Şimdi Ara

Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NewsTR , MuniteD7 , mühendis66_50 , Ayazmehmet47 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
397
Cevap
37
Favori
49.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kampanyalar sayfasında hiç gözükmüyor bile uygulamada :) katılmıştım ve para atmıştım. Direkt gidebileceğimiz link var mı

• Dino Dini kullanıcısına yanıt

linki androidde tarayıcıya yapıştırınca akbank mobilde kampanya sayfası açılıyor. ios ta açamadım kampanya sayfasını. forum linke bişeyler eklediği için saçmalıyor.

https://app.tr.adjust.com/jsr?url=https%3A%2F%2Fmza5.tr.adj.st%2Fakbankdirekt%3Ffunction%3D726%26campaigneNumber%3D4728%26campaignType%3DN%26adj_t%3Dady8ifb%26adj_deep_link%3Dakbankdirekt%253A%252F%252Fsplash%252Ffunction%252F726%253FcampaigneNumber%253D4728%2526campaignType%253DN%26adj_campaign%3Dmigros2500

https://pastebin.com/uZccHUHt

• BayTakamoz kullanıcısına yanıt

açmadı bende

• Müşteri hizmetleriyle görüştüm akşam mesai bitiminden sonra kodlar tanımlanacakmış. 2 sinde kampanya sona erdi ben 5inde gönderdim parayı. 6 sına kadar para gönderenlere kod tanımlanacakmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • md3likan M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben whatsappdan mesaj gönderdim oraya tıklayıncca direkt açıyor bende akbank uygulamayı açıp şifreyi girip sonra linke tıklıyorum

• Daha tanımlama yapılmadı diyor müşteri hizmetleri bakalım bir aksilik çıkaracak mı Akbank bize....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 unda yatırmıştım parayı bir de faiz ödedik boş yere. Bakalım ama alırız elbet hakkımızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasamayürütmeyargı -- 23 Aralık 2024; 12:34:48 >
  • yasamayürütmeyargı kullanıcısına yanıt

Benim hatirladigim kampanya sartinda20 kasim 6 aralik para yatirilacakti. Yatirilan paralar 20 sinde kontrol edilecek sekildeydi.

(20 aralikta yatirmaktan bahsediyorsaniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 23 Aralık 2024; 14:7:28 >
  • Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    Kampanya ilk başladığında para yatırma süresi 20 aralıktı. Sonra değiştirmişler 6 aralık yapmışlar.

• yasamayürütmeyargı kullanıcısına yanıt
    tamam biz 6 aralık öncesi yaptık hatta 32 gün vadeli hesap açtım 104bin lira ama bizde de bşy yok

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Sizinkini kesin verirler de bizimki belli olmaz uğraştırabilirler

• 3 aralıktada ben atmışım vadeliye bekleyelim bakalım.

• Geldi kod az önce sıkıntı çıkmaması güzel,hemen kullanalım bari

• Kod tanimlanmis, kampanlari kontrol edin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt

smsle mi geldi

• Bana da gelmiş arkadaşlar bu kodu tek seferde kullanmak yerine çoklu alışverişlerde farklı zamanlarda kullanabiliyor muyuz arkadaşlar?

• cisem.karatas C kullanıcısına yanıt

mağazada -sanalda parçalı olmaz ama moneypay üzerinden diğer dijital kodlar gibi ekleniyorsa hem sanalda hem markette qr ile parçalı kullanmak mümkün

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

uygulamada kampanyalar bölümünde hocam

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.