Şimdi Ara

Akbank Kişiye Özel Anında 500 TL Chip Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
3.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişiye özel kampanya Akbank uygulaması üzerinden kontrol ediniz.

Akbank Kişiye Özel Anında 500 TL Chip Para

• 18 bin harcamaya 500 tl puan. %3 bile değil.
  • Bana 3 ay aylık 500 TL harcamaya 500 chip para verdiler
  • 1000 harcamaya 500 iade
    100 harcamaya 200 iade
  • 3 ay 500 harcamaya 500 aldık geçen

• Bana da 9 ay 2 bine 300 gelmiş. Adam gibi bir harcama hedefi gelmiyor 3 tane kart var. TEB Bonus 40k/500 teklif ediyor, şaka gibi
  • 750 harcama sözüne 1000 chip-para geldi bana. Akbank Kişiye Özel Anında 500 TL Chip Para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khaalesi Targaryen -- 10 Aralık 2024; 0:27:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yuhh, bana 9 ay 10bin harcamaya 1.000 tl gelmis :(
  • Akbank kullanmayanlara iyi fırsat vermiş

• geçen ay herkese 3 aya 500 verdiler zaten.

• Maaş müşterisi olarak Akbank’a geçtim hiç bir kampanyadan yararlanamıyorum. Ne fatura talimati ne de bu tarz kampanyalar. Öneriniz var mı kredi kartını nadasa mı bırakayım
  • trapezounta_ kullanıcısına yanıt

Akbank banka kartını dahıl kullanma Ben 2 ay kullanmadım transfer bıle yapmadım gıttım atmden cektım 3. ayda hem kredı kartına hem akbank karta guzel kampanya yaptılar. Bu kampanya banada geldı katılmadım. 9 ay hıc bısey vermezler

• Baktım bana yok sanırım maaş müşterisiyim. Kampanya tanımlatabilmek için bir yol varmı?
  • kişiye özel demek

www.akbank.com
    Size Özel 500TL Chip-para Fırsatı
    https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/size-ozel-cp-9tht25.aspx

• harcama sözü kampanyalarını nerden takip ediyoruz _? yani bir ay boyunca yaptıgımız harcamaları kontrol edebilecegimiz bir sekme var mı harcama sözü gibisinden ?

• OrQuN kullanıcısına yanıt

verdikleri kredi kartını hiçbir zaman kullanmamak. başka banka k.kartı kullanmak tek çözüm bu.

• condemned890 kullanıcısına yanıt
    Mobilde değilde web sitesi üzerinden kart bilgilerinden altta menü var ordan kontrol edebilirsiniz.
  • Akbank Kişiye Özel Anında 500 TL Chip Para

Akbank mobil uygulamasından, kampanyalar, tüm programlar, harcama sözü kampanyaları sekmesinde gözüküyor bende.
    Kredi kartını da aktif olarak kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 11 Aralık 2024; 9:14:44 >
  • iskader kullanıcısına yanıt

internet bankacılıgına da baktım ama orda da göremedim hocam. bahsettiginiz menu hangi menu tam olarak ?

• condemned890 kullanıcısına yanıt

Akbank mobile girin, aşağıdan kampanyalar, sağ üstte tüm programlar var kutucuk ona girin orda yazııyor zaten harcama hedefine chip diye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.