< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akepe'nin ülkeyi getirdiği hazin durum (2. sayfa)
-
-
2020 Ocak ayında 579 tl'ye aldığım Logitech z533 ses sistemi bugün 7k civarında.
-
-
Başlığı açan arkadasim her türlü haklı ama bu hb deki bypazar isimli satıcı hep böyle aşırı ütopik fiyatlar yazıyor ürünlere çok gözüme çarptı ve halende aktif olarak hb de satış yapmaya devam ediyor buna hb nin el atması lazım ama o da parasında heralde satıcı kaynaklı utopik fiyat farkı mevcut ülkenin zaten ekonomisinin anası ağlamış birde böyle satıcılar var hb de bu saticinin pazar yeri ürünlerine bakarsaniz ne soyledigimi anlamış olursunuz saygılar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alternatif yok mecburuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet bu partiyi bir daha olmasın diye seçti zaten. Kimse, "Geçmişte böyle olmuyordu." demiyor. "Siz bir daha böyle olmayacak dediniz de geldiniz 2002'de, e şimdi yine aynısı oldu? Neden?" diyor. Ayrıca yaptığınıza "whataboutism" denir. Yani ana konuyu tartışmayıp, "E şunlar da şunu yaptı / O zaman da bu vardı yine oluyordu!" tarzı konunun muhatabıyla ve vaziyetle alakasız kişi ve zamanları olaya dahil edip kıyas yapmak üzerine kurulu bir safsata türü.
-
"Dayı ben seni hesabını kitabını bilen bir adam olarak bilirdim." desem büyük yalan olurdu.
Şimdi 2021 de çıkmış kulaklığın modeli falan eskiyor dayı, hani o nu hesaba katmazsan, 2001 yılında çıkan 3310 da bugün negatif enflasyon çıkar.. Matematiğini seveyim dayı.
-
bypazar satıcısının bütün ürünleri piyasanın 3 katı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen bunlardan biri sokak röportajında “ülkede savaş var , şükretmesini bilin” diyordu
Ahaber izlemenin yıkıcı etkisi …
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu durumu sen ben farkedince bir şey olmuyor maalesef, makarnaya talim edip pohpohlayan, oy verenler farkına varmadığı sürece ( ki farkedecekleri meçhul) hiçbir şey değişmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takdir-i Reisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ürün alındığı gün 33.12 dolar ediyormuş.
33.12 doların bugünkü karşılığı 35.65 dolar.
35. 65*34.20=1220 TL.
Yani ürün 1220 TL yapıyor. Bugünkü olması gereken güncel fiyatı.
Elektronikte bu tarz eski ürünler, üretilmediği ve stoklarda kalmadığı için elde kalan tek tük ürünlerin fiyatları yükseltilir. Alan çıkar mı belki bir iki fanatiği alır. Yani tamamen satıcı tarafından zevkine yükseltilen bir fiyat var. Dağılabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akakçe'den baktım ürün 5400 lira falan.
Ben 2016 yılında almıştım o dönem kargo falan çok rahattı, alıyordun üç güne Almanya'dan geliyordu, tamirlik cihazını ptt ile yollayabiliyordun.
Bu ürünün kronik sorunları var onu bilin.
-
20 sene önce zaten aynı kulaklık 20centti.
-
geçmişle yaşayanı gelecekte üzerler sayın papuşçuk
-
Evet bendekinin potentiometer'i bozuldu zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X