Bildirim
Akdeniz Gelir mi? (Sonuç icerde)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
itü pc yaz boşver tıpı -
Hocam keske mf4ten tercih etmek istesem.Bilkent mimarlık yada boğaziçi inşaat yazar giderdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden istemiyosunki? çok daha mantıklı 4kya yazık etme -
Küçükken herkes der ya doktor olucam diye bende öyle biriydim ve kayserideyim insanlar öyle ki nereyi kazandı diyorlar sen itu pc diyorsun kem kum ediyorlar öyle cahiller var biraz da saygınlığı diyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: Yz_Hakan
Küçükken herkes der ya doktor olucam diye bende öyle biriydim ve kayserideyim insanlar öyle ki nereyi kazandı diyorlar sen itu pc diyorsun kem kum ediyorlar öyle cahiller var biraz da saygınlığı diyeyim
insanların ne dediğini kesinlikle takma hocam.geri kalan hayatını sen yaşayacaksın, ha dersen ki ben de tıp istiyorum o zaman yaz akdeniz gelir hayırlı olsun antalya da gayet güzel bir şehir orda yaşıyorum. -
İnşallah hocam teşekkür ederim akdeniz ve erciyes yazicam gelmezse memleketimdeyim Allahtan
Girersiniz hocam
Hocam yuzde yuz yazmalisiniz gelme ihitmali cok yuksek ama bu arada akdenizde fazla kasiyolar diye duydum haberiniz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X