Benim kampanyalar sayfasında hiç gözükmüyor bile uygulamada :) katılmıştım ve para atmıştım. Direkt gidebileceğimiz link var mı |
Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (9. sayfa)
-
-
linki androidde tarayıcıya yapıştırınca akbank mobilde kampanya sayfası açılıyor. ios ta açamadım kampanya sayfasını. forum linke bişeyler eklediği için saçmalıyor.
https://pastebin.com/uZccHUHt
-
ios için direkt açıyor bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
açmadı bende
-
Müşteri hizmetleriyle görüştüm akşam mesai bitiminden sonra kodlar tanımlanacakmış. 2 sinde kampanya sona erdi ben 5inde gönderdim parayı. 6 sına kadar para gönderenlere kod tanımlanacakmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben whatsappdan mesaj gönderdim oraya tıklayıncca direkt açıyor bende akbank uygulamayı açıp şifreyi girip sonra linke tıklıyorum
Daha tanımlama yapılmadı diyor müşteri hizmetleri bakalım bir aksilik çıkaracak mı Akbank bize....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19 unda yatırmıştım parayı bir de faiz ödedik boş yere. Bakalım ama alırız elbet hakkımızı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasamayürütmeyargı -- 23 Aralık 2024; 12:34:48 >
Benim hatirladigim kampanya sartinda20 kasim 6 aralik para yatirilacakti. Yatirilan paralar 20 sinde kontrol edilecek sekildeydi.
(20 aralikta yatirmaktan bahsediyorsaniz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 23 Aralık 2024; 14:7:28 >
Kampanya ilk başladığında para yatırma süresi 20 aralıktı. Sonra değiştirmişler 6 aralık yapmışlar.
tamam biz 6 aralık öncesi yaptık hatta 32 gün vadeli hesap açtım 104bin lira ama bizde de bşy yok
Sizinkini kesin verirler de bizimki belli olmaz uğraştırabilirler
3 aralıktada ben atmışım vadeliye bekleyelim bakalım.
-
Geldi kod az önce sıkıntı çıkmaması güzel,hemen kullanalım bari
Kod tanimlanmis, kampanlari kontrol edin :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
smsle mi geldi
-
Bana da gelmiş arkadaşlar bu kodu tek seferde kullanmak yerine çoklu alışverişlerde farklı zamanlarda kullanabiliyor muyuz arkadaşlar?
-
mağazada -sanalda parçalı olmaz ama moneypay üzerinden diğer dijital kodlar gibi ekleniyorsa hem sanalda hem markette qr ile parçalı kullanmak mümkün
-
uygulamada kampanyalar bölümünde hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X