Şimdi Ara

Akdeniz Gelir mi? (Sonuç icerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl 5980 ile kapamış.5 Kontenjan azalması var.Zor gibi duruyor ama ne diyorsunzuz
     Akdeniz Gelir mi? (Sonuç icerde)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• itü pc yaz boşver tıpı
  • Hocam keske mf4ten tercih etmek istesem.Bilkent mimarlık yada boğaziçi inşaat yazar giderdim

• neden istemiyosunki? çok daha mantıklı 4kya yazık etme
  • Küçükken herkes der ya doktor olucam diye bende öyle biriydim ve kayserideyim insanlar öyle ki nereyi kazandı diyorlar sen itu pc diyorsun kem kum ediyorlar öyle cahiller var biraz da saygınlığı diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yz_Hakan

Küçükken herkes der ya doktor olucam diye bende öyle biriydim ve kayserideyim insanlar öyle ki nereyi kazandı diyorlar sen itu pc diyorsun kem kum ediyorlar öyle cahiller var biraz da saygınlığı diyeyim

insanların ne dediğini kesinlikle takma hocam.geri kalan hayatını sen yaşayacaksın, ha dersen ki ben de tıp istiyorum o zaman yaz akdeniz gelir hayırlı olsun antalya da gayet güzel bir şehir orda yaşıyorum.
  • İnşallah hocam teşekkür ederim akdeniz ve erciyes yazicam gelmezse memleketimdeyim Allahtan

• Girersiniz hocam

• Hocam yuzde yuz yazmalisiniz gelme ihitmali cok yuksek ama bu arada akdenizde fazla kasiyolar diye duydum haberiniz olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.