Şimdi Ara

AKBANK & HEPSİBURADA 75 TL'ye varan Chip-para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
7
Favori
1.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/15989/hepsiburadada-75-tlye-varan-chip-para

16-31 Ocak 2023 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500-999,99 TL arasındaki alışverişlere 50 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişlere ise 75 TL chip-para!

Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Her müşteri bir kez chip-para kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum chip-para tutarı 75 TL’dir.

Axess, Wings, Free, Akbank kart, ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ise puan kampanyasına dahil değildir.

• aidatlar uçmuş hala 50tl ödüllü kampanyalar geliyor  

her ay 50 verse, aidatı anca çıkarır  

• 600/600 yani en az toplam 1200tl lik harcamaya 50tl vermenin ne kadar salakca olduğu şimdi kafalarına dank etti her halde bakti ki istedigi sayıda enayi bulamadilar bunlarla birlestirtmenin yollarını arıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi yoğurt gelir. Boş kampanya es geçin gitsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oran kötü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 50 chip para ne la? Verse ya 100-150.O kadar veriyor birde 500tl üzeri alışveriş yap diyor.50 chip paranın sepet ederi max 300 TL olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapikredi nin verdıgı 40 puandan iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şartlarda sadece site adı verilmiş acaba mobil uygulama dahil degil mi

• Juzdan uygulaması ile chip para x2 ödeme imkanı var. Yani sırasıyla 100 ve 150 tl olarak düşünün kazancı.

https://forum.donanimhaber.com/katlanan-chip-para-geri-dondu--154786995

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenafl -- 16 Ocak 2023; 7:53:26 >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Platiniumu kapatmıştım ben aidat yüzünden. Ama Axess'in güzelliği Free kart ve Bank kart dahil.  

• hepsipay para yüklemede geçerli olur mu?

• Evet geçerli

Ben yaptım yüklendi 50TL Chip para

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.