Akbank Kişiye Özel Anında 500 TL Chip Para
-
-
18 bin harcamaya 500 tl puan. %3 bile değil. -
Bana 3 ay aylık 500 TL harcamaya 500 chip para verdiler -
1000 harcamaya 500 iade
100 harcamaya 200 iade -
3 ay 500 harcamaya 500 aldık geçen
-
Bana da 9 ay 2 bine 300 gelmiş. Adam gibi bir harcama hedefi gelmiyor 3 tane kart var. TEB Bonus 40k/500 teklif ediyor, şaka gibi -
-
Yuhh, bana 9 ay 10bin harcamaya 1.000 tl gelmis :( -
Akbank kullanmayanlara iyi fırsat vermiş
-
geçen ay herkese 3 aya 500 verdiler zaten.
-
Maaş müşterisi olarak Akbank’a geçtim hiç bir kampanyadan yararlanamıyorum. Ne fatura talimati ne de bu tarz kampanyalar. Öneriniz var mı kredi kartını nadasa mı bırakayım -
Akbank banka kartını dahıl kullanma Ben 2 ay kullanmadım transfer bıle yapmadım gıttım atmden cektım 3. ayda hem kredı kartına hem akbank karta guzel kampanya yaptılar. Bu kampanya banada geldı katılmadım. 9 ay hıc bısey vermezler
-
Baktım bana yok sanırım maaş müşterisiyim. Kampanya tanımlatabilmek için bir yol varmı? -
kişiye özel demek
www.akbank.comSize Özel 500TL Chip-para Fırsatıhttps://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/size-ozel-cp-9tht25.aspx
-
harcama sözü kampanyalarını nerden takip ediyoruz _? yani bir ay boyunca yaptıgımız harcamaları kontrol edebilecegimiz bir sekme var mı harcama sözü gibisinden ?
-
verdikleri kredi kartını hiçbir zaman kullanmamak. başka banka k.kartı kullanmak tek çözüm bu.
-
Mobilde değilde web sitesi üzerinden kart bilgilerinden altta menü var ordan kontrol edebilirsiniz. -
-
internet bankacılıgına da baktım ama orda da göremedim hocam. bahsettiginiz menu hangi menu tam olarak ?
-
Akbank mobile girin, aşağıdan kampanyalar, sağ üstte tüm programlar var kutucuk ona girin orda yazııyor zaten harcama hedefine chip diye.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- qnb 25 bin ödül
- hangikredi ücretsiz kod
- apple müzik öğrenci
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- bim yazıcı
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X