydum bende,dedi kampanya katılmışsınız bekleyin.

• Ayın 19 una kadar hesaba 100 k atsak oluyor muydu?
  • jetgil kullanıcısına yanıt

olmuyor,en geç 6sına kadar yatması gerekiyordu,zaten kampanya 2sinde bitti

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt

Senin taktiği deneyim dedim kampanya bitirmişler

• scorpit kullanıcısına yanıt

Hala yatiracakisiniz hocam kampanya sonlandirilmis

• economist52 kullanıcısına yanıt

Hocam bizim plan çökmüs para atacakmidiniz yinede

• Kimsediil kullanıcısına yanıt

Ben para yatırmanın son günü olan 6 kasımda para yatıracaktım ama son anda kampanyaya katılmaktan vazgeçtim.

Sebep: Kampanya devam ederken değiştirilen şartlar, kampanyanın erkenden bitirilmesi vb. belirsizlikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimsediil

Senin taktiği deneyim dedim kampanya bitirmişler

Bunların ne yapacağı belli olmuyor bir sorun olsa talep oluşturup öylece bırakıyorlar geçen beymen 2 bin hediye çeki kampanyasına katıldım ekstra fazladan faiz vermeleri gerekirken winwin hesaba vermediler durduk yere zarar ettim parayı 1 hafta orada tutarak.Beymen kod geldide bi nebze iyi oldu.Şimdi ben 20 aralıkta 100 bin atıcam bakalım ne olacak ne kadar kampanya bitmiş olsada.
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt

bu işlerden anlıyorsanız mh nin söylediklerinin hiçbir anlamı olmadığın bilmeniz gerekirdi. onlar sadece konuşur, tutturamazsa başka telden konuşur.

Hocam dediğiniz yanlış kampanya öncesi dönemde hesabınızda 10 TL varsa 100.000+10 TL atmaniz gerekiyor demişsiniz ancak sadece 100.000 TL atmanız gerekiyor kampanya şartlarını detaylıca okuyunca bu anlaşılıyor.

Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold34 -- 17 Aralık 2024; 16:4:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnold34

Hocam dediğiniz yanlış kampanya öncesi dönemde hesabınızda 10 TL varsa 100.000+10 TL atmaniz gerekiyor demişsiniz ancak sadece 100.000 TL atmanız gerekiyor kampanya şartlarını detaylıca okuyunca bu anlaşılıyor.

Kampanya öncesi yani 20 kasım ve öncesinde hesabımda 60.000 tl vardı.Bu konuyu 21 kasımda akbank mh. arayıp sormuştum.

Mh. kampanyadan yararlanabilmem için bu paraya ek 100.000 daha getirmem gerektiğini yani hesabımda toplamda 160.000 tl olması gerektiğini söylemişti.

• economist52 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam bende onu diyorum.

Bu işlerden çok iyi anlarım 2000 den beri kartlarım var kampanyaları takip ederim bilen bilir 100k attınmı iş bitti nokta.

• O kadar saçma bir olay ki. Ben bu kampanyayı gördüğümde 20 kasım-20 aralık arasında 100 bin şartını koyduklarını okumuştum.ve bugün 18 aralıkta 100 bin tl attım .Şimdi kendi sitesinde tekrar kampanya koşuluna baktığımda 20 aralık olayını 6 aralık diye güncellemişler. Ekran görüntüsü bile almıştım. 20 aralık son diye. İnceleyip mail ile dönüş yapacaklarmış falan filan.

• Akbank mobilde kampanyasının tekrar oluşturulması gerekiyor ki kofu pazartesi günü alabilelim ama pek hareket yok
  • muhyul M kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlıyorsunuz çünkü kampanyanın başladığı gün ekran görüntüsünü çekmiştim ve 6 Aralık olarak belirtiliyordu.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.