Bildirim
Akdeniz Üniversitesi Nasıl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
UP -
Up -
Nem çok, gelme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4216716F6 -- 27 Ağustos 2018; 13:49:9 > -
up -
Benim bildiğim kadarıyla dersler zor baya.Hangi bölüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üşengeçadam0 -- 27 Ağustos 2018; 13:51:15 > -
ingiizce öğretmenliği hocam -
4 sene akdeniz üniversitesinde okumuş bitiremeyip birakmiş birisi olarak
1) Büyük şehirden geliyorsan hayat ucuz gelebilir ama ufak şehirden gelen arkadaşlarim çok pahali diyolardi. Alkol,sigara ne tarz yaşadiğini bilmediğim için kaç para yeter onun hakkinda yorum yapamicam.
2) Herkesin bişeyler bulabilceği bir ortami var. Insanlar rahat, üniversite devasa büyük zaten otobüsle ulaşim sağlaniyor içinde 3 tane çarşisi var burda ki kafelerde bile takilsan yetiyor dişari çikmana gerek yok. Bunlardan sıkıldın diyelim öğrencilerin genelde kaldığı kültür mahallesi var burasi 1 seneden beri Antalyanin en canli mahallesi olabilir.Alkol içip eğlenmek istersen kaleiçi var. Anlayabilceğin sosyalleşmeme gibi bi şansin yok bence.
3) Her fakülteden fakülteye değişiklik gösterdiği için eğitim kalitesi bunun hakkindada yorum yapamiyorum. -
Yorumunuz icin tesekkiur ederim hocam
Izmirden geliyorum umarim aileme fazla yuk bindirmem
Ayda 1-2 kere alkol aliyorum arkadaslarla disari cikinca felan sigara yok
bide hocam yurtta kaldiysaniz orayi biraz anlatir misiniz
Yurt kolay mi cikiyor? ortami nasil? Odalar kac kisilik vs. -
Mühendislik fakültesi hakkında bilgin var mı -
Hocam 4 sene boyunca evde kaldim ben yurt nasil çikar hakkinda bilgim yok açikcasi. Yurtta kalan arkadaşlarimdan kötü söz duymadim hiç rahatsiz değillerdi özellikle yemeklerini çok övüyolardi -
Hocam eski ev arkadaşim elektrik-elektronik mühendisliği okuyordu baya kişi taniyodum onun vasıtasiyla. Derslerin zor olduğunu, eğitim kalitesinin iyi olduğunu söylüyolardi 2-3 tane kıl hocalari vardi ama her fakültede olur o kadar -
Ben de elektrik elektronik okuyacam büyük ihtimalle.Birinci öğretim miydi arkadaşın ikinci öğretim mi -
İkinci öğretim -
Aha aradığım kişi sensin o zaman.Ders saatleri,harcı,günlerini hatırlıyorsan söyleyebilir misin -
İçersin,s/çarşın çok ii -
Dersler çoğu zaman 17.30'da başliyor bazi dersler özellikle 3-4sinifta 15.30'da başliyor. Harçlari yatirmada okullarin başlamasina 1 hafta kala başliyordu pazartesi gününe kadar devam ediyordu(ders seçimide 1 hafta kala oluyordu) -
Dersin kaçta bittiğini ve harçların ne kadar olduğunu da hatırlıyo musun -
Ders saatleri değişiyor bazen tek dersin oluyor 19.00'da çikiyosun bazen 11.00'de bazen hiç dersin olmuyor . Harç fiyatlarida fakülteden fakülteye değişiyor 'akdeniz üniversitesi harç fiyatlari' yazarsan arama motoruna rahat bulursun
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nem çok, gelme.
|
Benzer içerikler
- evde çalışarak tıp kazanmak
- memur çocuğuna kyk yurdu çıkar mı
- kendi bürosu olan avukat ne kadar kazanır
- vitaminler yapıya katılır mı
- 3d yayınları pdf telegram
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X